Hei dere! Klarte å dra meg selv opp fra senga idag 5 minutter før jeg måtte dra. Måtte nemlig på skolen idag, mens mange andre skoler har fri! Men men, idag hadde vi "kokkekamp" i mat & helse, gjett hvem som vant hovedrett?? Gruppa miii, A YEAH KREMET PASTA 

Hvertfall, idag har pappa bursdag :-) Gratulerer til verdens beste pappa, gla i deg! Nå er slekta på vei for en liten feiring, så drar jeg og Erica senere uut en tur :-) Skal dere noe spesielt ikveld?


Heei! Har det meega travelt. Men idag er det forestillingsdag! Håper mange kommer å ser på, blir dødsbra show. Klokka 2 og 6 :-) Må dra nå, vi snakkes ikveld! Ha en suuuper fin søndag

Hade!
Heei! Igår ble en utrolig fin kveld. Kom hjem i halv 1 tiden for å få en god natt søvn til idag. Nå sitter jeg og spiser. Blir snart kjørt ned til Olavshallen for generalprøver til forestillingen imorgen! Men har det egentlig veldig travelt nå. Så satser jeg på å få blogget når jeg kommer hjem :-) Hadee!

Noen i trondheim som skal komme å se på forestillingen imorgen? Ha en fin lørdag!


HEIAA 

God helg!! Etter en kort skoledag tok jeg turen til byen med sara, fikk kjøpt inn litt småtteri til rommet, noe jeg ikke har gjort på lenge. Mesteparten fra kremmerhuset :-) Ikveld skal jeg møte noen jenter, blir sikkert veeldig koselig. Resten av helga går til dansing. Forestillingen er allerede på søndag! Generalprøve imorgen, og på søndag forestilling. Da blir det ikke så mye tid til overs! Men vi snakkes senere da dereSkal dere gjøre noe spesielt i helga?


I år konfirmeres jeg. Og som alle andre skal jeg ha takkekort! De fleste tar hos en veldig proff fotograf. Men egentlig er jeg ikke så glad i slike bilder! Synes det er finere med litt mindre proffe. Derfor skal jeg ta mine konfirmasjonsbilder hos flinke Julia Kulseth! Jeg har tatt bilder hos Julia før, og ble dødsfornøyd. Hun er utrolig flink til å ta bilder. Hun er en hobbyfotograf som har gått formgiving på vgs med foto som tilvalg.

Julia tar konfibilder. Du kan ta inne, ute, med hobbyen din, og alt slik du vil. Hun tar også familiebilder og vennebilder ++. Hvis du er interressert i å ta bilder hos Julia sender du bare en mail på Juliakulseth@hotmail.no eller ta kontakt gjennom bloggen hennes http://capturees.blogg.no/. Hun er utrolig herlig og kjempe grei å ta bilder med! Jeg svarer ikke på noen andre spørsmål, så hvis du lurer på noe så sender du henne bare en mail! :-)

Bilder tatt av Julia:
Det er Julia på bildet over! 

Vi kommer til å ta bilder senere på slutten av mai/starten av juni. Det blir sikkert kjempe bra, gleder meg til å se resultatene. 

Hva synes du om bildene?


Hei dere! Kom nettopp hjem fra trening, og skal snart spise > og begynne jobbing med RLE fremlegg. Uansett, noe dere kanskje ikke visste er at jeg er faktisk utroolig histore interessert! Hahah, andre syns det er kjedelig, men jeg eelsker det.

Idag dro nemlig klassen til falstad. En konsentrasjonsleir der norske fanger havnet under 2 verdenskrig når tyskerne styrte. Her bodde fangene. De måtte gjøre alt tyskerne sa. Noen ble henrettet, de måtte marsjere, av og til ble de stengt inn i slike kott i en uke, de arbeidet, og hadde det fælt. Jeg synes det er heelt rart at jeg sto akkurat der tyske soldater stod og kontrollerte norske ( eller noen andre utenlandske) fanger under 2 verdenskrig, herregud tenk daa! Her er da flastad skogen. Der tyskerne tok med fangene for å bli henrettet. Noen var til og med bare 16 år. Senere har de funnet likene og identifisert hvem som lå det. Disse stein pyramidene er graver. Likevell med tanken på hvor trist alt dette var....... stilte jeg opp som glad turist utenfor skogen. 

hahah, dagens lille historie time for dere! teheheh

Hvordan har dagen deres vært? ♥


Hva er planene dine for sommeren?

Den første uka er det "skandia cup" her i Trondheim. Jeg skal ikke spille, men se på med en gjeng av andre go folk. Såå skal jeg være litt mere her i Trondheim, noen dager i Oslo med Isabelle, hyttetur med Henrikke, finne på MASSE gøy med venner i Trondheim og de siste to ukene drar jeg til frankriket. Muligens blir det en liten london tur inni alt dette. 

