Aurora Mohn StuedahlTreningssnakk

  • 21.03.2017


Idag tenkte jeg å snakke litt om trening! Det er jo et tema som har blitt snakket om veldig lite her på bloggen, noe som kanskje ikke er så rart. Det var nemlig først i januar at jeg bestemte meg for å melde meg inn på treningssenter, etter 3 år treningsfri. Med så mange venninner og familie rundt meg som trente fikk jeg selv lyst til å begynne. Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig aktiv i forskjellige sporter, hovedsakelig da turn og dans. Og siden interessen for det var blitt litt borte, ble det treningssenter. Nytt som det var! 

Å komme på treningssenter for meg i starten ganske ukomfortabelt egentlig. Usikker på meg selv og følte meg dum i forhold til alle andre da jeg var/er såppas svak og må løfte det letteste, verken visste jeg mye om trening. Nå har jeg holdt det gående siden januar og ting går egentlig veldig bra. Jeg er mye på gruppetimer, der lærer jeg mye og man har rett og slett ikke tid til å tenke på andre enn seg selv med tanke på at det er ganske hardt kjør. Også syns jeg det er godt å trene rundt jenter jeg da (det er sjeldent gutter på gruppetimer). I tillegg har jeg en søster som er utrolig flink når det gjelder trening, så hun blir som en egen PT, haha. Skal nevnes at målet mitt med treningen er ikke å gå ned i vekt, men å trene styrke og bygge muskler. Så langt går det veldig bra - og fremover! 

 

 

Utrolig hvor mye bedre man føler seg med fine treningsklær. Enig? Før treningen begynte tok jeg turen innom Peak her i Trondheim. Der har de så utrolig mye fint treningstøy, og jeg var så heldig å fikk med meg litt greier derifra hjem. Fine treningsklær er et must for meg og gjør at jeg føler meg bra når jeg er på trening. Jeg har også en treningsbok der jeg skriver opp treningene mine hver uke (der ser dere jo litt hvilke timer jeg bruker å gå på), både den, bag, klær, og flaske på bildene over er fra Peak. Tusen takk til Peak for produktene!

Så ja - so far so good. Jeg trives utrolig godt med å begynt å trene og planen er å fortsette og bli sterkere. Bare det å kjenne på overskuddet og det å føle seg i bedre form er  deilig. Kom gjerne med tips om du har, om det så er øvelser, kosthold eller motiverende ord, tihi. Alt settes pris på! 

 
26 kommentarer


Anonym

21.03.2017 kl.14:48

Ble superglad da jeg tittet inn på bloggen din og jeg så et nytt innlegg! Håper du fortsetter med med oppdateringer fremover, fordi du er en stor inspirasjon for meg!
Line N.

21.03.2017 kl.15:11

syyykt fine klær!! må bestille toppen og tightsen etterpå<3
Juliana

21.03.2017 kl.15:29

Flink du er! Og superfine treningsklær! Vet du om de fortsatt selges i butikk?
21.03.2017 kl.16:04

Så flink du er! Jeg driver med håndball i tillegg til løping 😄 Elsker denne mestringsfølelsen og det å legge seg mål!

21.03.2017 kl.16:14

Nydelig treningsantrekk! Masse lykke til videre med treningen, jeg har selv tatt meg i nakken den siste tiden. Det er så deilig!

21.03.2017 kl.16:48

Flotte antrekk! :D

21.03.2017 kl.17:17

flott treningstøy:D masse lykke til med treningen :D trener selv 4 ganger i uken :D
Andrine

21.03.2017 kl.17:43

Hvor er skoene dine fra? Og hvilken modell er det?
Sigrid

21.03.2017 kl.19:24

If you still look cute at the end if you workout. You didn't train hard enough. Kjempe bra innlegg !!
Renate

21.03.2017 kl.20:47

Så fint treningstøy, og så flink du er som trener! :-) Bruker du selvbruning på disse bildene - isåfall hvilken?

21.03.2017 kl.21:08

Veldig bra at du trener! Vi alle trenger å være litt ekstra i aktivitet. I tillegg er det en veldig fi mulighet til å faktisk få gjort noe liiitt produktivt de dagene man kanskje føler man liksom ikke gjør noe, haha, sånn tenker i hvert fall jeg noen ganger! :)
21.03.2017 kl.21:40

blir like glad hver gang jeg ser at du har blogget! bloggen din er så fin og stilren, eeelsker sånn som den er nå! i tillegg er bildene dine veldig fine! klem
Malin

22.03.2017 kl.11:56

Jeg er så glad på dine vegne fordi jeg husker den enorme mestringsfølelsen jeg fikk i starten! Jeg var redd for de store, sterke og morske gutta i styrkeavdelingen også. Men det å ha en plan for hva du skal gjøre i økta med sett, reps, vekt, øvelser er et MUST. Det var i alle fall det for meg o starten. Sjekk ut øvelser på nett og skriv de ned. Prøv deg fram med belastning om du ikke har gjort de før, og neste gang sjekker du hvor mye du tok sist, så kan målet være å klare en eller et par flere repetisjoner, eller ett sett mer. Selv elsker jeg knebøy, sumo markløft, strak markløft, hip thrust for rumpe og bein, men her er teknikk superviktig, så få gjerne en PT til å hjelpe med det. Ellers er kosthold også kjempeviktig! Popcorn er faktisk kjempebra å spise før trening, fordi det fyller opp med energi (karbohydrater) sånn at musklene får næring under økta og du dermed kan prestere optimalt. Også protein!!! Viktig. Vil ikke anbefale å jogge eller løpe rolig på tredemølla, gjør enten superrask løping med lange pauser eller rolig arbeid med lav puls (60-70% av maks). Hvis du skal gjøre både styrke og løping/tredemølle/utholdenhet, gjør alltid styrke først. Du sier du ikke vil gå ned i vekt, så da regner jeg med at målet er å bli sterkere eller få større muskler. Da er det nødvendig å spise akkurat liiitt mer enn du behøver. For meg har det vært viktig å ha konkrete mål (feks at midjen skal være XX cm, jeg skal klare XX pushups), det er motiverende når man når de og det er vanskelig å definere når et mål som "bli sterk" Fordi det ikke er målbart. Mase lykke til!! Og husk at de aller fleste som er på treningssenter, er der for sin egen del. De er mer opptatt av seg selv enn andre, og de få som er det for å se på andre er overhodet ikke seriøse. Du kan sannsynligvis mer enn dem i så fall.
Nina

23.03.2017 kl.19:32

Hei, flotte Aurora! Er så glad for å se at du endelig oppdaterer igjen. Jeg skal innrømme at jeg fortsatt hver dag klikker meg inn på bloggen din for å sjekke om noen nye oppdateringen har kommet, så idag ble jeg skikkelig glad!!! Ville likt om du skrev et innlegg om ditt kosthold og kosthold generelt. Synes det er så interessant og høre mer om det fra deg. Klem!!!
Rob

24.03.2017 kl.00:28

If you benefit from exercise and it makes you happier and more sexy do it. 20 reps for Rob. Kisses from me to you. Rob loves you. Would be nice to for you to say hi to me though. Just a warm thought. Yea thinking about squeezing you tight every night.
24.03.2017 kl.19:08

Trening: Det er en app som heter AABB (train like sally) der får man en del trenings inspirasjon, Kosthold: Det er noe som heter Juicing (det er ikke bare fordi som vil gå ned i vekt, men også for dem som vil holde seg frisk) det er ikke sånn at man må faste som de kaller det for, hvis man vil begynne med juicing, man kan også spise noe ved siden av så lenge det er sunt :), det finnes bøker og filmer om Juicing
25.03.2017 kl.09:13

Jeg ble skikkelig happy når jeg klikket inn på bloggen din nå!! :D
25.03.2017 kl.09:21

Er det dine bilder? :)

30.03.2017 kl.09:02

Anonym: Ja :-)
Patty

25.03.2017 kl.12:33

Såå Søt Aurora 😀
27.03.2017 kl.10:37

Håper du vil blogge mer, du er så flink!
29.03.2017 kl.15:54

Skulle ønske du blogget mer. Du er egentlig min favoritt, men blir så lite kontinuitet når du bare blogger så sjeldent som du gjør nå.. Det er synd, for du er så flink til å skrive og ble så interessert i å "bli kjent med deg" i det comeback-innlegget ditt. Uansett, stå på!
Rob

31.03.2017 kl.02:34

Happy about Aurora Mohn being Aurora Mohn. Saying hi. Hope everythings going well.
31.03.2017 kl.08:24

Bloggere er som regel ganske pene, men ikke mye mer enn gjennomsnittet. Ikke at det er noe negativt. Å være normalt pen er mer enn bra (!). Men du skiller deg ut, synes jeg. Ofte kan et vakkert utseende være kjedelig i lengden, da det ofte kan mangle sjarm. Folk flest foretrekker faktisk et vanlig utseende - altså at skavanker og "feil" forekommer. Fåtallet blir skapt "rett" etter de kunstneriske regler, fordi alt er tilfeldig. Det er nærmest som om du har blitt skapt alt annet enn tilfeldig. Propersjonene og symmetrien i ansiktet ditt er som spesialdesignet, du har veldig gode gener. Ikke nok med at du er vakker, du har også en egen sjarm, en karismatisk utstråling. En veldig overfladisk kommentar kanskje, håper du likevel setter pris på den. Klem!
Rob

03.04.2017 kl.05:18

love
20.05.2017 kl.09:21

Suuper fint!!Skriv en ny kommentar
hits