Hei dere fiine :-) De som har lest bloggen min siden jeg begynte vet vell at jeg ELSKER søndag? ♥ ahh søndager. Våknet rundt 10, så tenkte jeg å slappe av litt mere i senga men endte opp ved å søvne igjen til klokka 1, haha jaja! Ordnet meg gooo' frokost og har tidenes slaskedag (herliig) Altså sminkefri, usunn og null stress i joggedress, det liker vi! 

Kan ikke tro klokka allerede er halv 6! Tiden flyyr. Håper alle får en stråålende søndag videre, så snakkes vi senere idag ( lover! ) 

Elsker eller hater dere søndag dere daa?

 


Heei! Igår klarte jeg utrolig nok å glemme å blogge... haha sorry!

Hvertfall, på fredag så lå jeg over til Henrikke ♥ Vi møtte noen folk oog hadde en finfin kveld! Hahah, på slutten endte jeg opp med å sitte å prate i telefonen leenge, og før jeg visste ordet av det hadde Henrikke lagt seg, liitt skyldfølelse haha, men så det ble en ikke så altfor sen kveld. Idag våknet vi, fikset oss, og tok første buss til byen. Der møtte vi Nora og kompisen Trym for å spise litt frokost på mæccern 


 

Ikveld er det ikke så mye som skjer egentlig.... så vi snakkes! Skal se å muligens få fikset ny header :-)

Hva skal dere ikveld?


HEIAA 

God helg!! Etter en kort skoledag tok jeg turen til byen med sara, fikk kjøpt inn litt småtteri til rommet, noe jeg ikke har gjort på lenge. Mesteparten fra kremmerhuset :-) Ikveld skal jeg møte noen jenter, blir sikkert veeldig koselig. Resten av helga går til dansing. Forestillingen er allerede på søndag! Generalprøve imorgen, og på søndag forestilling. Da blir det ikke så mye tid til overs! Men vi snakkes senere da dereSkal dere gjøre noe spesielt i helga?


Nå skal vi kjøre hjem fra hyttaa! Åh håper det er like bra vær i Trondheim som det er her. Nemlig soool. Når jeg kommer hjem skal jeg ta en lang dusj, også blogge! Siden det har vært ca 1 innlegg om dagen fortiden må jeg jo ta igjen litt :- ) vi snakkes!


Hei heei! Fikk en utrolig uventet travel dag igår, så det er grunnen til at jeg ikke blogget. Hvertfall, er på hytta nå. Ja, dere hørte det. Hytta. HYTTA. Åh, I wanna burn it doown. 

Dagen starten ved å ligge i senga med macen slik som bildet over. I ca 3 timer. Før pappa kom inn døra og bare: 

"roramora ska vi ta oss en tur inn te bygda vi to mens mamma jobbe?"

Meg: "nei" 

" vi kan dra å skje litt på den nye sportbutikken og sånn " 

Meg: "nei" 

"enn om vi kjøpe med kjøttdeig som du kan steik opp når vi kjæm hjæm tebake te hytta da"

Meg: ..... okda

 


Men så det ble roadtrip til bygda med pappa da. Litt koselig. OGSÅ FIKK JEG KJØTTDEIG  = D ( Legg merke til smilyen nora!! ) Haha, håper dere får en fin helg videre! så snakkes vi. 
Noe spesielt dere gjør denne helgen? ♥Anbefaler dere forresten å ta en tur innom ei herlig jente sin blogg! Trykk her for å komme til den 


Heia! Igår kveld lå jeg over til Kamilla med Henrikke. ♥ sååå koselig

Ah, hvem er det som ikke elsker søndag. Eller, litt kjipt at det er siste dagen av helga og at det er skole morgen men men. Våknet opp til soool idaaag! Ah, hele trondheim måtte ha stått opp med et smil. Så vi gikk en tur ute i joggedress og sminkefri hahah. I håp om å ikke møte noen vi kjente. Når vi kom inn laget vi verdens herligste frokost med rundstykker og milkshake (♥♥♥♥♥) 

Vet ikke hva resten av dagen bringer, men vi snakkes vell senere! Skal dere noe koselig idag?


Hejj ♥ Flere om meg som har på vekking i helgene og sover likevell til 2 timer senere? Haha uff. Hvertfall, nå som hele trondheim hadde fått vårfølelse med sol og is som smelter, kom det en snøstorm idag. JIPPI HELDIG MED DEN 

Idag skal jeg møte Henrikke, blir vell en liten "deli date" (deli de luca) Senere trooor jeg det blir sleepover med noen fiine jenter. Håper alle får en strålende dag! 

Har forresten sett at designet er litt rart til noen av dere, skal sjekke med nettleserne senere idag! Hva skal du idag?


