Aurora Mohn StuedahlSøker boplass i Oslo!

  • 09.08.2017


Hei !! 

Håper alle har hatt en nyydelig sommer. August kom som et knips og nå er høsten like rundt hjørnet. Om jeg er litt stressa? Ja. Jeg har nemlig bestemt meg for å ta et friår, rett og slett fordi jeg vil ha et år uten eksamen. Jeg skulle jo ha det ifjor, men så valgte jeg å ta opp fag. Jeg har også funnet ut at det er riktig tid for meg å kanskje prøve noe nytt, ny by, nye mennesker og det å flytte ut - noe i den duren! Jeg har alltid likt meg i Oslo og har endel venner der. Så for øyeblikket driver jeg å søker meg jobb der, samtidig som jeg vurderer å blogge igjen ♥

I løpet av den siste uken har jeg skrevet jobbsøknader til jeg har fått krampe i fingrene mens jeg sitter å skroller som en gal på finn.no for å finne boplass. Gud, så stress det er egentlig? Jeg var nok ikke den mest taktiske som begynte å lete etter leilighet først forige uke heller.. Men! Derfor tenkte jeg å ty til bloggen mens jeg har'n. Jeg har nemlig veldig lyst til å flytte i et kollektiv. Men det er ikke så lett å finne noen å bo med! SÅ, hvis du eller noen du kjenner er i like siste liten som meg, og kunne tenkt seg å flytte inn på et kollektiv i Oslo med meg og en venninne, evt at du HAR et kollektiv med ledig rom så gjerne ta kontakt! Vil helst bo Frogner, Bygdøy, Vika, Uranienborg, Majorstua eller St. Hanshaugen :D 

Ellers, så tar jeg også imot alle tips og hjelp om leilighet om det så er 3-roms eller 2-roms. 

Oppdaterer dere mer senere, akkurat nå må jeg bare skaffe meg jobb og plass og bo og ja, rett og slett få livet på stell. Klem! (Og takk for fine kommentarer som har strømmet inn mens jeg har vært borte) <3 
49 kommentarer09.08.2017 kl.18:40

Åååå håper du starter å blogge igjen! Lykke til med å finne boplass <3
Patty

09.08.2017 kl.21:38

Ich will nur das du glücklich bist dein Patty und lly.
Theresa

09.08.2017 kl.21:51

Endelig er du tilbake igjen, yesss! <3

09.08.2017 kl.22:22

Masse lykke til på veien videre <3
Sigrid

09.08.2017 kl.22:58

Håper du starter å blogge i gjenn, du inspirerer meg sånn! Klem
10.08.2017 kl.00:28

Hadde vært utrolig artig hvis du var tilbake igjen!! Masse lykke til <3
Anne

11.08.2017 kl.02:18

Lykke til med å finne boplass! Håper du starter å blogge igjen!!
Mie

12.08.2017 kl.23:43

Endelig ett nytt innlegg, fra favoritt bloggeren! Jeg er dessverre ingen hjelp, men masse lykke til!
Gina

13.08.2017 kl.11:03

Hei!! bor i bærum men prøver også veldig å få flyttet til oslo siden jeg skal begynne å studere ved UiO imorgen, men har ikke lyktes i å finne et sted, føles som alle har slått seg til ro allerede.. Gjerne ta kontakt, du ser vel mail-addressen min?:-)

Hilsen Gins

22.08.2017 kl.16:22

Gina: Hei Gina! Ser ikke no epost på deg, nei. Kan du ikke skrive fulle navnet ditt kanskje? :)
Jenny

13.08.2017 kl.15:40

Hei!

Eg har akkurat flytta til Oslo og skal studere her dette året, årsstudium i økonomi og ledelse på HiOA. For augeblikket bur eg hos tanta og onkelen min, men dette er kun midlertidig. Leiter også etter eit rom i eit kollektiv/leilighet/hybe og evt. hybelvenner, så ta gjerne kontakt på mail om du enda er på utkikk ☺️

14.08.2017 kl.03:29

Trenger boplass, men sliter selv å finne noe bra! Om dere finner en leilighet med 3 soverom og trenger en ekstra, let me know :D
Ingerid

14.08.2017 kl.20:41

Hei! lurte bare på hvilket merke skinnjakken du har på her er fra? :)
16.08.2017 kl.11:35

kan du lage en video snart? Hadde vært veldig gøyt å se på!
Coyote

17.08.2017 kl.01:59

Jeg har alltid bodd i en storby, og jeg kan gjøre noen anbefalinger for den erfaringen noen jenter i din alder har hatt når de bor for første gang i en storby.

Den første anbefalingen jeg gjør er at du aldri blindt stole på noen, aldri stole på økonomisk og sosial makt, det er folk med mye mer økonomisk og sosial makt enn du noen gang kan ha, og blant disse menneskene det er flere dårlige mennesker enn Du har møtt opp til denne dagen.

Bor i en delt leilighet, god eller uflaks. Du kan møte mennesker med uoppnåelige mål. Det verste, de kan stjele alt du har i rommet ditt og kaste deg ut av leiligheten. Byområdene i utkanten av byene er roligere og billigere å bo.

Hvordan se etter jobb, gjør curriculum vitae. Det første er å vite hvordan du skriver godt og får en god presentasjon. Kontakt statlige arbeidskontor eller et selskap som riktig kan råde deg hvordan du gjør din personlige curriculum vitae, levere bedre online.
Rob

17.08.2017 kl.14:04

Have you tried job recruiters in Norway. I know they have a few there. Finding a good job shouldn't be to hard with their assistance. Your taking time off from school why? You need time off from it? I think you should finish. Being young and with a degree will get you more secure in all aspects of life. It will get you ahead. Good luck with the roommate search im sure you'll find someone and a nice place to live in Oslo. You have such pretty people over there. Wish I could join you. Any way hoping to see a picture soon of your pretty face I miss seeing it. Goodluck
18.08.2017 kl.09:02

Håper du starter å blogge igjen! Var så glad sist jeg så du skulle begynnne å blogge igjen, digger den nye skrivestilen. Oslo blir nok bra, lykke til med søkeren på leilighet
rebekka

18.08.2017 kl.20:20

Er så gøy at du endelig er tilbake! du er helt fantastisk har virkelig savnet deg! <3
Pernille

18.08.2017 kl.22:29

Anbefaler deg å sjekke ut hybel.no! Der ligger det mange kollektiv, pluss at man kan lage boligsøker-profil :)
Coyote

20.08.2017 kl.01:28

Jeg kan gi anbefalinger for opplevelsen av andre mennesker, jeg kan også lage anbefalinger fra min egen erfaring basert på min egen galskap i å gjøre ting fordi jeg føler meg som den. Så jeg anbefaler bare at du gjør denne turen til Oslo som en ferie, for bare å spørre om hvordan tingene leve alene og prøve å finne ut hvordan planene du har i hodet ditt kan gå uten å komplisere livet ditt ved å forplikte deg til en Sted med permanent bosted og med en stabil jobb. Jeg anbefaler at du bestemmer deg for hva du bestemmer deg for å gjøre, jeg vil råde deg til å gjøre denne forandringen av livet ditt i Oslo, fordi denne erfaringen vil være grunnleggende for livet ditt og gå galt, eller du vil få en positiv opplevelse, jeg gikk også til min 15 år For å se etter jobb og hjem til en flott by Barcelona, fikk jeg ikke det jeg ønsket, men jeg lærte mange flere ting som i mitt liv er grunnleggende for meg å overleve og ikke dø å prøve. Men vær vær forsiktig, uten panikk tar kontroll over sine egne beslutninger. Stedet jeg mest vil leve i Oslo er Frogner, jeg har turnert den med "google street view" og det var en av de vakreste stedene jeg har sett i Norge.
A

21.08.2017 kl.18:48

Hei! Du kan legge inn en søknad til XXL Majorstuen (jeg jobber der, veldig bra arbeidsmiljø). Også kan du sjekke hybel.no for et sted å bo, der har jeg funnet sted å bo flere ganger. Lykke til!
Rob

26.08.2017 kl.04:56

Love you Aurora. The best things are destined for us. Finish your schooling and come be with me here. I intend to love you for eternity. If it doesn't work out you can return to norway and raise our offspring there. I will cherish you everyday of my life. Please don't hate me for saying so. Because it is true. Your it for me. I wish on no other. Your the only woman I want to embrace forever.
Rob

29.08.2017 kl.00:22

Lol it's true. Pretty girl Aurora Mohn has me. Wish I knew her better.
29.08.2017 kl.02:52

Rob, vær så snill å slutte å hallucinere så mye og få ham til å lete etter en spesialist. Hvor du bor, det er sikkert en måte å publisere annonser for å forholde seg til kvinner og menn, prøv det med ønske og fortell det.

mimp3.eu/escuchar/356laqKfn6ZoociepmeinaShaqA/mika-grace-kelly
Rob

31.08.2017 kl.03:03

Ikke sikker hvorfor jeg trenger å gjøre det. Jeg har funnet det jeg liker. Mens det kan være andre til vurdering ... Hvorfor får jeg ikke lov til å like Aurora Mohn. Er det galt for meg å gjøre det. Hvis det er vel så vær det. Gud ga meg rett til å velge om det er riktig eller feil. Forhåpentligvis er min forståelse i riktig, så fortsett og døm meg for det. Min samvittighet er ren.
Rich

31.08.2017 kl.18:25

I think it's great that you like her Rob. As long as you are respectful and polite to her always :) I think the ladies of Norway are absolutely Beautiful and Aurora is top of that list and I bet she is one of the sweetest ladies you could ever talk to :) She seems to stop time when you see her pictures, unreal!

Aurora if you read this I hope you like it. I agree with Rob for what it's worth, finish school, you'll be happy it's behind you :) I finished mine went right for my masters and got it over with and I am so glad I did. With 3 kids I get into a tailspin and it can be impossible just to find ten minutes let alone class time. Life absolutely flies by too fast and on the other hand don't miss a minute of having fun and living life! Fun and friends first, then all the other crap like work! Work will always be there and with a lot of loss on my end you realize quickly what is important. Happy Fall to you and stay happy and healthy. Cheers!!!
Rich

31.08.2017 kl.18:27

PS - Aurora, I would kill to have a friend like you, just sayin :) :) :)
01.09.2017 kl.02:17

Aurora Jeg har kjent i ti år og jeg har aldri våknet i mitt ønske om livet til felles eller seksuelt. Aurora ser jeg alltid som en av mine slektninger i sin egen alder, jeg liker å se hvordan han forteller anekdoter og ser henne modne Jenta til kvinne, men i to år har forandret seg mye, kan jeg oppleve i ansiktet hennes at det i hennes familieliv er veldig alvorlige problemer med sameksistens, noen ganger kom Aurora for å publisere noe og eliminere det. I annen blogg har jeg også lest at Faren hans er en jernnote og han kan ikke gjøre alt han ønsker, antar han at han ønsker å jobbe i Oslo, da hans fetter Erica bor i leiligheten hans i Trondheim, av dette også rådene jeg gir ham, Fordi jeg ser henne veldig overveldet av paternal kontroll og av en annen med svært liten erfaring å leve alene i en storby. I publikasjonene som Aurora hadde, har jeg også bekreftet at hun har fjernet nesten alle hennes publikasjoner, bilder og videoer, dette får meg til å tro at hun blir angrepet av noen forstyrrede følgere.

Jeg er enig i at Aurora har en overlegen skjønnhet og et stort hjerte, også en siamese katt som savner henne veldig mye, hvis hun klarer å gå for å bo i Oslo, som jeg tviler på.
Rob

01.09.2017 kl.13:48

There is no gage to the love I feel for you..
01.09.2017 kl.20:50

Vel, jeg bekjenner at jeg ved noen anledninger har kunnet føle kjødelige begjær med Aurora, men sikkert, De er ikke som du tror. med en kvinne som henne er alt overlegen det kjente maksimumet,
Rob

02.09.2017 kl.01:32

Damn other People. Well I would hope she already knew I was me and I loved her far beyond all others. You happened to be the love of my life and that to ignore it was an unforgotten sin upon this life. You don't have to choose me. Granted that I would hope you would as only life would be that much sweeter with you and in eternity and forever and ever and ever and ever in this life in and the next. I will continue to love you. Don't forget it. One day we will meet and you'll know that I was the one you were missing all that time. Not by my choice but by circumstance and the reality of life. But I will be there just hold on. Help yourself as well as make good choices and one day I will be there.
03.09.2017 kl.00:00

Oslo som skjer, er at det ikke er noen som ønsker å ha hjemme dette vakre Norge, et fantastisk eksempel på hva Gud kan gjøre.
03.09.2017 kl.09:16

Håper du blir kvitt de typene over med politi eller noe, de må jo ødelegge hele viben for deg sånn som de holder på. Er jo bare sinnsykt irriterende og ekkelt å blogge hvis det fortsetter
Erick

03.09.2017 kl.19:18

Aurora er sant at denne bloggen er forurenset av noen Neanderthals, jeg oppfordrer deg til å eliminere alle meldingene fra Rob masturbatoren, Rich ekkoet som reagerer og spesielt de av den Coyote.
Coyote

04.09.2017 kl.00:56

Aurora Jeg beklager innholdet i kommentarene mine på 29.08.2017 kl.22: 52, 01.09.2017 kl.20: 50 og 03.09.2017 kl 00.00. Jeg ber deg om du kan fjerne dem fra innlegget ditt og hvis du vil at du kan slette alle mine kommentarer.
Rob

04.09.2017 kl.01:53

Hi Aurora please don't be mad at me for saying this. But I will clarify. Erick How would I not masturbate to her? She's just way to damn pretty not to. She just happens to be in my preference. And by God If I had the chance I would certainly not pass that up. There's been a fling or two in between that but I still do think I would love her far beyond all else If she let me. If she could deal with that being that I did love her most and at all times and she's acknowledged me all but once. Mostly I'm sure because she's busy worrying about clowns like you erick who feel like their opinions are worth two cents when you all have done nothing to try and help her or love her or befriend her or treat her with the utmost respect that she deserves. I mean I try and still do. I wish on having the privilege to do it every day. All you got going for you is your pale skin and fucked up outlook towards everyone else that isn't you. That's typically how your types work. I'm shure you will forgive me If I am wrong. I want nothing for the best for this girl as I suspect and feel she deserves as much in such a world that we all take apart in. And I will do everything I can that won't utterly damage myself In the process to help see that happen. So go hate on someone else buddy. Im me and I own it. And don't hate me for trying. Either way I will make it with or without you Aurora just saying. And everyone now can cool it as we all do like Aurora Mohn. She knows shes has the choice on who she has chosen and will choose. I am sure that past is what makes that hard for her as I am pretty sure she loved and still loves Jonas.
04.09.2017 kl.11:34

Aurora du skal jobbe i Oslo, vær så snill å ikke jobbe som sosialarbeider, du vil ikke kunne forstå hvorfor. Rob, jeg kan forestille meg hva det må være å leve med deg og ta motsatt.DooFy på masturbatoren
Rob

04.09.2017 kl.17:16

Lol no. That's why people like me or atleast the right ones do and you work as a social worker. Working to fix problems that you help make. Talk about Doofy.
fu

04.09.2017 kl.19:51

can you creepy guys please stop commenting on this blog, especially you Rob! You are damn fucking annoying and you are destroying for her blogging. I would hate to blog when nasty stalker men comments 10 times a day. Get a fucking life and stop being a creepy STALKER FREAK.
04.09.2017 kl.23:04

Hei Aurora, alle elsker deg og ønsker deg, men få elsker deg og respekterer deg som om du var en del av familien sin. Jeg sa at jeg ikke føler noen seksuell attraksjon eller lyst til å gjøre et gift liv med deg, heller ikke med deg eller med andre jenter som jeg beundrer i årevis i Bollgg.no. Min viktigste grunnen fordi jeg brukt som en måte å flykte fra den ubehagelige følelsen som etterlater deg daglige rutine. Se unge og vakre jenter som snakker om sine ting, klær, sminke, mat, venner og gå ut for å spise og ha det gøy, får meg til å glemme andre ting, ikke så bra. Også alderen som jeg har og det faktum at blant mine slektninger de fleste jenter dominerer 99%, så jeg er mye vant til å håndtere jenter og jeg forstår mer om jenter. men dette forhindrer meg ikke i noen ganger å handle uhensiktsmessig, for deg føler jeg det samme som for en slektning som er i samme alder, jeg har sett fødsel vokse, dette er årsaken som irriterer meg så mye de som ikke slutter å fortelle deg galne ting kontinuerlig, om hva de ville gjøre med deg hvis du var hans kone, dette føles veldig dårlig fordi blant så mange kvinner mellom nieser og fettere, denne chikanen av fremmede er noe som har måttet leve ofte, så forstår jeg at det mest hensiktsmessige svaret er den mest fryktige kan gi deg, da en forstyrret person kan reagere mot deg. Av disse grunner vil jeg fortsette å angripe disse personene med mine kommentarer, jeg håper ikke å overstige meg selv ved å være ubehagelig. Bildet er fra niesen min, som er din alder, hesten er din. Hvis min kusine blir trakassert slik de gjorde med deg, forsikrer jeg deg om at Rob ville angre på å ha gjort det
Rob

05.09.2017 kl.04:04

LOL you people are funny. I am laughing. I blow you all out of the water. Your all confused and retarded. As why you all can spell nothing but hate. As In reality you've all become rotten as I've become true. Your all peons in a game you will all never understand. You all will play it and most will fail as I will persevere as you all make it so easy. While I wish on few I know that reality is always due. So don't think I got my hopes up just for all of you.
Rob

05.09.2017 kl.04:24

If your base followers came to offer more than me I would respect that. But instead I am being ignored for nothing. Annoying totaly wtf thanks other people....
Rob

05.09.2017 kl.04:27

Love stalker freak rob.. lol lol
Rich

05.09.2017 kl.12:42

My goodness I have never been labeled as a stalker before!! I am not going to bog down Aurora's Blog with silliness!! I just need to say that I enjoy her blogs and if she takes the time to post then she deserves a compliment and some advice that may help. I thought I was doing a good thing............ Just sayin, sorry Aurora there are no intentions on my end! I have friends in Norway and thought you'd be a nice addition. Please keep blogging :)

05.09.2017 kl.20:25

Håper du finner et sted å bo, lykke til <33
07.09.2017 kl.21:19

Love your Blog Aurora :) I hope to read more again :)
Rob

08.09.2017 kl.00:41

Hey my Birthday is on Saturday Aurora. Will you wish me a happy birthday then? That would be awesome.

08.09.2017 kl.18:07

Lykketil med jakten :D
08.09.2017 kl.23:05

Rob I wish you a last happy birthday, tonight light a candle for your soul. Pazuzu, O brother of Humwawa, I summon you. Pazuzu, may your howls destroy your soul.Skriv en ny kommentar
hits