Kan du lage innlegg om "wants" for tiden?

Jepp! 

Bruker du noe krydder når du lage deg kjøttdeig?

Nei, jeg bare steker det og tar på salt & pepper :-)

Hvilken bunad har du?

 

romeriksbunad 

 

Hvordan er hverdagen din for tiden?

 

Joo, på skolen har det faktisk kommet endel gode karakter i det siste! Så etter skolen må jeg på dans eller kirka og kommer ikke hjem for klokka 9. Stress skal jeg si deree. Snart er det over da. Når forestilingen er ferdig. Så får jeg mere tid! 

 

Er du sunn?

 

Nei. Er jeg litt sunn så er det smoothien jeg drikker ganske ofte

 

Går du ofte tur med hunden din?

 

Hahahha aaldri, jeg er nok ikke den som steller noe særlig med ulla jeg neii 

 

 


 

ble ikke så lang ukens spørsmål denne gangen, må nemlig begynne å legge meg nåå! Hva lurer dere på til neste gang?


Halloo :-) Da er jeg hjemme, etter en meget lang dag! 

Hahaha, se så nøgd da xD syns det bare va en lekseprøve..... 

Etter skolen stresset jeg veien ned til byen for å dra på trening. Siden det snart er forestilling på dansinga er det ganske stress der nede. Det blir hvertfall sykt bra! Du kan fortsatt kjøpe billetter, det spiller nemlig ingen rolle om du sitter langt bak eller ikke. Dansene er laget for å være bra på avstand også. Så løp å kjøp til Let's dance sin forestlling ♥

Etter trening dro jeg får å sy inn bunaden, snart er den ferdig. Og konfen er om 10 dager. Tiden flyyr! Vi snakkes mere imorgen, hade! 

 


♥... beklageeer 

Kan ikke tro jeg ikke rakk å blogge i helga, skuffet over meg selv faktisk. Har så gjerne lyst til å være aktiv og flink blogger. Tørs ikke å sjekke kommentarfeltet engang nå som jeg logget på, haha. For når jeg tenker over det, så har jeg jo trening, tentamen snart, venner fra andre skoler jeg må møte, konfirmasjon og forestillings år på dansinga! Åhooj. Men jeg skal nok klare det! Nok en gang, unnskyyld 

Uansett. IDAG HAR MILLA BURSDAAAG! Dessverre måtte vi alle jentene bruke mesteparten av dagen idag i kirka! Men håper hvertfall du fikk en fin dag uansett herligste milla, loveu 

Igååår brukte jeg hele starten av dagen på å fikse meg. Fordi milla feiret bursdag på kvelden! Ble en meeget fin kveld :-) 

Som sagt måtte vi i kirka idag, klokken 12. Og siden det ble nok så sent igår våknet vi til litt dårlig tid. Men så kom vi hjem og laget oss frokost nemlig pannekaker. Før vi måtte tilbake i kirka igjen...Nå er jeg hjemme og har nettopp spist, har endel å fikse til imorgen... så vi snakkes senere! Klem fra meeeeeg


Heei dere! Hmm... lenge siden sist? Joda. Beklager for det! Hvertfall, en liten oppdatering fra igår. Som dere sikkert vet er det sool hver dag her i trondheim ♥ Men litt kaldt og vind. Men det går fint. Så etter skolen tok jeg og Erica bussen ned til byen hvor vi satte oss på peppes pizza i finværet. Vi spist nyydelig pizza og gikk litt rundt å så på klær. Senere tok jeg bussen til herligste kamilla, der det ble jordbær & smelta sjokolade ++ paradise hotel! :-)

Idag har så langt vært braa. Forsov meg faktisk ikke! Fikk tid til å krølle håret og greier. Kom hjem tidlig og har så langt sittet å beundret alt jeg fikk i posten fra coverbrands idag. Herregud jeg føler meg så heldig som er i samarbeid med de! Dere får se de senere. Blogglysten ble jo 1000 ganger større 

Og nå skal bloggingen skjerpes! Skal få ny header så snart så  mulig og småfikse litt på designet, og bli flinkere i å legge ut antrekk! Høres det bra ut? GOD HELG DA DEREE :-)

Hva synes du om bildene?


travel daag


Heei! Ah, Trondheim har sol hver dag nå! Virkelig noe jeg kan bli vandt med :-) Kan liksom sitte på rommet klokka 7 med solskinn som stråler gjennom vinduet. Snart skal jeg nedover til Martine! Vi skal spise litt jordbær med smelta sjokolade (♥♥♥ selvfølgelig) og jobbe med et slikt norskprosjekt vi har. 