Hei igjen ♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å først spist ute med jentene. Maten var utrooolig god. Husker dessverre ikke navnet på der vi spiste.Det var hvertfall veldig koselig. Mye latter og prat! Pluss at vi flirte veldig når det sto en 6 år gammel gutt litt bortenfor å berørte en statue... haha. SER IKKE DENNE GOD UT SÅ VET IKKE JEG

Senere dro vi hjemover til Iris! På veien hadd vi kjøpt inn kinogodteri som vi koste oss med. Ellers var det bare det standare jentesladderet, kosliiiii

Hva har dere gjort ikveld da? (igårkveld)

 
Heei fine dere! Hahah, jeg syntes alltid det er så rart med et sånt gigantisk bilde av meg, menmen! Våknet opp litt for sent idag, føler halve dagen er bortkastet. I tanke på at klokka allerede er 3 og det eneste jeg har gjort er å dusje. Snart må jeg vel også spise frokost. Dagens planer er å møte Isabelle, Iris og sara ♥ Drar snart til iris, også skal vi alle ute å spise ikveld.

Håper alle får en STRÅLENDE søndag, så blogges vi senere idag! :-)


Hei deree! Long time, no see? ♥ Beklager for det, men jeg har ikke hatt så mye tid til overs de siste dagene til å blogge, men nå er jeg tilbake! 

Anyway, igår var det bursdag hos Henrikke, noe som var VELDIG gøy. Hahah, har på følelsen jeg kommer til å huske gårsdagen leeenge. Mye dansing, prat, med brae folk! Lå forresten over til Henrikke den kvelden (igår)
♥♥Hadde for det meste mobilbilder så bare satt sammen noen av de. Neste morgen (altså idag) våknet vi og laget oss nachos til breakfast, SUNN<333 Så ble jeg hentet og kom hjem for en stund siden. Skal bare være hjemme ikveld i tanke på at jeg var ute igår, og skal også det imorgen.

Hva gjorde dere på fredag da?Idag er det morsdag, gratulerer til verdens fineste mamma!

Hey readers. Dagen idag begynte med en tur innom kirka i forbindelse med konfen. Like kjedelig som vanlig. Ellers er det skikkelig koselig her i stua med fyr på peisen, musikk, latter og kanelboller ♥Woho, fokus!

Nå skal jeg jobbe litt med et sminkeinnlegg som kommer ikveld, vurderer å lage hesteahle hårvideo til dere også! PLUSS at jeg skal redigere sammen noen småklipp fra dagene i det siste, høres det ikke bra ut?


Hei dere! Igår kveld klarte jeg faktisk å sovne på sofaen etter jeg postet forige innlegg. Noe som vil si at jakke innlegget kommer i neste innlegg idaag :-) Håper alle har hatt en fiin lørsdagsmorgenIdag skal jeg skal til byen med Erica ♥ Blir sikkert kjempe koselig det! Føler også at jeg ikke har vært på shopping på eevigheter. Men snart skal vi ta bussen, vi snakkes! Hva skal du idag?


Holaa ♥ Idag har jeg utnytter helga GODT ved å bare ligge å sløve. Får egentlig litt dårlig samvittighet av å kaste bort dagen. Men idag var jeg så trøtt, og ingeting fristet mer enn å ligge under dyna. Før jeg visste ordet av det.. var klokka 2. 

Ikveld skal jeg møte Erica, det er så lenge siden sist nå! Kommer sikkert til å bli dødskoselig. Så jeg gleder meg ♥ Håper alle får en STRÅLENDE lørdag! 

Våknet forresten opp med synet av snø idag.... Jeg som hadda tenkt å begynne å prøve med på converse i tanke på at jeg sjenerelt ikke syns vintersko er no fint, haha. Men hvis man tenker over det har vi både vinterferie OG påskeferien igjen.. = vinter 

Hva har du gjort så langt idag da?


Hei! Det er sååå herlig med langhelg. Våknet opp rundt 10, lå i senga ganske lenge, slo på varmen, litt musikk og ryddet rommet. Jeg har jo 3 stoore vinduer på den ene veggen av rommet ditt slik at all dagslys kommer inn, det er så fint! 

Skulle jo egentlig møte Erica idag før jeg skal på trening klokka 4. Men hun ligger nok godt plassert under dyna og utnytter helga. Er hjemme alene, så nå skal jeg ned i 2 etasje å rydde stua. Fikk plutselig veldig lyst på kake, så tror det blir kake til frokost jeg folkens! ahh, aldri feil ♥ Håper alle får en SUPER fredag, så snakkes vii! Hva skal du ikveld?


Hei dere, lenge siden sist? Joda, men så vidt jeg vet er det jeg som bestemmer når jeg skal blogge på bloggen min :-) Håper alle har hatt det bra i de siste dagene og klar for helgas koseligheter!

Igår var det nyttårsball på skolen vår. Har bare et bilde, men det var gøy! Jeg ble kåret til kronprinsesse, kan sikkert fortelle mere om det senere.

