Aurora Mohn Stuedahl




Hverdag




Mat fra Hagen



HAPPY TIRSDAG! Er ikke til å lyve at tirsdag ikke er favorittdagen i uka. Men man må jo bare gjøre det beste ut av den. Og siden jeg har skole hele dagen (og det er lite interessant) tenkte jeg å gi mine fellow trøndere et lite mattips! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Mat fra hagen

Et av mine favorittplasser å spise i Trondheim! Her kan du spise frokost, lunsj og middag og drikke deiiilig juice. Det selger kun vegetarmat, f.eks sandwiches, salater, wraps, osv. Selv er jeg ikke vegeterianer og hadde ikke smakt no særlig vegetarmat før, så jeg skal si jeg var en smule skeptisk første gangen. Men! Etter et besøk var jeg frelst. Maten der smaker virkelig såå godt. Jeg anbefaler: Indisk rull, falafelrull, eller hawaiiburger + en grønn juice. Bor du i Trondheim og ikke har smakt noe av det over enda så går du glipp av noe. Jeg har tatt med noen skeptiske venninner nemlig, og der alle har vist seg å eelske maten, tihi. 

Så ja, det var dagens tips! De holder til på Bakklandet, noe som passer perfekt fordi det er rett ved skolen min! Hehe. Spørs om det kommer til å bli endel lunsjer der for å si det sånn. Men seriøst - jeg anbefaler å sjekke ut plassen! 

Noen her som spist der før?

  • 24.01.2017



Alexander Wang Prisma





New bag who dis 

Woooop. Jeg hadde sikkert gått fram og tilbake hylla på jobb 100 ganger før jeg innså at jeg måtte ha med meg denne hjem. Butikken har nemlig hele 50% på Alexander Wang vesker nå, og et slikt tilbud finner man ikke hvor som helst. Den er så stilren og enkel, så det kunne jo umulig skade å ha denne i klesskapet. Konklusjon: den ble min! 

  • 20.01.2017



day two



Genser fra Acne 

↑ Meg strålende fornøyd idag tidlig med å ha særdeles god tid! Idag har jeg min andre dag på skolen. Nå har klokka allerede blitt 11.20 og jeg har fritime før neste forelesning. Igår leste jeg et spørsmål om hvorfor jeg tar opp fag og om jeg skal inn på no' studie. Svaret er det at jeg har null peiling på hva jeg vil studere, og at jeg i mellomtiden likegodt kunne forbedre noen karakterer slik at de er good dersom jeg i fremtiden vil inn på et studie med veldig høyt snitt. Jeg ser det er mer dere lurer på angående skole og slikt. Jeg har fått svart noen i kommentarfeltet, i tillegg tenker jeg å ha spørsmålsrunde ganske snart. Souns good?

Snakkes imorgen! (Da tenkte jeg å vise dere mitt siste veskekjøp hohoh)  

  • 18.01.2017



2017





Et forsinket hallo til nyåret!

For meg "starter" ikke året før imorgen, fordi da starter også skolen (jeg skal ta opp fag på sonans). Frem til nå har jeg egentlig hatt ferie. Jobbet litt, slappet av. Lade opp til et halvår der jeg er innstillt på å jobbe beinhardt. Jeg er en sånn person som er helt på den der "nytt år, nye muligheter". Haha, kall meg klisjè, men når det blir et nytt år føles det så deilig med en fresh start og blanke ark. 

Jeg håper dette blir et bra år. Eller, jeg skal gjøre det til et bra år! Det er ikke til å legge skjul på at 2016 ikke ble så bra for min del, men nå er jeg virkelig innstillt på å legge det bak meg og fortsette meg å ha fokuset framover for å føle meg bra og glad. Jeg har lært det at lykke ikke alltid kommer av seg selv. På veien dit hjelper det å slutte å bry seg så altfor mye om hva alle andre synes og gjøre det som gjør deg lykkelig og som bidrar til din livskvalitet. Hver dag er en ny mulighet. Kutt venner som ikke gir deg noe, jobb hardt, ha et åpent sinn og vis snillhet uansett hvor du går fordi snillhet kommer alltid tilbake til deg. True facts! 

Vi snakkes ♥

  • 16.01.2017






hits