kjolen

PUBLISERT 31.01.2012 / KL, 22:22 I Innkjøp

Link til kjolen HER, jeg har størrelse XS 

Den er ikke såå kort som på bildene. Men det var bare det at jeg sprang opp og ned senga ( der jeg står) til kameraet og da gikk den litt opp :-)

145 KOMMENTARER

flinka

PUBLISERT 31.01.2012 / KL, 17:22 I Hverdag

Hei dere! Hadde jo planer om å gjøre dette til en bra tirsdag men gjett hva 1. forsover meg, 2. glemt tegneleksa 3. låst ute. MEN jaja. Tok turen innom rema 1000 på veien hjem og kjøpte inn litt godt. heheh kjedelig innlegg i know, kan sikkert vise kjolen bedre ikveld! Uansett nå har jeg noen kompiser på besøk, vi snakkes senere!

Hvordan er deres tirsdag?

84 KOMMENTARER

wants

PUBLISERT 30.01.2012 / KL, 21:25 I Inspirasjon

Kunne vell egentlig vært "wants from bikbok" MEN den ene t skjorta til høyre er fra gina tricot, tihi ♥ Hva synes du?

71 KOMMENTARER

rabbit-t-t

PUBLISERT 30.01.2012 / KL, 17:24 I Blogg

Hei dereee ♥ weho, mandag! Denne var faktisk en av de bedre. Bortsett fra at læreren tok mobilen da.... også skal man liksom få den igjen på slutten av dagen men NEIDA hun hadde dratt hjem uten å gi den tilbake. Men fikk en annen lærer til å sjekke pulten hennes og der lå den, so i got it back :-) heahea 

Nå skal jeg snart på trening. Det er så gøy når det er forestillings semesteret, så jeg gleder meg! Gøy mange av dere likte forresten videobloggen igår, selv om det var maange som kritiserte, noe som er ganske kjipt kaninii ♥Hentet forresten denne kjolen på postkontoret on saturdayyy 

vi snakkes når jeg kommer hjem!

 

62 KOMMENTARER

videoblogg - smashbox primer

PUBLISERT 29.01.2012 / KL, 20:57 I Samarbeid

SETT PÅ 720p

Føler egentlig jeg forklarer det litt dårlig i videobloggen. Hvertfall, primeren gjør huden din jevnere før du tar på foundation, pudder ++ selve sminken blir også jevnere og lettere å ta på, pluss at sminken sitter bedre utover dagen. Noe som blir til et resultat der huden din ser mye finere ut. Min heelt ærlige mening er at denne er dødsbra og funker supert!

Du får kjøpt primeren hos coverbrands, link HER 

Hva synes du?

118 KOMMENTARER

sunshine sunday

PUBLISERT 29.01.2012 / KL, 16:45 I Hverdag

Holaaaa ♥ Inatt lå jeg over til Henrikke! Hahah, utroolig gøy. Ble så lenge til klokka 5 før vi la oss, passet jo perfekt når vi skulle på gudstjenste i kirka klokka 11 på morran (konfirmasjon) Etter å varmet opp gårsdagens pizza til frokost gikk vi ut å tok noen bilder i finværet, senere gikk vi inn og satt oss bare å "chillan" Wehoo, snart kommer videoblooooogg! Stay tuned 

Gleder meg til ikveld egentlig, elsker søndagskvelder! Tenker å ta en liten så ansiktsmaske ocksåå 

Hva synes du om bildene?

62 KOMMENTARER

lørdag ja

PUBLISERT 28.01.2012 / KL, 16:20 I Hverdag

HEEEI ♥ Kom plutselig på at jeg måtte blogge jeg. Idag våknet jeg, testet noen produkter dere får se senere, sminket meg og gikk ut for å ta bilder! Håper nemlig på ny header. Jobber med det nå men må bare laste inn redigeringsprogrammet først. 

Ikveld skal jeg liggover til Henrikke, blir sikkert kjempe koselig. Har forresten spillt inn videoblogg, som kommer imorgen. Senere skal jeg også lage en videoblogg om hvorfor jeg valgte air isteden for pro. Sounds good?:-)Hva synes dere om at det blir nytt design snart?

122 KOMMENTARER

ukens spørsmål #12

PUBLISERT 27.01.2012 / KL, 21:57 I Ukens spørsmål

Er du glad i å stå på ski?

Hahah, nei! Selvfølgelig står jo jeg på ski og slalom noen få ganger om vinteren. Blir mindre og mindre ski for hvert år ehehe. 

Har du bra selvtillit?

Hmm... jeg har nok ikke super høy selvtillit nei. Det er vanligvis slik at om jeg er fornøyd med det jeg har på meg og god hårdag så er selvtilitten litt høyere. Men når jeg ikke føler meg særlig fin er den laav. 

Hvilken linje vil du gå på videregående?

Klarer ikke å velge mellom media og studiespess. Men har god tid å tenke på da :-)

Stusser du ikke håret ditt?

Hehe. Mange reagerte på at jeg ikke har klipt med på 3 år. Og lurte på om jeg heller ikke har stusset det. Nei, jeg har ikke stusset håret mitt på 3 år, men skal vel gjøre det snart. 

Kan du linke til andre bloggere oftere?

Kan jeg sikkert! 

Hvor er kjolen du hadde på bursdagen fra?Nelly.com 

Shopper du mye?

Ikke såå mye egentlig. Har perioder der jeg shopper mye, og lite. 

Har du kysset før?

hahah jaa 

Har du guttevenner?

Jepp

Har du travel hverdag?

JAA, med skole, dansing og blogging blir det nok det. 

Hva er rekorden din på temple run?

Er ikke sånn sykt gamer på det, men tror den er på rundt 3 millioner. 

Har du og erica alltid vært veninner? 

Nei, det var vell rundt 1 år siden vi begynte å møtes utenom familiebursdager +++ 

 

Trondheim VS Oslo?

 

Osloo! 

 

Kan du legge ut bilde av huset ditt utenifra?

 

Nei tror ikke det. 

 

Jobber kamilla søsteren din som turntrener?

  

Ja det gjør hun. 

 

Hvorfor er du så tynn?

 

Er vell født sånn haha, neimen jeg er vell kanskje bitte litt tynnere en det vanlige og det tror jeg er fordi jeg trente endel som barn. Jeg begynte på turn ganske tidlig og i det jeg begynte i 3 klasse trente jeg 4 ganger i uken og hver trening varte i 3 timer. 

 

Hvor har du kjøpt meste parten av ting på rommet ditt?

 

I møblene er det IKEA og små tingene går det mest i kremmerhuset. 

 

Hvilken karakter har du i gym?

 

3.................... FORDI jeg suger i ballsport (håndball og fotball) Jeg har tross alt alltid vært ei turn/dans jente. Og det passer ikke særlig bra med håndball og fotball. Friidrett går greit. 

 

Er du mest lik mammaen eller pappaen din?

 

mamma trooor jeg

 

 


Hva lurer du på til neste gang?

  

170 KOMMENTARER

min morgen

PUBLISERT 27.01.2012 / KL, 12:41 I Helg

Hei! Det er sååå herlig med langhelg. Våknet opp rundt 10, lå i senga ganske lenge, slo på varmen, litt musikk og ryddet rommet. Jeg har jo 3 stoore vinduer på den ene veggen av rommet ditt slik at all dagslys kommer inn, det er så fint! 

Skulle jo egentlig møte Erica idag før jeg skal på trening klokka 4. Men hun ligger nok godt plassert under dyna og utnytter helga. Er hjemme alene, så nå skal jeg ned i 2 etasje å rydde stua. Fikk plutselig veldig lyst på kake, så tror det blir kake til frokost jeg folkens! ahh, aldri feil ♥ Håper alle får en SUPER fredag, så snakkes vii! Hva skal du ikveld?

67 KOMMENTARER

L - o - v - e

PUBLISERT 26.01.2012 / KL, 21:42 I Lykke!

endeliiiiig ♥

96 KOMMENTARER

dagens antrekk

PUBLISERT 26.01.2012 / KL, 16:29 I Dagens antrekk

genser fra CARLINGS // bukse fra BIKBOK // sko fra CONVERSE // ring fra H&M //  Hva synes du?

91 KOMMENTARER

sen blogging + slitsomste dagen i ukeen

PUBLISERT 25.01.2012 / KL, 22:46 I Hverdag

heeei ♥ FOR en slitsom dag! Føler meg heelt død. Men likevell herlig! Lengste skoledagen med gym og rett på dans fra 4 til 9. Gleder meg til å bli støl imorgen jau

Og imorgen tror jeg at jeg blir verdens lykkligste jente, gjett hvaaa! Uansett, har dessverre bare mobilbilder til dere, men det går greit det? Håper alle har hatt en super dag, imorgen er det helg! Om det er bare trondheim som har fri på fredag vet ikke jeg. Men da blir det langheelg. God natt da dere! Ukens spørsmål kommer snaart :-)

Todays lunchhhh

Bunad prøving ble det også ikveld. Den 6. mai skal jeg nemlig konfirmeres. Til dere som lurer er det romeriksbunad. Det er mamma sin og er hele 50 år gammel.

Hvilken dag er din mest slitsomme i uka?

(nattaaaa!)

74 KOMMENTARER

Hva liker du best på bloggen?

PUBLISERT 24.01.2012 / KL, 21:43 I BloggHadde satt pris på om du hadde svart! ♥

561 KOMMENTARER

hvis det bare...

PUBLISERT 24.01.2012 / KL, 17:36 I Hverdag

Hadde vært sommer nå. Er så lei av kulda, hadde gjort alt for en liten ferie til bora bora right noow

Hei forresten! Tror jeg skal døø når jeg ligger under den varme dyna om morgenen og må sto opp og rommet ditt er ISkaldt og du har stoore vinduer der du bare ser mørkhet. Skoledagen idag var ikke så værst. Jeg hadde gledet med i hele dag for å hente de to pakkene på postkontoret på veien hjem men rett før jeg var framme var mobilen tom for strøm.... der hentekoden låå. STJERNA

Her er an annen pakke! Gleder meg kjempe mye til å teste ut alt dette, kommer til å ta sin tid :-)

Og resten av dagens planer... spise taco > ta en liten så powernap > jobbe med fransk > lage med vafler ♥ Jippii

Hvor kunne du tenkt deg å reise akkurat nå?

50 KOMMENTARER

paris

PUBLISERT 23.01.2012 / KL, 22:02 I InspirasjonI vinterferien skal pappa en liten tur til paris i forbindelse med jobben, og da var det store muligheter for at jeg kunne bli med! ♥ Ah tenk det da dere, pariiis. Har du vært der? Isåfall noen steder jeg bare MÅ besøke?

145 KOMMENTARER

Måndagsbarn

PUBLISERT 23.01.2012 / KL, 16:45 I Hverdag

Hallooo deereeeee ♥ Kom nettopp hjem fra en trøtt skoledag. Et vindu hadde stått åpent i helga så hele klasserommet var iiiiskaldt. Alle sammen satt med jakka og frøys.. og sov. MANDAG VET DERE

Sitter her i stua og blunker sakte og tenker bare på at jeg MÅ på trening. Tross alt forestillingsåret! Dansen vi har i klassisken er så fin. Tar bussen om en halvtime ca, weho spennede innlegg 

 Tok det første tygget å bare neeei jeg må jo ta bildeeeee hahah. Trøtt idag dere også?

58 KOMMENTARER

Mary Lou Manizer

PUBLISERT 22.01.2012 / KL, 21:10 I Samarbeid

Nå kommer en liten vurdering, eller rettere sagt anbefaling! Nemlig Mary Lou Manizer. Det er en highlighter, shimmer OG øyenskygge, alt i ett!

Ser dere forskjell? Jeg bruker egentlig aldri noe highlighter eller shimmer men det er jo utrolig fint! Det er det lille
ekstra som gir deg en sååå fin glød.Dette er noe jeg definitivt kommer til å bruke framover. Elsker alle produktene fra The balm, for å ikke glemme det fine designet deres! På bildet under har jeg brukt det på kinnbeina, øyenlokket og under øyenbrynet. Loove iiitDette shimmeret, highlighteren og øyenskyggen fås kjøpt hos http://www.coverbrands.no/. Det er på tilbud og koster bare 151,- link til produktet HER

Coverbrands har nå tilbud på ALLE the balm produktene med opp til - 20% - 50 %. Håper alle tar turen innom salget for å finne noe fint. Jeg er suuper fornøyd med alle produktene mine derfra :-) Kom til salget HER ♥

48 KOMMENTARER

dagens antrekk

PUBLISERT 22.01.2012 / KL, 14:58 I Dagens antrekk

Hei dere :-) I morrest var jeg på gudstjeneste i forbindelse med konfen. Egentlig gaanske kjedelig, kom dit med halv bløtt hår og maskara på det ene øyet. Nå skal jeg bare nyte siste del av helga, tror jeg skal lage vafler eller noe. Senere idag kommer produktanbefaling!jakke fra ONLY // bukse fra BIKBOK // t skjorte fra H&M // sko fra CONVERSE // veske fra MOTESHOPPEN

Hva synes du om antrekket?