Ikveld skal jeg på bursdag med verdens heerligste jenter, bilder kommer sikkert imorgen ♥ Innkjøp fra idag kommer om litt!

Og til dere som gikk litt vill i kommentarfeltet på forige innlegg: Ja, jeg har skrevet jakka er fake. Det vil si at den er ikke orginal fra canada goose bedriften, men en kopi. Ja, på nettsiden står det det er ekte pels, det er det. Jeg har ikke sagt den er falsk.

Hva skal dere ikveld da?
Haha, ser den ikke spennede ut? Livet på hytta jippi. Men men, koser meg vell litt. Klikker seriøøst på nettet hvert andre minutt. Har sikkert prøvd å skrive dette innlegget 10 ganger nå. Gleder meg så mye til å komme hjem imorgen jeg ♥

Jeg skal forresten hilse til verdens søteste jenter - Henriette, Mathilde og maia som var så koselig å kom bort til meg idag :-) 

 


Hei dere ♥ God helg! Nå er jeg som sakt på hytta. Og egentlig er det ganske herlig. Null bekymringer, bare helt hvitt ute og fin musikk. Gleder meg faktisk til å blogge framover. Føler ikke at det har vært så bra i det siste, men snart skal jeg kjøpe mac. Pluss at nytt design kommer og MYE bedre blogging (videoblogger!!) Håper dere gleder dere like mye som meg :-)

Bra at danse treningen begynner igjen nå på mandag! Det er det bare jeg som har til mål å ha smashing kropp til sommeren?

Når vi kom opp på hytta igår var det snø opp til magen vår... ikke kødd! Tok sin tid å faktisk komme opp til hytta med alle bagene.

Nå skal vi inn til "bygda" og handle. Vi blogges!

Har du hytte?


Tenkte bare å skrive kjapt at jeg drar på hytta nå! Blogger selvføølgelig derifra. Har egentlig ikke lyst til å dra i det hele tatt. Men må man så må man, blir vell litt skyping med venner på kveldene. Føler egentlig slike innlegg som der her er skikkelig kjedelig, men blogger nå siden det tar 2 timer opp til hytta osv.. vi snakkes! ♥ ♥


Hei deree

Syk idag også. Ubeskrivelig kjipt å være det i helga. Har for det meste sovet idag og vært på pcen. Laget meg litt sjokoladekake isted for en liten trøst. Naaam! Kvelden fortsetter sikkert rolig med film ellerno. Håper hvertfall dere får en fin kveld da! Skulle jo egentlig på julegaveshopping i helga. Da får jeg vell stresse med det neste helg!

Mange har reagert på at headeren er borte! Tingen er at tinypic fjerna bildet og siden jeg var litt lei av headeren så gadd jeg ikke å laste den opp på nytt så jeg laget bare en ny enkel en. Så kommer det "vinter header" når jeg blir frisk!

Ahh, har laget meg verdens fineste juleliste på spotify! Helt forelsket i den. Har valgt ut bare favoritter. Link til spillelisten HER

Hva syntes du om bildene? 


♥ Hei og håå. Våknet rundt 10 idag, og gikk ned å lage frokost for familien! Woho, det er ikke ofte skal jeg si deg. Sitter fortsatt i pysj og har nettopp skrevet ned 8 sider med sanger som søsteren min skal laste ned for meg! Hahha. Så langt har jeg ikke en enste sang på Iphonen... men det skal nok fikses.

Har pratet med Isabelle nå (JA, hun var med på oppgrader på tven! stjerami) Og vi skal ute å spise ikveld med noen andre jenter! Blir kjempe kos. Passer bra i tanke på at de skal lage pinnekjøtt her hjemme.... æsj. Uansett, ha en strååålende lørdag!

Vil dere ha videoblogg om fletten?


Hei deree! Akkurat nå sitter vi på jordbærpikene å spiser lunsj! Har kjøpt maaasse fint. Og mere blir det, heheh. Uansett, ha en kjempe fin dag videre!:-)


您好 (hei på kinesisk, hahah) Nå er jeg hjemme å ser film med kamilla og martine (søstrene mine) og erik da, kjæresten til kamilla. Vi ser to på rømmen. Jeg husker jeg så den på kino for lenge siden og den er sykt bra, faktisk!

Hahhaa, NEI vi har ikke tentamen på en søndag til dere smartinger der ute. Jeg skal pugge imorgen men har tentamen på torsdag ♥ Vi snakkes, ha en fin kveld da dere!

Har du sett den filmen før?


Hola ♥ Fredag er det som alltid familiekveld med taco og senkveld. Kom hjem fra en døødsslitsom dansetrening rundt 8. Skal legge meg tidlig idag, så er det klart for bytur imorgeen.

Ha en stråålende helg da dere!

vi snakkes imorgen!ABOUT ME
Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 18 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

KONTAKT / SPONSING
aurora.ms@live.noBLOGGDESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits