Aurora Mohn StuedahlEn oppfordring til alle jenter

  • 07.10.2016


 

Naturlig skjønnhet

Er det noe som jeg fått sansen for så er det naturlig skjønnhet. Det kan være å gå uten sminke, eller å sminke seg lett og naturlig. Jeg gikk fra å bruke en haug av sminke hver eneste dag, med vippeextensions og hele greia der, til å nå gå 4-5 dager i uka uten sminke. Jeg følte meg akkurat ikke spesielt fin i starten. Det var mer det at jeg synes det var deilig å kunne ta seg i ansiktet å kjenne en ren hud, og ikke minst å slippe å fjerne sminke før du legger deg (!!)

 

I dette innlegget er alle bilder av meg sminkefrie og uredigert. 

 

Å være bra nok

Nå har jeg blitt så vant til det. Jeg føler meg komfortabel men samtidig fin. Ikke finest, men fin. Og mer enn bra nok. Fordi det er meg, og det er sånn jeg ser ut. Å konkurrere med andre er forferdelig slitsomt. I perioder med dårlig selvtillit ødela det meg rett og slett. Fordi det er nemlig noe jeg har strevd med, og i den perioden brukte jeg så mye sminke at det rett og slett skjulte hvordan jeg egentlig så ut. Men jeg følte meg ikke fin da heller. Det endret de små tingene som gjorde mitt ansikt til meg. Hvorfor prøve å gjøre ansiktet til noe annet enn utgangspunktet. Hvorfor ikke fremheve det du allerede har? Å begynne å føle seg bra nok som den du er, ikke bare på utseende men også som person, er ufattelig godt, og noe jeg unner ALLE! 

 

Tenk litt på den. 

 

Sminkevideo

Mange spurte om sminkevideo etter videobloggen min. Og selvfølgelig ja, jeg kan jo forsåvidt lage det. Men på videoen har jeg kun concealer under øyene, og litt øyenskygge på øyenlokkene for å ikke se like trøtt ut som det jeg var. Det er slik jeg liker å sminker meg når jeg først gjør det. Bare freshe opp litt smått her og der. Jeg bruker mer sminke i helgene, men da bruker jeg bare det jeg har i skuffen. Så jeg har dessverre ikke så mange produkter jeg oppriktig ville "anbefalt" dere. Og egentlig vil jeg ikke ha så mye fokus på sminke på denne bloggen, jeg. 

 

 

Dette gjør jeg 

For at jeg skal føle meg fresh uten sminke så er det flere ting som hjelper på. Hvordan utseende mitt blir uten sminke kommer ikke nødvendigvis 100% naturlig, men er 100% sminkefri! Jeg renser ofte huden min så den er fri for kviser og urenheter, tar selvbruning og farger brynene med hjemmefarging fra h&m. Da føler jeg meg bra. Og slik kan jeg gå på jobb, hjemme, på shopping eller når jeg møter venner. Zero problemo. Det er så mange jenter som prater om at de ser så "stygge ut" uten sminke, og da lurer jeg på om hvilket skjønnhetsideal de har i hodet. Det er faktisk sånn du ser ut, og du er fin. 

 

 

Å være trygg på seg selv 

Gjerne gå med sminke og føl deg ekstra fin en gang i blant. Det gjør jeg selv. Mitt budskap her er at alle er fine på sin egen måte, og der er SÅ viktig å føle seg bra i sin egen hud. Jeg var ikke helt komfortabel med å gå uten sminke i starten, men man blir mer vant til det, og når man kommer dit føles det så godt å være tryggere på seg selv og sitt utseende, uten den sminkemaska. Jeg lover! 

 

 

La oss ikke glemme

Den vakreste skjønnheten kommer innenfra. Vær deg selv, smil, vær ærlig, vis godhet, og ikke bry deg for mye om hva andre syns. Med det, kommer du langt. 

...........................................................................................................................

Dette er ikke et innlegg for å rakke ned på andre. Mange har sminke som hobby, mange strever med ekstreme urenheter, og noen ser ikke problemet i å stashe seg opp for at tross alt - hva er problemet med å føle seg ekstra fin? Ingenting! Men jeg ønsker bare å sette mer fokus på det er å være trygg på seg selv innimellom dette, samtidig oppfordre til at naturlig skjønnhet også er fint, og minne om hvor viktig det er med selvtillit når det gjelder sitt eget utseende. ​Jeg tror også at jo mer vi prater om dette tema, jo mer når det ut hos unge jenter! 

Jeg er kjempe interessert i å høre om deres tanker og synspunkt er på dette tema - gjerne legg igjen en kommentar! 

 

149 kommentarer07.10.2016 kl.16:43

Jeg er helt enig med deg. Og helt sant at den vakreste skjønnhet kommer virkelig fra innsiden :) bra innlegg!

07.10.2016 kl.16:54

du er nydelig, Aurora!! Kjempe viktig innlegg. wow
Lise

07.10.2016 kl.17:07

Hvilken selvbruning bruker du, Aurora? Du ser veldig flott ut!

07.10.2016 kl.19:24

Lise: Jeg bytter mellom St. Tropez og Vita Liberta sine :-) Tusen takk!
07.10.2016 kl.17:10

Utrolig fint skrevet! Jeg må nok si jeg er enig, et naturlig ansikt er et vakkert ansikt, uansett! For det er jo tross alt den du er, et smil om munnen er alt som trengs.
Eline

07.10.2016 kl.17:12

Kan du lage et innlegg om selvbruning? du ser nydelig ut!!

07.10.2016 kl.19:25

Eline: Ja, det kan jeg :-) Tusen takk!!
07.10.2016 kl.17:14

Veldig fint innlegg! Det er så mye mer interessant og morsommere å lese, enn bare masse sminke jeg ikke har råd til haha

07.10.2016 kl.19:26

Anonym: Hahah, appreciating the honesty! Takk for kommentar <3
Sofie Aurora

07.10.2016 kl.17:20

Jeg er helt enig med deg, Aurora. Det er så mye press på akkurat dette du snakker om, det å være fin naturlig og sminkefri. Og det er så bra at du tar det opp og snur det til en positiv sak. Jeg synes du gjør det til en bra ting å ikke snakke om sminke, men å pleie huden din istedet. Utrolig bra og modent gjort. Ikke minst er du like vakker uten sminke som med sminke. En utrolig vakker jente er du! Utrolig bra skrevet, girl. <3

07.10.2016 kl.19:29

Sofie Aurora: Tusen takk for at du tar deg tiden til å legge igjen så fine kommentarer Sofie Aurora :-) Jeg setter stor pris på det!

Jeg er enig. Det er så mange blogger som snakker om sminke og extenisons frafør, det er viktig å få fram dette også!
Veronica

07.10.2016 kl.17:44

Flott innlegg! Og synes også det hadde vært supert om du lagde et innlegg om selvbruningen du bruker, særlig i ansiktet. Det ser veldig naturlig ut på deg, noe jeg aldri har klart å oppnå selv, hehe.

07.10.2016 kl.19:29

Veronica: Haha, will do! Klem
Ida

07.10.2016 kl.17:45

<3
07.10.2016 kl.17:52

Kjempefint innlegg Aurora <3 Kjente jeg fikk en enorm trang til å dra på badet og rense huden min nå, haha!
Anna J

07.10.2016 kl.18:27

Åh for et fantastisk innlegg, slike bloggere som deg trenger vi oppi alt det overfladiske. 💙
07.10.2016 kl.18:44

Utrolig viktig og inspirerende innlegg! Du ga meg nettopp stor motivasjon til å trappe ned sminkebruken
Rebekka

07.10.2016 kl.18:51

Fy søøøren, Aurora jeg DIGGER deg! Er 17 år og husker jeg begynte å lese bloggen din da du hang mye med Erica :-) Gleder meg sååå til å fortsette å følge deg videre. Jeg føler meg så annerledes uten sminke, utrolig slitsomt og jeg skulle bare ønske jeg klarte å gi helt faen i hva andre tenker om meg, men det er så utrolig vanskelig til tider... Har nettopp begynt 2 året på vgs og jeg eeeeeeer så lei av alle gjenger og annet "press" på å alltid se bra ut...huff..

07.10.2016 kl.19:33

Rebekka: Haha, takk for så koslig kommentar!!

Å føle seg komfortabel med noe men ikke er så vant til tar litt tid. Hmm, ja på VGS er det kanskje værst. Men det er mye kulere å ikke gjøre akkurat som alle andre!
Amelia

07.10.2016 kl.18:56

Såå fint innlegg. <3 Ble litt inspirert her jeg nå, haha. Lurte på om du kunne skrevet om hva slags selvbruning du bruker i ansiktet og hvordan du gjør det? Når jeg har prøvd har det nemlig blitt veldig skjoldete..

07.10.2016 kl.19:34

Amelia: Takk! Så godt å høre <3 Det skal jeg få til!

07.10.2016 kl.18:56

Elsker den nye bloggstilen din, så utrolig forfriskende! Gleder meg til å se hva mer du kommer med :)

07.10.2016 kl.19:34

Ida: Utrolig greit å få feedback på sånt nå i starten, tusen takk!
Julie

07.10.2016 kl.18:57

skikkelig bra innlegg! Men likevel er jeg interessert i hvordan du såfall velger å sminke deg i helgene? hadde vært kjekt å se en get ready with me feks! Du e nydelig uten sminke, stå på!!

07.10.2016 kl.19:36

Julie: Tusen takk, Julie! Som jeg skrev i innlegget så vil jeg helst ikke å skrive så mye om sminke, og er heller ingen ekspert. Jeg er sikker på at du finner andre videotutourials på youtube med noen som er flinkere enn meg!
Linnea

07.10.2016 kl.19:05

Så bra du tar opp dette, Aurora!! Du ser dritbra ut både med og uten sminke :*
Charlotte

07.10.2016 kl.19:13

Etter at jeg sluttet på videregående følte jeg ikke lenger det presset om å sminke meg, og nå er jeg blitt så vant med å gå uten at jeg gjør det hele tiden, til og med til fest. Men jeg synes det blir litt selvmotsigende å si at man skal føle seg fin som man er, og likevel bruke selvbruning? Selvbruning er en form for maske det også. Jeg føler meg også freshere med farge, men da tar jeg heller sol. Det gjør huden mye finere (kvisene mine er forsvunnet), i motsetning til selvbruning som ikke er bra for huden! Men uansett, du er helt nydelig :)

07.10.2016 kl.19:50

Charlotte: Hei Charlotte! Så godt å høre :-) Det er sikkert litt lettere når man er vekk fra det presset på videregående, det tror jeg gjelder for mange.

Jeg skjønner hva du mener, og det kan godt hende det er selvmotsigende. Bare for å få det klart: jeg mener ikke jeg er "malen" på å ha naturlig skjønnhet. Poenget mitt er litt det at dagens sminke med contouring og highlighteing endrer ansiktets proposjoner. Jeg mener ikke selvbruning er en maske, nettopp fordi det ikke blir noe som ligget oppå huden, og endrer ingenting med ansiktet, det gjør det kun en tone mørkere. Den skjuler ingenting, og endrer ingenting. Så om det er sola som har gjort meg brunere, eller selvbruning mener jeg at jeg står igjen med en naturlig uttrykk. Det å heller ta sol fordi selvbruning er skadelig for huden er jeg uenig i. Solarium er bevist at veldig skadelig for huden så derfor vil jeg oppfordre mine lesere til selvbruning. Men man gjør jo akkurat som man vil!

Uansett, jeg setter pris på meningen din! Tusen takk <3
07.10.2016 kl.19:38

Dette innlegget imponerte meg veldig. Utruleg godt skrive, og eg er så veldig einig. Det er viktig å også setje fokus på naturleg skjønnheit i dagens samfunn. Det å gå uten sminke har for mange blitt synonymt med det å vere stygg, og det er så absolutt ikkje tilfelle. Og som du skriv, endå viktigare at ein når ut med dette til unge jenter. Stå på, du er flink!

Og forresten - så nydeleg du er (både med og uten sminke) :)

07.10.2016 kl.19:53

Inger: Takk for kommentar! Jeg er helt enig i det du sier der :-)

Igjen- tusen takk!!
07.10.2016 kl.20:26

Åå, for et fint innlegg! Sier meg også helt enig i det du skriver, og mener fortsatt det er naturlig selvom man bruker selvbruning for å føle seg litt freshere. Setter virkelig pris på at du skriver slike innlegg, og må også legge til at du ser utrolig bra ut både med og uten sminke :-)

10.10.2016 kl.13:57

Anonym: Godt å høre, tusen takk snille deg!
Marit

07.10.2016 kl.20:38

Dette tror jeg er det beste innlegget du noen gang har skrevet Aurora! Jeg ble så utrolig inspirert etter å ha lest innlegget å gikk med en gang etterpå på badet for å fjerne det tykke fondation laget å gjorde en ordentlig dyprens i annsiktet. Jeg har så utrolig lyst til å blir tøffere til å gå uten sminke på skolen å dette innlegget gjorde meg rett å slett super motivert. Tusen takk!

10.10.2016 kl.13:59

Marit: Hei Marit! Tusen takk!
Haha, jeg sitter å smiler mens jeg leser dette. Så gøy å høre, jeg har hvertfall skikkelig troa på deg :D Klem
Lotta

07.10.2016 kl.20:38

This is such a beautiful post aurora! when i wear make up for more than 3 days in a row and then suddenly go without, i feel like i look really tired and boring. and thats just not how you should feel about your natural self.

this post just shows that you have grown up to be a very lovely and mature girl. you're parents can be proud. ( haha i sound like a grandma but i mean it)

10.10.2016 kl.14:04

Lotta: Thank you! I agree with you, and I felt just the same way a while ago. I definitly agree that it should be the other way.

Thank you so much for your kind words, it feels really good as well and its so fun to hear that you guys notice some change as well. Thank you for your comment!
Sigrid

07.10.2016 kl.21:17

Er enig med den naturlige looken <3 Veldig fint innlegg, du inspirer meg sånn!!

10.10.2016 kl.14:04

Sigrid: Tusen takk Sigrid! Klem
Hanne

07.10.2016 kl.21:19

Dette var et virkelig fint innlegg! Jeg kjente også lenge på følelsen av at jeg måtte sminke meg, men da jeg sluttet med det var det virkelig så deilig! Jeg håper mange leser innlegget ditt og blir inspirert. Vi jenter er så fæle på å trykke hverandre ned istedetfor å dra hverandre opp, og embrace vår egen og andres naturlige skjønnhet.

Jeg har ikke lest bloggen din tidligere, men jeg blir skikkelig imponert av innleggene dine, og kommer definitivt til å følge den videre <3

10.10.2016 kl.14:06

Hanne: Takk! Helt enig med deg, så godt å høre at du tenker slik :D Flere burde det!

Tusen tusen takk, det gjør meg så glad å lese slikt <3 Klem
Louise

07.10.2016 kl.21:20

Hei! Lurer på hvordan fikser du brynene? Har du fått fiksa de på salong med threading, eller har du formet dem selv, i såfall hvordan gjør du det? Hvilken farge har du i brynfargen? Du ser veldig fin ut!!

10.10.2016 kl.14:07

Louise: Heia! Nei, jeg bruker ikke dra til salong. Jeg napper ikke bryna så ofte egentlig, men når jeg først gjør det er det kunn litt under her og der, om noen hår står helt utenfor. Fargen jeg bruker er brun/svart :D Tusen takk!!
Malin

07.10.2016 kl.21:25

Æ e helt enig i det du skriv, og æ har også blitt mer selvsikker på mæ sjøl- blir det mer og mer hver dag, som æ går uten sminke. Like å sminke mæ,

men på en hverdag når æ står tidlig opp for skole, orke æ rett og slett ikkje. Og det e bra nok å gå akkurat som æ e, helt naturlig! Synes det e så bra at du skriv et innlegg som det her og kanskje får jente til å innse at dem e fin akkurat som dem e!

10.10.2016 kl.14:09

Malin: ENIG! Så bra at du tenker sånn, fordi det du sier er helt sant :D

Let's hope! Klem
Charlotte

07.10.2016 kl.21:33

Sv ang selvbruningen; syns du kom med en bra forklaring, da skjønner jeg mer hva du mener med naturlig :) Enig i at contouring og slikt skaper mye press, så glad du oppfordrer leserne dine til å være glad i seg selv som de er, smale neser eller ei :-)
anno

07.10.2016 kl.21:42

u go girl!

btw hvilke selvbruning bruker du?

10.10.2016 kl.14:10

anno: Thaaanks! Bytter mellom St. Tropez og Vita Liberta sine mousser :-)
07.10.2016 kl.21:52

Can you please write english too? I'm so happy that you are back but i just don't understand anything:(
Iselin Eriksen

07.10.2016 kl.21:54

Er dessverre alt for mye fokus på hvordan man skal se ut og oppføre seg. Synes det er utrolig kjekt at du kommer med slike innlegg! Veldig inspirerende:)
Monica

07.10.2016 kl.22:30

Så utrulig gøy at du er tilbake på bloggen, venta lenge på det :)

Veldig glad for at du tar opp dette og eg blei veldig inspirert av deg her nå! Lurer på om du kan lage et innlegg om hvordan du renser huden og hvilke produkter du bruker? Har prøvd mye forskjellig, men finner ikke noe som renser huden min godt..

10.10.2016 kl.14:11

Monica: Koslig å høre! Jeg bruker ikke noen spesielle produkter og har egentlig ikke satt meg så grundig i det. Jeg bruker de produktene jeg har frafør (skrubber, masker). Men kan selvfølgelig vise fram de!
Maren

07.10.2016 kl.22:36

Dette var en fulltreffer - fantastisk bra skrevet!! Et viktig tema det her og utrolig fint at du velger å skrive om det. Du har så rett i alt du sier!

- også må jeg bare si at du virkelig er vakker! Det har jeg syntes helt siden jeg startet å lese bloggen din i 2012

10.10.2016 kl.14:12

Maren: Tusen takk! Herregud så koslig kommentar. Stor klem!
Helene

07.10.2016 kl.22:48

For et utrolig viktig - og inspirerende tema!! Utrolig imponert over at du setter fokus på dette, det vil gjøre noe med tankegangen til mange!!

Nyoppstartet med bloggen din, er den mest overraskende jeg har vært med på. Du har utviklet deg til å bli gjennomtenkt og voksen. Hvis jeg kan si det på måten. Forsett slike du kan nå lang!! Fast følger❤️

10.10.2016 kl.14:13

Helene: Thankyou!!

Så UTROLIG gøy å få feedback på slikt, det er så fint å lese hva dere syns og forandringene dere ser. Jeg setter stor pris på deg :-) Klem
Oda

07.10.2016 kl.23:52

Jeg er helt enig! Noen ganger når jeg har på mye hudsminke, maskara eller at bryna "plutselig" ble for mørke, føler jeg meg skitten. Da gleder jeg meg alltid til å komme hjem, dusje og fjerne det ubehagelige laget med skittenhet. Så jeg er virkelig heelt enig, kunne bare ønske det var mer akseptert og at man følte seg vel!

Jeg har for eksempel ikke de mest markerte eller hårete øyenbrynene, men hvis jeg hadde hatt dette (pluss litt mørkere øyevipper hehe) ville jeg nok gått uten sminke og følt meg mer akseptert!

Men mamma fortalte meg senest i sta at "Min mote" hadde sagt at det var inn å ikke bruke masskara! So lets hope for the best!! :D Stå på!

10.10.2016 kl.14:16

Oda: Så bra! Ja, den følelsen har jeg også kjent på. Haha, så gøy å høre. U go girl!

Du, det har egentlig ikke jeg heller. Jeg er naturlig blond som vil se at jeg hadde sett albino ut uten å farge bryn og vipper. Så jeg gjør det ca 1 gang i mnd, og det hjelper masse for min del :-)

Jeg så den artikkelen jeg også, så ja - lets do! Tusen takk søte deg :-)
Frida

08.10.2016 kl.00:28

Suuuperbra innlegg!! Inspirerte meg veldig til å begynne å gå mer naturlig. Keep up the good work med bloggen, har savnet å lese den! :)

10.10.2016 kl.14:16

Frida: Tusen takk snille deg!
08.10.2016 kl.00:29

Thank you for this post, you are so right!

Beauty is not make up, of course its fun but not the real beauty!

Its so awesome you are blogging again, looking forward to your posts!

Love, hesther
Camilla

08.10.2016 kl.00:32

❤️❤️❤️
<3

08.10.2016 kl.00:40

Hei Aurora! Åh, så utrolig bra at du har begynt å blogge igjen<3 Og kjempefint innlegg, virkelig inspirerende.

Jeg vet ikke om det bare er min pc(?) eller om det kan være noe med designet på bloggen din. Jeg opplever hvertfall at det går veldig sent når jeg skal sjekke bloggen din, og det tar lang tid før siden kommer opp. Og jeg har ikke dårlig internett, for det er ikke sånn når jeg klikker meg inn på andre sider... Tenkte bare å si fra!<3 STÅ PÅ

10.10.2016 kl.14:17

<3: Hei! Takk skal du ha.

Veldig fint du sir ifra om det, skal se nøyere på det :-)

Thanks!
Ingeborg

08.10.2016 kl.01:26

Åh, dette var virkelig godt skrevet!! Jeg er så enig i det du skriver og jeg synes det er så fint at du setter fokuset på det å være seg selv og være stolt av den man er. Blir faktisk litt rørt.

10.10.2016 kl.14:17

Ingeborg: Så hyggelig å høre Ingeborg <3 Stor klem
M

08.10.2016 kl.01:44

Elsket dette innlegget Aurora! Du er virkelig en såå nydelig person både på utsiden og innsiden<3
Elise

08.10.2016 kl.01:47

Hvordan selvbruning bruker du til fjeset? Og hvor ofte påfører du selvbruning?:-)

Kan du lage eit innlegg om høstgarderoben din?:-)

10.10.2016 kl.14:18

Elise: Jeg bruker St. Tropez sin mousse i ansiktet :-) Påfører ca 2 ganger i uka.

Det kan jeg!
Pernille

08.10.2016 kl.02:02

Skjønneste du, hvilken selvbruning og hva renser du huden din med, evnt hvordan?

10.10.2016 kl.14:18

Pernille: Kan skrive innlegg om det :D
K

08.10.2016 kl.09:20

Dette var bra! Utseende har fått for stort fokus i det siste, og alle prøver å være noen andre enn de egentlig er.. det er så bra at du retter fokuset på at alle er vakre på ulike måter. Et vakkert indre slår det ytre

10.10.2016 kl.14:18

K: ENIG! Tusen takk :-)
08.10.2016 kl.09:29

Fantastisk fint innlegg!!
08.10.2016 kl.11:29

Får et utrolig bra innlegg! Du imponere
REJ

08.10.2016 kl.12:09

Åh, så bra innlegg! Helt enig i det du skriver :)
Nathalie

08.10.2016 kl.13:34

Fantastisk bra innlegg, Aurora!! Utrolig glad for at du har begynt å blogge igjen
08.10.2016 kl.13:40

Ååå du er så god! Elsket dette innlegget <3
Trine

08.10.2016 kl.14:16

Hvor er toppa fra?
Emely

08.10.2016 kl.14:24

Kan du lage et innlegg om hvordan renser ansiktet for urenheter og sånt? :) Veldig bra skrevet!

10.10.2016 kl.14:19

Emely: Den kan jeg :-) Tusen takk!
08.10.2016 kl.15:00

Hadde vært veldig fint å få en video/innlegg om selvbruning og hudpleierutinene dine! Etter du begynte å blogge igjen ble jeg inspirert til å gå med mindre sminke og har gått med kun øyebrynspenn den siste uka (bare fordi jeg knapt har brynshår haha). I starten synes jeg at jeg så trøtt og slapp og stygg ut men nå føler jeg meg pen. Selv om jeg sikkert ser helt lik ut som for tre dager siden, så det er gøy å se hvor stor forskjell det er å bli vant til sitt eget nakne ansikt har å si for hvordan jeg føler meg. Tenkte alltid at jeg så "ustelt" ut uten sminke men jeg gjør jo egentlig ikke det.. Du er så flott og jeg elsker den nye bloggstilen! Stor klem

10.10.2016 kl.14:20

Anonym: Jepp, det kan jeg fikse!

Så innmari godt å høre <3 Stå på skjønne deg! Og tusen takk. Stor klem
Oline

08.10.2016 kl.15:20

For et fint innlegg - takk!

Jeg skulle også få visst litt om hvilken selvbruning du bruker da det ofte er litt avansert å bruke det i ansiktet. Stor klem til ei jente som virkelig har modnet til og blomstrer siden sist jeg var innom bloggen. Akkurat like vakker, men ditt indre skinner gjennom. Takk for at du er du!

10.10.2016 kl.14:22

Oline: Takk selv!

Kan fikse innlegg om det :-) Åå, tusen takk snille du. Dette var innmari koslig å lese. Stor klem!
08.10.2016 kl.15:53

Hei Aurora! Du kom frem med ting så sykt bra og ja wow, du har et godt poeng...

I og med at du ikke bruker sminke, men er flink til å rense huden, kan du lage et innlegg om hvilke renseprodukter du bruker? Og eventuelt selvbruning? Fikk mye mer lyst til å bruke penger på det enn masse sminke som gjør huden min vondt! haha

10.10.2016 kl.14:22

Anonym: Hei!

Det kan jeg fikse :-) Haha, ye!!
Cecilie

08.10.2016 kl.16:26

Veldig enig med deg! Alle jenter på vår alder bruker så innmari mye sminke, men klager likevel over det enorme kroppspresset. Så vi er dessverre med på å bidra til kroppspresset helt selv...

Takk for at du setter fokus på naturlig skjønnhet :)
Mathilde

08.10.2016 kl.16:51

Så enig med deg, Aurora! Men skal selv innrømme at jeg syns det er vanskelig å legge fra meg sminken, det blir en slags maske jeg føler jeg må gjemme meg bak.. men jeg prøver å bruke mindre og mindre for hver dag, så får vi se hvor det ender :)

Er forresten positivt overassket over den nye bloggen din! Har bodd i Trondheim en periode og skal ærlig si jeg har hørt mye "dårlig" om deg og at du er overlegen, bitchy etc men jeg velger å tro at du egentlig ikke er sånn :D Stå på!

10.10.2016 kl.14:27

Mathilde: Godt å høre! Jeg har troa på deg :D

Så bra, tusen takk! Jeg er fullt klar over at fort blir prata om meg i Trondheim, og mye av det kan jeg ikke styre da det stort sett kommer fra folk jeg verken har møtt eller prata med. Det er selvfølgelig synd! Det som er koslig med å blogge er å kan åpne meg med leserne, og vise hvem jeg er. Og ellers så får jeg bare heller la de dømme etter å møtt meg :D

Thankyouu!
Maria

08.10.2016 kl.16:54

åååå fine aurora! godt å ha deg tilbake på bloggen, du er virkelig bra! og ikke minst suuper fin

10.10.2016 kl.14:28

Maria: Tuusen takk, Maria <3 Du er god!
08.10.2016 kl.17:05

Jeg synes det er så bra at du heller vinkler innleggene dine på denne måten og oppfordrer folk til å være naturlig, enn det andre bloggere gjør ved å blogge om restylane og andre unaturlige ting.

Jeg er helt enig med deg, og prøver selv å være så sminkefri som mulig og bruker kun sminke når jeg er på fest.
eline

08.10.2016 kl.17:27

tusen takk, Aurora! Trengte å lese dette kjente jeg.
Jente 19 år

08.10.2016 kl.17:42

Kan du legge ut et bilde av deg å søstrene dine og skrive litt om hvor godt forhold dere har til hverandre ogsånn?:)

10.10.2016 kl.14:29

Jente 19 år: Jeg vet ikke hvor mye interesse det skulle vært, men jeg kan sikkert se på det :-) Er egentlig bare med Kamilla, med tanke på at den andre søsteren min ikke bor hjemme!
helene

08.10.2016 kl.18:36

ENDELIG! har lett så lenge etter en slik blogg - som styrker selvfølelsen og selvbildet ditt, ikke bare reklamerer for sminke og annet som skal gjøre deg PENERE.

Dette innlegget gjorde meg veldig glad og fikk meg til å føle meg bra, tusentakk <3

Du ser forresten fantastisk ut, det gløder av deg. Håper du har en fantastisk helg :)

10.10.2016 kl.14:29

helene: Yay!! Tusen takk for så fin kommentar, Helene. Stor klem!
Maren

08.10.2016 kl.19:16

Urolig bra innlegg, synes virkelig dette er et viktig budskap å få ut! Går selv første år på vgs, og merker utseede- og sminke presset. Selv velger jeg å ikke sminke meg så mye, og kan godt gå helt uten sminke en gang i blandt. Synes at naturlig skjønnhet er helt fantastisk, og ønsker bare at du vil fortsette å spre det gode budskapet. Du virker som en veldig reflektert og moden person. Så bare å stå på videre!

10.10.2016 kl.14:30

Maren: Takk for at du orket å legge igjen en kommentar! Gøy å høre hva du syns. Godt å høre at du er enig <3 Tusen takk snille deg. Stor klem!
Live

08.10.2016 kl.20:34

Aurora, du er et kjempestort forbilde for meg!

Utrolig bra innlegg, med et tema som er viktig å ta opp<3

Du drar "blogging" opp på et nytt nivå ved å være helt deg selv, og jeg er kjempeglad for at du begynte å blogge igjen.

10.10.2016 kl.14:31

Live: Hei Live! Tusen takk, så flott at du er enig <3

Ææh, så gøy å høre! Får så mye motivasjon av slike kommentarer. Stor klem
Julie

08.10.2016 kl.20:58

Jeg har alltid synes at du har så fine bryn og at de ser veldig naturlig ut. Jeg lurer på, i tillegg til fargingen fra h&m, bruker du eller har du brukt noe form for serum på øyenbrynene for at det skal bli mer hår? Prøver å få litt mer utfyllende bryn slik at jeg slipper å bruke øyenbrynspenn!

10.10.2016 kl.14:32

Julie: Takk! Har ikke det, men bestillte meg faktisk et sånt vippe og brynsserum igår, men tanke på at jeg syns det er så fint med fyldige bryn og vil ha enda mer :D Så vi får jo se hvordan det funker!
Eline

09.10.2016 kl.09:42

Hvilken selvbruning bruker du til ansiktet, og hvordan påfører du den? Du har så naturlig og fin glød i ansiktet! :)

10.10.2016 kl.14:33

Eline: Jeg bruker St. Tropez sin mousse og påfører med vott :-) Takk!
09.10.2016 kl.10:08

Elsket dette innlegget!!! Håper på flere slike😍
09.10.2016 kl.11:41

liker utrolig godt måten du har bynt å blogge på og fokuset du har!! Du er nydelig <3
Sanna

09.10.2016 kl.11:47

Hei! Hvilken selvbruning bruker du, og hvilken brunsfarging?:)

10.10.2016 kl.14:33

Sanna: St. Tropez mousse og Depend :-)
09.10.2016 kl.12:51

Seriøst aurora, jeg håper du er klar over hvor insane vakker du er! Gjerne enda penere uten sminke. Veldig bra innlegg, stå på! Du har vært min favoritt helt siden du startet å blogge❤️
Caroline

09.10.2016 kl.14:40

Hei! Så utrolig gøy at du skal blogge igjen! For meg virker det som om du har vokst utrolig mye på tiden du har vært vekke. Jeg tror at bloggen din kommer til å inspirere meg veldig mye. Du skriver jo at du ikke bruker så mye sminke. Kan du ha et innlegg om hvilken selvbruning du bruker, og hvordan du påfører det i ansiktet for å ikke få skjolder? Og hvilken sminke du bruker til vanlig? Ble veldig inspirert til å gjøre det samme! Ser utrolig fint og naturlig ut <3

10.10.2016 kl.14:34

Caroline: Hei Caroline! Så hyggelig å høre <3 Det kan jeg lage innlegg om ja! Takk så mye. Klem
09.10.2016 kl.14:52

fantastisk skrevet, slike innlegg trenger dagens ungdom sårt! elsker at du har begynt å blogge igjen
09.10.2016 kl.15:35

Kan du snakke litt om brynene dine, hvordan du former dem, farger dem osv. utrolig fine og naturlige!

veldig bra skrevet, og utrolig enig i det du sier!

10.10.2016 kl.14:34

Anonym: Eneste jeg gjør er å farge dem :( Napper og fikser veldig sjeldent.

Så godt å høre!
09.10.2016 kl.20:59

Så bra innlegg! gleder meg til å lese bloggen din videre :D
09.10.2016 kl.21:48

WOW!! for et bra innlegg!!!

Jeg lurte bare på den hjemme-fargingen du bruker til bryna, hvilket merke og farge?

10.10.2016 kl.14:35

Anonym: Thankyou! Depend, brun/sort :D
Lisa

10.10.2016 kl.04:49

Hvor er den hvite genseren som du har på i profilbildet ditt fra? :-) Sykt fin!

10.10.2016 kl.14:35

Lisa: Holweiler :-)
Eirin

10.10.2016 kl.08:18

Gleder meg sånn til å lese bloggen din videre, Aurora!
Siri M

10.10.2016 kl.13:19

Det her var en god, liten og viktig tankevekker!
Sigrid

10.10.2016 kl.16:38

Det er så fint å lese denne type innlegg! Og det får meg bare til å glede meg så innmari til å lese bloggen din videre!

Virker som om du har vokst veldig siden sist, og nei jeg liker det så godt altså!

10.10.2016 kl.17:35

Sigrid: Så bra! Takk for fin kommentar av deg Sigrid <3
Amalie

11.10.2016 kl.05:12

Super fint innlegg, ble veldig inspirert!!

Kan du skrive et innlegg om din skincare routine?

11.10.2016 kl.19:49

Amalie: Så bra! Tusen takk.

Sure thang honeyboo <3
Kaia

11.10.2016 kl.15:30

Så utrolig bra innlegg! Dette er virkelig et problem blant ungdom i dag, og jeg er helt enig i alt du sier! Folk SKAL være fornøyde med seg selv :) Ser at du har lagt ut bilder av en vinterjakke på vsco, kan du lage et innlegg om vinterjakker du anbefaler f.eks? Men en annen ting jeg lurer på er ang Canada goose. Har sett at du har hatt det før, på bloggen, og jeg har veldig lyst til å kjøpe en jakke fra det merket. Var du fornøyd med den jakka og hvordan er størrelsene?

11.10.2016 kl.20:23

Kaia: Så bra! Godt å høre :D

Jepp! Jeg har ikke sett så mye på vinterjakker egentlig, har bare funnet den jeg selv skal ha og kan jo forsåvidt vise den :-)
Ja, jeg har hatt canada goose expedition. Jeg var veldig fonøyd men hadde kanskje ikke valgt den modellen om jeg måtte velge pånytt. Størrelsene varierer på hvilken modell det er snakk om :D
Sandra

11.10.2016 kl.22:30

Kjære Aurora - takk for helt sanne, ekte ord! Jeg synes det er så flott at noen bloggere tar seg tid til å skrive innlegg som dette. Du framstår selvstendig, genuin og godhjerta, og du er kjempe vakker uten sminke. Jeg er helt enig i det du skriver. Det er så viktig å finne seg selv, og en måte å gjøre dette på, er å ta et skikkelig oppgjør med seg selv. Hva liker jeg? Når føler jeg meg ekstra selvsikker, hvilke klær framhever nettopp meg? Og hvorfor skal jeg skjule meg bak noe som gjenspeiler usikkerhet? Alle ansikt har egne kjennetegn. Det er disse som gjør oss så vakre, menneskelige og spesielle. Sminke kan selvsagt rette opp småting, gjøre at vi føler oss ekstra freshe en kveld ute eller på skolen for eksempel, men jeg synes ikke sminke er bare det som reflekterer skjønnhet. Noe av det vakreste jeg vet er et ansikt som smiler. Jeg synes vi skal finne det vi liker ved oss selv, og framheve det - bare for vår egen del. Å være glad i seg selv er vanskelig å oppnå for de fleste, men så utrolig viktig. Å komme seg dit kan ta lang tid og kan også være en smertefull prosess. Men som du sa - jeg unner alle å være glad i seg selv.
Helene

12.10.2016 kl.21:00

Hei! Synes å kan huske du skrev litt om at du slet med uren hud før, for noen år siden, sliter du ikke med dette mer? Hvordan har du "fikset" det? Haha

Du er utrolig vakker, forresten💛
Emma

12.10.2016 kl.22:34

Såå vakker hud du har! Hvilken type/merke selvbruning bruker du for ansiktet(!) og kroppen? <33

Gjør den at du får flere urenheter?

Setter stoooor pris på svar!

17.10.2016 kl.13:00

Emma: Takk! Jeg bruker st. tropez eller vita liberta :-) Den gir meg ikke dårlig hud, nei :-)
12.10.2016 kl.23:59

TAKK AURORA! du setter ord på mine tanker og et ekstremt viktig budskap som må frem i lyset.

Jeg er selv i en venninnegjeng hvor sminke er en viktig rolle for hver enkelt. Jeg selv bruker kun sminke til litt mer festlige anledninger, og det er så deilig å føle seg godtatt uansett. Det eneste som mangler blant flere av mine venninner er at de må kunne godta seg selv. Derfor er det viktig at offentlige personer, som du, uttaler seg om et så viktig tema. Beundringsverdig det du skriver, virkelig!
13.10.2016 kl.01:18

Hei, fine, snille aurora.

Syntes det er så flott at du velger å skrive om temaer som dette. Har faktisk sjeldent lest noe om indre skjønnhet hvor det handler om "kast av sminka", det har bare vært om kroppspress og hvordan det er å være ungdom. Så tusen takk for det! Ikke trengte bare denne sminkedukka å lese dette (altså meg), men så ufattelig mange andre. Folk i kullet 2000 går med vipper på skolen, tykt lag med sminke og gnikker det av. De blir seende flekkete ut og ikke fint. Mye finere uten. Og hvem har vi egentlig å imponere på jobb, skole eller når vi shopper.

Masse klemmer fra meg<333 og håper alt står bra til med deg - at ting begynner å falle på plass!

17.10.2016 kl.13:03

Anonym: Hei kjære du! Tusen takk for så fin kommentar og feedback. Det er innmari koslig å lese.

MASSE klemmer tilbake!

<3
Anonym

13.10.2016 kl.11:11

Kan du lage video hvordan du farger brynene?

17.10.2016 kl.13:03

Anonym: Tja, jeg følger bare bruksanvisningen da? :/
13.10.2016 kl.22:28

Du har virkelig vokst som person, Aurora! Gleder meg masse til å lese bloggen din fremover! Du er nydelig - spesielt uten sminke.
14.10.2016 kl.15:40

Tusen tusen takk! Det er akkurat dette blogg-Norge trenger! Jeg leste bloggen din før du tok pause og har alltid likt den, men synes den har vært sånn helt okei tidsfordriv - ikke frekt ment men. Men nå derimot!

Akkurat nå har jeg sett meg litt drittlei på hvordan nesten så og si alle på topplisten har gjort et eller annet med utseende, og ja; de sier de ikke oppfordrer til det og at det ikke er noe de føler seg noe bedre med. Men for unge jenter og flere skaper dette et helt uvirkelig kroppspress. Selvfølgelig ønsker disse jentene å gjøre slikt som de, og de er rett og slett dum om de tror noe annet! Så viktig og bra at du setter fokus på et naturlig og sunt utseende. Du er fantastisk nydelig, og jeg ønsker deg alt godt!

17.10.2016 kl.13:07

Anonym: Tusen takk for så fin kommentar!!! Helt enig i det du sier, bloggnorge har litt feil fokus now a days...

Stor klem <3
M

18.10.2016 kl.10:01

Du aner ikke hvor glad jeg blir for å lese dette! Er selv ei jente på 20 år som i mange år brukte masse sminke, brukte mange timer foran speilet hver dag, og synes dagen var ødelagt om ikke sminken satt skikkelig. Så møtte jeg kjæresten min, som overbeviste meg om at jeg var fin akkurat sånn som jeg er, og ikke kunne forstå hvorfor jeg skjulte ansiktet mitt under all sminken. Etter en kort stund sluttet jeg helt med sminke, og har ikke sminket meg siden - dette er nå 2,5 år siden. Og jeg har aldri vært så fornøyd med meg selv som nå. Jeg er jo fin nok akkurat som jeg er, så hvorfor skal jeg skjule ansiktet mitt, som gjør meg til meg? Nå som jeg er helt "sminkeavholds" kjenner jeg jo litt på det presset fra samfunnet om at jenter "skal" sminke seg, noe som har vært litt vanskelig. Selv om jeg er fornøyd med slik jeg ser ut, og ikke har lyst til å sminke meg, føler jeg meg til tider som en "grå mus" på fest blant jenter med lange, sorte vipper og fremhevede kinnbein. Likevel opplever jeg å få kreds og kommentarer om at jeg er naturlig vakker, noe som gjør meg veldig glad! Det viktigste er å prøve å ikke bry seg om hva andre tenker, men hva DU synes om DEG:) Og jeg er mer fornøyd enn noen sinne. Deilig å slippe å fjerne sminke, deilig å slippe å bekymre seg for foundationflekker på klærne, sparer tid om morgenen, slipper å bekymre seg for skille.

Ps: Eeelsker at du er tilbake på bloggen, digger stilen din, og synes designet du har nå er SKIKKELIG nydelig. Og du er nydelig. Klem!
Christina Aranja

21.10.2016 kl.09:54

Likte dette innlegget veldig godt! Synes det er så bra at du belyser temaet i tillegg til å oppfordre til å være naturlig og stolt av seg selv. Jeg vil tro det er mange unge jenter som leser bloggen din som har veldig godt av å høre dette. Stor tommel opp for naturlig skjønnhet <3
Therese

22.10.2016 kl.00:03

HERREGUD du er helt fantastisk!! For et forbilde! Jeg sliter selv med å akseptere meg selv uten sminke, føler liksom alle forventer at vi jenter skal være perfekte til alle tider på døgnet. Jeg ble så glad og rørt av å lese dette innlegget, det betyr så vanvittig mye for meg at noen klarer sette ord på tankene jeg selv sitter inne med på akkurat dette området. Jeg digger personligheten din og utstrålingen du viser på bloggen. Dette innlegget må være ett av de beste jeg noen sinne har lest. Ja til naturlig skjønnhet!
Tonje

22.10.2016 kl.14:25

Ååå, for et fint innlegg Aurora! Eg sliter en del med urein hud, men dette inspirerte meg til å likevel ikkje gå med så altfor mye sminke <3

23.10.2016 kl.22:57

Tonje: Åå, godt å høre!!
julie

23.10.2016 kl.09:32

tusen takk for fint innlegg! det du skrev helt til slutt, med at det vakreste kommer innenfra er så trolig sant! vi får høre det hele tiden, men likevel er det vanskelig å ta det inn, spesielt når det e rså mye i media og på tv som forteller oss noe annet.. jeg prøver å minne meg selv på det hver eneste dag, og jeg tror det er med den tankegangen du blir lykkeligst, fordi det er det som virkelig betyr noe <3
Selina

21.11.2016 kl.22:44

Tusen takk for dette innlegget! Det ga meg selvtillit <3

07.12.2016 kl.00:20

Selina: Så GODT å høre! <3
Signe

17.12.2016 kl.22:14

Helt enig! Du ser helt nydelig ut uten sminke.

Jeg er også en som har sluttet så sminke meg for å gå på skolen, jobb, cafe eller andre sosiale sammenhenger. Noen ganger sminker jeg når jeg skal føle meg ekstra fin, og da føler jeg meg ofte litt ekstra fin, men samtidig syntes jeg det er litt uvant å se meg selv med sminke. Det er akkurat som at hvis jeg går 2 uker uten sminke, er det rart å plutselig sminke seg. Og sånn har jeg det motsatt også, hvis jeg sminker meg hver dag i 2 uker, syntes jeg det er rart å plutselig skulle gå uten sminke, og ja, da føler jeg meg kanskje stygg uten sminke.

Takk for at du setter lys på den naturlige skjønnheten! Er glad for at jeg har blitt mer trygg på meg selv med årene, og etterhvert lært meg å sette pris på de naturlige trekkene, som røde kinn, og litt rotete øyebryn, som jeg tidligere ikke har likt.Skriv en ny kommentar
hits