61 KOMMENTARER

bilder fra igår

PUBLISERT 22.01.2012 / KL, 10:46 I Bilder


Igår kveld fra dødskoselig! Vi feiret bursdagen til Marianne. Det ble mye dans, latter og sang hahah. Kan sikkert mikse sammen en liten video å vise til dere!

Hva synes du om bildene?

72 KOMMENTARER

innkjøp fra de siste dagene

PUBLISERT 21.01.2012 / KL, 19:15 I Innkjøp

Shorts fra bikbok 299 (fra torsdag) t skjorte fra h&m 79,- kjøpt idaag

Genser fra gina Tricot, 99,- kjøpt på tirsdag

Hettegenser fra h&m, kjøpt idag husker ikke pris

Norli 99,-mac leppestift kjøpt idag, husker ikke pris

Hva synes du?

88 KOMMENTARER

bloggern

PUBLISERT 21.01.2012 / KL, 17:51 I Helg

Hei dere, lenge siden sist? Joda, men så vidt jeg vet er det jeg som bestemmer når jeg skal blogge på bloggen min :-) Håper alle har hatt det bra i de siste dagene og klar for helgas koseligheter!

Igår var det nyttårsball på skolen vår. Har bare et bilde, men det var gøy! Jeg ble kåret til kronprinsesse, kan sikkert fortelle mere om det senere.

Ikveld skal jeg på bursdag med verdens heerligste jenter, bilder kommer sikkert imorgen ♥ Innkjøp fra idag kommer om litt!

Og til dere som gikk litt vill i kommentarfeltet på forige innlegg: Ja, jeg har skrevet jakka er fake. Det vil si at den er ikke orginal fra canada goose bedriften, men en kopi. Ja, på nettsiden står det det er ekte pels, det er det. Jeg har ikke sagt den er falsk.

Hva skal dere ikveld da?

52 KOMMENTARER

vinner av canada goose

PUBLISERT 18.01.2012 / KL, 20:57 I Samarbeid

... gratulerer til Jonetta! Hun vant en canada goose til en verdi av 1799 ,-  (fake) fra http://fashdeal.com/

Women?s Trillium Parka Black

Dette er jakka hun valgte, link HER. takk til alle som har meldt seg på og bedre lykke til neste konkurranse ♥ Nok en gang, grattis jonetta! Vil dere ha flere konkurranser folkens?

168 KOMMENTARER

sooo flexible

PUBLISERT 17.01.2012 / KL, 19:25 I Hverdag

hei dere

Nok en skoledag har gått fordii, kjenner jeg gleder meg sånn til neste ferie. Og til helga da. På fredag er det nemlig nyttårsball og på laurdag blir'e s-h-o-p-p-i-n-g. Og det liker vi, right? Uansett, her er et lite bilde fra tegnetimen idag hahah

Hahhaha, her er altså truls som valgte seg frivillig til å være modell når det var tegnetime. Jeg la ut bildet på instagram og da kom det masse "omg, så flexible!!, is he a dancer?? ;o ;o" hahahah jodaa.

Tilbake til dagen. Har nettopp spist pancakes til middag. Nå må jeg bare rydde litt og så er det klart for pleiekveld med fotbad, maske, och avslapping. Og idag SKAL jeg legge meg tidligere

"hvorfor ser du nesten aldri i kamera??;o" Fordi det blir skjeldent et velykket bilde når jeg gjør deet :-) Forresten! Målet er å få nytt design i uka heer, vi får se til helga.

Nå skal jeg spille hårvideooo . Hva håper dere jeg skal vise?

97 KOMMENTARER

på vei hjem til meg..

PUBLISERT 16.01.2012 / KL, 20:56 I InnkjøpEr den ikke fin? Blåfargen tror jeg er myye finere i virkeligheten. På bildet kan den se litt grønn - ish ut. Den kostet 499 og er fra nelly.com. Hva synes dere? :-)

100 KOMMENTARER

årets første dansetrening

PUBLISERT 16.01.2012 / KL, 17:25 I Dans

Nå stikker jeg på dansetrening. Årets første! Blir så utroolig godt å dansefolket igjen. Og noe som er ekstra gøy dette semesteret er jo at det er forestillingsåret ♥ gleder meeg

Når jeg kommer hjem skal dere få se kjolen jeg bestillte meg igår, den er så fin! Hva trener du?

140 KOMMENTARER

hey I heard you were a wild one

PUBLISERT 15.01.2012 / KL, 21:19 I Hverdag

Hei heei ♥ Etter en lang tur hjem fra hytta er jeg nå hjemme! Tok turen til mari, er her fortsatt. Vi har koset oss med popcorn, musikk og praat. Så er det vell hjem og forbrede neste skoledag! PLUSS AT dansinga begynner imorgen! Gjett om jeg gleder med daaa 

.... og mari maser selvfølgelig om å skrive om den derre "vinn klassetur" ting. Så er dere suuuper greie stemmer dere på klasse 10A på charlottenund ungdomsskole. Da hadde de vært evig takknemlig, stem HER  1. trykk på "stem" under bildet 2. skriv inn epost  3. sjekk innboks og trykk på linken for å bekrefte. Hvordan har din søndag vært? :-)

54 KOMMENTARER

gjør siste innsats!

PUBLISERT 15.01.2012 / KL, 13:32 I SamarbeidFortsett å melde deg på konkurransen HER // vinneren trekkes ikveld! ♥

104 KOMMENTARER

min lørdagskveld

PUBLISERT 14.01.2012 / KL, 23:47 I HelgHaha, ser den ikke spennede ut? Livet på hytta jippi. Men men, koser meg vell litt. Klikker seriøøst på nettet hvert andre minutt. Har sikkert prøvd å skrive dette innlegget 10 ganger nå. Gleder meg så mye til å komme hjem imorgen jeg ♥

Jeg skal forresten hilse til verdens søteste jenter - Henriette, Mathilde og maia som var så koselig å kom bort til meg idag :-) 

 

73 KOMMENTARER

verdens beste shampoo & balsam

PUBLISERT 14.01.2012 / KL, 19:51 I Anbefalinger

Diamond dreams - s factor, tigiDa tenkte jeg å lage en liten lørsdagsanmeldelse! Nemlig om en shampoo og en balsam jeg før har skrevet på bloggen er favoritter.

Først og fremt, de lukter HIMMELSK. Har aldri luktet noen bedre, hadde de vært en parfyme hadde jeg kjøpt den med en eneste gang. Og flere elsker vel når håret lukter godt? Hvertfall jeg.


" Ultra hydration and strengthening shampoo & conditioner for dry or damaged hair" Er det som står for pakken - altså den er for tørt eller skadet hår! Ikke at håret mitt er så mye av det egentlig. Jeg merker såå stor forskjell på håret når jeg bruker billig shampoo og disse her! Håret blir MYE finere, glansfullt, og kjennes sunnere. Noe som gjør at extra good hairdays kommer oftere!Hehe, vet hva dere tenker.. 499?? Joa, det er ganske dyrt. Men jeg syns det er verdt det! Det er seriøst noe helt annent enn å bruke vanlig shampoo som er kjøpt å rema. Jeg vet det bare er shampoo og balsam men man føler faktisk at man lever skikkelig i luksus når man bruker disse.

Har ikke så mye mere å si. Dette er ikke reklame, du får kjøpt de på frisørsalonger og bedre shampoo og balsam finner du ikke.

Vil dere ha anbefalinger av produkter oftere? ♥

59 KOMMENTARER

calm sone

PUBLISERT 14.01.2012 / KL, 14:29 I Helg

Hei dere ♥ God helg! Nå er jeg som sakt på hytta. Og egentlig er det ganske herlig. Null bekymringer, bare helt hvitt ute og fin musikk. Gleder meg faktisk til å blogge framover. Føler ikke at det har vært så bra i det siste, men snart skal jeg kjøpe mac. Pluss at nytt design kommer og MYE bedre blogging (videoblogger!!) Håper dere gleder dere like mye som meg :-)

Bra at danse treningen begynner igjen nå på mandag! Det er det bare jeg som har til mål å ha smashing kropp til sommeren?

Når vi kom opp på hytta igår var det snø opp til magen vår... ikke kødd! Tok sin tid å faktisk komme opp til hytta med alle bagene.

Nå skal vi inn til "bygda" og handle. Vi blogges!

Har du hytte?

88 KOMMENTARER

h y t t a

PUBLISERT 13.01.2012 / KL, 18:30 I Helg

Tenkte bare å skrive kjapt at jeg drar på hytta nå! Blogger selvføølgelig derifra. Har egentlig ikke lyst til å dra i det hele tatt. Men må man så må man, blir vell litt skyping med venner på kveldene. Føler egentlig slike innlegg som der her er skikkelig kjedelig, men blogger nå siden det tar 2 timer opp til hytta osv.. vi snakkes! ♥ ♥

63 KOMMENTARER

dagens antrekk

PUBLISERT 13.01.2012 / KL, 14:38 I Dagens antrekk

genser fra BIKBOK // hals fra ONLY // bukse fra BIKBOK // sko fra H&M // jakke fra JEANE BLUSH // Hva synes du?

65 KOMMENTARER

dreamer

PUBLISERT 12.01.2012 / KL, 22:51 I NattaSÅ sliten... så trøtt. Idag har vært en lang dag! Etter opplegget med Erica tok vi turen innom mcdonals ofc. Men om ikke lenge kommer T.G.I FRIDAYS til Trondheim!! Gjett om det blir herlig daa ♥ Kommer til å spise der så sinnsykt ofte, hahah.

Men nå er verdens fineste sovespilleliste på og jeg er klar for å ta natta! Har vært skikkelig flink ved å legge med tidlig for tiden, faktisk. Gleder meg villt til å stå opp 06.15 imorra ass. Men tenk det, imorra er det fredag! Noe som vil si heeeelg, åhh loovely. Skal du noe spesielt til helgen?

44 KOMMENTARER

da drar jeg

PUBLISERT 12.01.2012 / KL, 15:28 I Hverdag

Hei dere! Snart drar jeg og Erica av gårde til noe veeldig spennende, gleder meg sånn. Dere får vite det senere ♥ Vi snakkes!

77 KOMMENTARER

intervju prosjekt

PUBLISERT 11.01.2012 / KL, 17:50 I Hverdag

Hei sann! Etter å gått hjem fra skolen i TIDENES snøstrom kom fine anette på besøk. Hun går på medie linja på videregående og har et prosjekt. Hun valgte temaet blogging og lurte på om hun kunne filme et intervju med meg noe som virket veldig gøy! Kansje jeg kan legge det ut når det blir ferdig ♥ Hvis dere ønsker det.

Slenger bare med noen randome bilde fra skolen de siste dagene, så blogges vi senere!Har dere hatt en fin dag?

73 KOMMENTARER

summer outfits

PUBLISERT 10.01.2012 / KL, 22:53 I Dagens antrekk

Hva synes du?

72 KOMMENTARER

smile for the things you dislike

PUBLISERT 10.01.2012 / KL, 19:22 I Hverdag

Åh gud, hvor - er - sommer. Snø og bløtt med regn. UGG's var ikke det beste valget! Orker ikke å blogge så mye akkurat nå, matteprøve og fremføring imorgen! wehåå.  Men håper alle har hatt en ikke så værst tirsdag idag da ♥ Poster 1 innlegg til ikveld, og ikke glem å melde dere på konkurranse i innlegget under!

Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om fortiden? :-)

79 KOMMENTARER

sunne jenter!

PUBLISERT 09.01.2012 / KL, 18:22 I Hverdag

Hola deree :-)  Startet mandagen med en kjedelig dag på skolen og senere tok jeg bussen til iris! Dro en liten tur innom butikken for å kjøpe noe å spise og endte opp med en stor handlepose fylt med drittmat haha ♥ Vi har det utroolig koselig, mye latter! Må vell hjem om en stund. Ikke glem konkurransen som kommer idag! 


Iris har så søtt rom!

Love youu 

La nettopp til verdens søøteste sang til sleep spillelista mi på spotify, hør den HER // Har du også noen litt usunne hverdager?

53 KOMMENTARER

3 blogger

PUBLISERT 08.01.2012 / KL, 22:57 I Anbefalinger

http://krisssy.blogg.no/

Dette er ei 14 (snart 15) år gammel jente som heter kristine. Hun ga et veldig bra førsteintrykk med det fine, enkle designet hun har! Hun blogger mye om hverdagen sin. Og hun tar UTROLIG fine bilder, og ikke for å nevne de fine outfitene hun har. Morsomt skriver hun også. Selv syns jeg det er rart jeg ikke har sett denne bloggen før, den er jo utrolig fin. Andbefaler alle å ta turen innom bloggen hennes ♥ Link HER


http://photoah.blogg.no/

Denne bloggen skrives av Anette. Hun er glad og utroolig flink i å ta bilder. Hun skriver om masse forskjellig. Hun har mye variasjon i innleggene sine noe som gjør det ganske spennede å lese. Fint design har hun også. Denne bloggen synes jeg fortjener litt ekstra lesere så ta en titt på Anette sin blogg HER


http://martineaateigen.blogg.no/

Denne bloggen har jeg før andbefalt og jeg gir meg ikke. Jeg har lest den helt siden hun begynte å blogge og den blir bare bedre å bedre! Super vakre martine blogger om sin hverdag med verdens FINESTE bilder. Selv til meg gir hun utrolig mye inspirasjon. Hun blogger ikke såå ofte, men men. Designet hennes er også kjempe fint og denne bloggen fortjener såååå mange flere lesere. Jeg sjekker den hvertfall hver dag. Link HER

Hva synes du om bloggene? Leser du noen fra før?

43 KOMMENTARER

fin søndag

PUBLISERT 08.01.2012 / KL, 18:50 I Hverdag

Heei! Etter frokost med sara ble jeg kjørt til Henrikke. Så lenge siden sist nå, dødskoselig! Håper alle har hatt en fin søndag 

Også bakte vi kake og bare slappet av, pratet litt og slikt ♥ Forresten til dere som begynte å si at man faktisk kan kjøpe mac(booker) maange andre steder i norge så var det mac sminke jeg mente. 

Hvordan har din dag vært?

" 3 blogger " kommer ikveld! 

59 KOMMENTARER

ukens spørsmål #11

PUBLISERT 07.01.2012 / KL, 18:05 I Ukens spørsmål

Hvordan velger du ut vinnere til en konkurranse?

Jeg velger ut forskjellige tall. F.eks 9, 235, 677, 1004, 1999, 3163. Sånn at det blir kommentar nummer "....." noe som vil si at jeg sitter å teller,,, tar sin tid! Men det blir rettferdig på den måten. Og hvis det bare er 1 vinner velger jeg ut 5 nummer og trekker tilfeldig ut 1.

Føler du det heldig som har så stritt hår?

Njaa, litt i guess. Har jo utroolig lyst på naturlig fall! Jeg syntes det er så fint. Men hvis jeg hadde hatt det hadde jeg sannsyneligvis rettet det like my som alle andre så da slipper jeg jo å slite ut håret så mye.

Er det noe negativt med å ha så stritt hår?

JAA. Når det er stritt vil det veldig gjerne være slik hele tiden altså når jeg lager krøller og lignene retter det seg ut raskt selv om jeg har i hårspray.

På noen av bildene dine ser det ut som du har ettervekst...?

Som de fleste vet farger eller striper jeg IKKE håret. Det blir bare sånn på noen bilder, aner ikke hvorfor. Men håret som er "nyvokst" er jo litt mørkere enn det nederste.

Kan du lage innlegg om håret ditt?

Har skrevet det for en stund siden. Link HER

Hvor får du inspirasjonen til rommet ditt?

Hmm... det er jo egentlig bare min stil på en måte. Alt jeg har på rommet er jo bare ting jeg har sett og syntes selv det var fint. Men liker jo også å se litt i interiør blader osv...

Hvilket kamera bruker du?

Canon eos 550D

Favoritt sang atm?

Kan du legge ut sovelista di?

Link her

Har du hatt regulering?

Neei, eller jo jeg har hatt sånn streng i ganen fordi bittet mitt var litt skjevt.

Har du bleket tennene?

Nope

Hvor har du kjøpt converse bagen?

Fikk den fra pappa når jeg var liten tror den er kjøpt i USA

Hvor har du kjøpt klesstativet på rommet ditt?

IKEA

Hvor høy er du?

1.63

Når ble bloggen laget?

07.juni.2011

Hvor kjøper man mac produkter?

For 1 år siden kom det mac butikk her i Trondheim. Så jeg har kjøpt de der. Det finnes sikkert mac i Oslo heller men vet ikke om noen andre steder.


Hva lurer du på til neste gang?

 

131 KOMMENTARER

bahama mama

PUBLISERT 07.01.2012 / KL, 12:05 I Sminke & skjønnhet

Solpudder er vel noe vi alle jenter er glad for eksisterer? Mange lurer på hvordan sminke jeg bruker og slikt. Tenkte derfor å bare lage en liten anmeldelse for dette solpudderet nemlig Bahama mama fra the balm

 Det er mye mørkere i virkeligheten enn på bildet. Jeg har ikke prøvd såå mange solpudder men noe jeg kan være sikkert på er at dette er utrolig bra! Og prisen er ikke dyr i det hele tatt, i like :-) Noe positivt med den er at den ikke har så mye glitter som de fleste. Da er det mye bedre å bare ta litt shimmer på kinnbeina for å få en liten så ekstra glød.

 Jeg kjøpte dette solpudderet for kanskje et halvt år siden. Elsker det mer og mer for hver dag som går! Du får kjøpt det på coverbrands.no til 179,- (billig!) Link HER.

Her ser det hvertfall uber mørkt ut. Men fargen i virkeligheten er akkurat passe. Dere ser jo min hudfarge når jeg ikke har sminke. Og med denne får man en naturlig brunfarge. Og ikke for å prate om det kule designet på disse produktene fra the balm!

Jeg har hatt to sminkevideoer der jeg bruker solpudderet. Det kommer nok til å være i sminkemappa mi en god stund til. Jeg er så fornøyd! Dette er IKKE et sponset produkt, men noe jeg har valgt å skrive om selv. Pudderet er kjøpt og betalt. Og når jeg har reklame har jeg også helt ærlige meninger.

Hvilket solpudder har du?

 

38 KOMMENTARER

flink jaa!

PUBLISERT 05.01.2012 / KL, 18:18 I Hverdag

Heeei dere! Woho, SÅ mye snø det har kommet her i Trondheim. Mye bedre en sladd og grått vær. Nå er det winter wonderland til 1000 ♥ Skolen idag var grei, klokka halv 2 skulle jeg til tannlegen. Hahaha, jeg husket det!!! har glemt tannlegen 3 ganger nå, hahah. Er det mulig?Og selvfølgelig kom jeg på at det finns en snarvei på veien hjem. Men det er jo så lenge siden jeg var der sist, tror dere ikke jeg rotet meg litt bort? JODA :-) Haha, endte opp ved å gå over hele charlottenlund videregående og ned til en dal - så opp igjen ved en barnehage. Til slutt kom jeg hjem til den gooode varmen

Se så fiiint! (snøen). Mamma har tatt vekk juletreet idag, goodbye christmas :-( Skulle egentlig møte Henrikke idag også, men ble ikke noe av likevell. Er det bare jeg som ikke gidder å gjøre noe om vinteren? Det er mørkt ute, du fryser og egentlig alt du vil er å ligge under den gode varme dyne med joggedressen på.Lagde middag til meg selv. Mamma og Martine søsteren min går på lavkarbo............................... noe som er   = aurora må av og til lage sin egen middag.

Nå sitter jeg her i senga, "chillern" bare. Hører på den verdens fiineste sovelista mi. Link til den HER

Har du hatt en fin dag?

61 KOMMENTARER

whoever said money doesn't buy happiness, didn't know where to shop

PUBLISERT 02.01.2012 / KL, 22:03 I Hverdag

 - Blair Waldorf

Hei dere! Like forferdelig å stå opp idag som jeg hadde forestillt meg. JA, vi begynte på skolen idag. Vet de fleste begynte på mandag!  Et ord, heldiggriser. Ute er det mørkt og alt jeg har lyst til er å sove. Kom hjem fra skolen med et frossent ansikt og hoppet oppi tøfflene. Resten av dagen har jeg sett gossip girl, what a life ♥

Nå skal jeg ta en varm dusj, for å så se litt mere gossip girl! får ALDRI nok

Ser du på gossip girl?

104 KOMMENTARER

velger ut 3 blogger!

PUBLISERT 01.01.2012 / KL, 21:28 I Anbefalinger


Hei dere. Nå tenkte jeg å ha det slikt, at dere kommenterer bloggadressen deres. Så sjekker jeg de gjennom og velger ut tre blogger jeg liker for å lage innlegg om de. Tre blogger som fortjener mer oppmerksomhet rett og slett. Også forteller jeg hva jeg liker ved bloggen og linker. Høres det bra ut? ♥ IKKE kommenter bloggen din fler ganger i kommentar feltet, det er ikke nødvendig :-)

1324 KOMMENTARER

new beginning, hopes & dreams

PUBLISERT 01.01.2012 / KL, 02:36 I Hverdag

 

             

Håper alle sammen har hatt en kjempe fin kveld, det har jeg! Har spilt inn videoblogg der jeg sminker med til ikveld og denne gangen med kameraet slik at det blir gooood kvalitet ♥ ♥ Vi snakkes da, godt nyttår!

57 KOMMENTARER

ABOUT

Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 16 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

kontakt / sponsing

aurora.ms@live.no


INSTAGRAM
ANNONSERDESIGN AV

hits