Synes nelly.com har så mye fint fortiden. Bestillte nylig denne buksa. Har hørt så mye bra om den! At den er så god å ha på osv. Også er den myye finere enn å bruke svart thights. Gleder meg til å hente den på postkontoret!

Hva synes dere om buksa?

 


Og nei - jeg får ikke betaling for sponsorinnlegg, bare produktet. Takk for alle dere positive fra forige innlegg! Buksa over er ikke sponsa hvis dere fikk inntrykk av det :-)


Heei dere! Ble jo så og si ingen "hverdagsinnlegg" i helga. Noe mange av dere vil ha faktisk! Så her kommer en liten oppdatering av helga :-) Har laget kollasjer for de forskjellige dagene. 

Etter skolen på fredag dro jeg på trening i noen timer, og når jeg var ferdig der tok jeg bussen til Henrikke! Jeg, karen, milla, og henrikke hadde koselig jentekveld med taco, frukt og smeltet sjokoalde. Litt lengere ut på kvelden dro vi ut en tur. Ble en finfin kveeld! 

Neste dag (lørdag) var det solskinnsdag her i Trondheim. Så jeg og jentene tok turen til byen og hadde tenkt å dra for å se vårshowet til cheerlaget nixies! Vi tok turen innom solsiden kjøpesenter, så tok jeg en liten tur innom Isabelle før jeg tok bussen til Erica hvor jeg skulle liggover ♥

Lørdagskvelden hos Erica var døødskoselig. Hun hadde jo trent hele dagen. Så vi ble sittende prate heeele kvelden, med myye latter. Når vi la oss sovnet vi kanskje på 5 sekunder. Og våknet neste dag med frokost på senga! Kan ikke huske sist gang jeg fikk det, luksus! 

Søøta har mattetentamen på tirsdag. Så hun måtte sitte med matte oppgaver på søndag! Ble hentet for å dra på middag til mormor, nemlig sodd ( !!! topp 5 livretter) Der var også små søskenbarna mine :-)

Ooog når jeg kom hjem fra middagen møtte jeg mari. Vi som hadde planlagt slasketur i joggedress ned for å hente pizza fra frati (resturant) Men frøkna møtte opp på døra med kåpe og høyhæla, joda sånn går det når man er såppas høytidelig som hun. 

Og deeeet var vell helga mi! Idag har jeg en såkalt "støggmandag" Der jeg forsov meg og kommer på skolen med skittent hår og usminka, da er humøret gaanske så surt. Ble jo bare enda bedre når jeg glemte av husnøkkelen og sto ute i 1 time og trodde jeg skulle dø av kaldhet. Hahah, god start på uka? Imorgen startet vi hvertfall klokken 10 da, noe som er maax herlig :-)

Hadde dere en fin helg?


 

Og dere... skjønner virkelig ikke dere overhodet kan klage på at jeg bare blogger sponsorinnlegg når jeg ikke har hatt det på lenge. Dere finner noen nedover på bloggen nå fordi jeg har blogget litt dårlig i det siste. og kommer med 2 stk for noen dager siden og plutselig er det alt jeg blogger om? æærlig talt. Og hvordan kan det være så kjipt å lese om? det er jo som et innkjøpsinnlegg, og det liker dere jo kjempe godt. Så tanken på at det er sponset er noe dere ikke liker, men jeg er ALLTID 100 % ærlig i min mening og det sponsede produket så fortvil ikke. 


Denne lip balmen fikk jeg tilsendt fra coverbrands for leenge siden! Denne er utroolig god og gir en så fin farge. Jeg tar først på et lite lag med mac leppestiften min som er i farge myth, så tar jeg på denne. Og for meg blir det den perfekte fargen! Jeg liker at det er litt lyst men med en naturlig farge. Men den er kjempe fin helt alene også, pluss at den gir god fuktighet til leppene i lang tid. Jeg bruker denne hveer dag ♥

Fargen jeg har den i heter pink blossom og den koster bare 79,-! Kjøp den hos coverbrands HER

// sponset produkt 


veske fra moteshoppen // sko fra converse // bukse fra gina tricot // skinnjakke fra bikbok // genser og hettegenser fra h&m // øredobber fra juvlia.se

Hva synes dere?


Hei! For litt siden fikk jeg tilsendt denne utroolig fine "smykkehengeren" fra http://www.juvlia.se/. Mange som lurte på hvor den var fra etter romvideoen. Er den ikke fin? Praktisk måte hvis man vil ha øredobbene til pynt og ikke bare smykker. Pluss at nå er det slik at hvis du kjøper denne smykkehengeren, får du med noe ekstra på kjøpet! (les om det her ) De har også flere type smykkehengere, i flere farger! KJØP HER 

 Jeg fikk også noen dødsfine øredobber, i søteste fargen! Favorittene mine nå for tiden. Pluss et utrolig fint og sommerlig armbånd. Så hvis dere tenker å kjøpe smykkehengeren, så ville jeg tatt med disse også! Hvertfall øredobbene! Øredobbene HER, armbånd HER // Hva synes dere?

 

// sponset produkt 

 


Heiheiheei :-) Hvordan går det med dere? Sen blogging idag også, men dere overlever vel! Fikk egentlig en ganske kjip start på dagen ved å ikke føle meg så bra pluss at det regnet. Men etter skolen kom Erica en tur på besøk. ALLTID så utrooolig koselig ♥ Prater konstant med masse latter og aaalt. Også kom sola fram! Ah, kunne det bli bedre. Så etterhvert dro vi inn i garasjen og grevde frem sykkelen, bokstavelig talt. Ikke lett skal jeg si dere hahah. Men vinglete og sikkert kom vi oss til butikken til slutt

Pent bilde altså, virkelig. Haha, og selvfølgelig kjøpte vi jordbær og sjokolade! ååå det er så gooodt at jeg ikke har ooord 

Og imorgen er det heelg! Ah, hvor herlig blir ikke det. Uka her har godt så fort. Har du noe du gleder deg til til helga?
 


Heei! Etter en utroolig fin skoledag med tidenes vår vær med sol - tok jeg bussen til solsiden. Møtte på noen veninner og spiste og litt forskjellig :-) Nå sitter jeg på dansinga og skal snart inn til treninga. Blogger derfor fra mobilen nå. Har trening hele dagen idag, så vi blogges når jeg kommer hjem!


heiaa

Våknet opp til soool her i Trondheim! Finns det noe bedre? Gikk til skolen klokken kvart på ti, med vårjakke, solbriller, og nicki minaj sitt nye album på ørene. Good feeling skal jeg si dere. Etter skolen tok jeg og mari turen til byen. Fikk gjort litt av hvert, klarte å holde meg unna shoppingen. Så dro vi å kjøpte smoothie, hahah tror folket som jobber der har sett meg litt for ofte! Når jeg drar dit trenger jeg ikke å si hva jeg skal ha engang, de begynner bare å lage smoothien! Siden jeg ikke gidder å stille meg opp til bilder, så legger jeg ut litt instagram bilder fra de siste dagene :-)

Hvordan var 1 skoledag etter påskeferien til dere?


Heiheei! Så ekstreemt herlig med en mandag uten skole.  Verdens heerligste Henrikke kom med jordbær, druer og sjokolade på døra i morrest ♥ Åh, beste som finnes. Siden da har vi bare ikke gjort noe spesielt, prat og latter! Såå koselig. Har ikke så mye mere å skrive egentlig. Haha, men så artig at dere likte den forige videobloggen! Og beklager, men svaret er nei - hun kommer ikke til å begynne å blogge hahah. Vi snakkes!


♥♥

Hva gjør dere idaag?

 


Hei dere! Som dere vet har jeg et samabreid med luxushair! Og da skulle jo jeg teste ut extensions. Men jeg har ganske langt hår fra før, så trengte det ikke noe særlig. Derfor fikk søsteren min Kamilla de istedet! Altså jeg pratet med super koselige Helene fra Luxushair, der hun syns det var en fin ide! Og fikk da tilsendt extenisons til Kamilla i hennes farge. Hun har veldig mye kortere hår enn meg. Og dere har jo sett Kamilla på bloggen før! Kanskje litt gøy med variasjon også. Pluss at Kamilla hadde ønsket seg extensions lenge, hun ble hvertfall veldig glad! 

Her er videoblogg om hvordan man fester de ++. Hahah, som dere kommer til å merke var det veeldig gøy å spille inn denne. I tanke på at Kamilla aldri har spillt inn video forran er kamera eller noe, haha håper dere liker den! 

SETT PÅ 720p FOR MYE BEDRE KVALITET

Kamilla har clip on maxi 65 cm i farge 6 - nøttebrun! Og akkurat nå er det tilbud på clip on 65 cm! Prisen har gått fra 2 299 til 1 399! Kjøp det HER Og det er et gaanske godt tilbud spørr du meg. Hvertfall, Kamilla er storfornøyd. Takk til Luxushair! 

Hva synes dere?

 

// sponset produkt 


Er håret ditt tykt eller tynt?

Hmm.. litt tynt kanskje! 

Hvordan er du når du er sur?

Haha, hvordan skal jeg svare på det. Hmm.. når jeg er sur klarer jeg vanligvis ikke å komme over det, og irriterer meg lett over andre ting mer enn det trengs. Så føler jeg aalt går galt haha. Men er ikke så ofte jeg er sur, skjer det noe dumt så blir jeg mere trist. 

Hva vil du bli når du blir stor?

Ingen anelse :-)

Tar du deg selv veldig høytidelig?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg går ofte uten smike og tuller nok endel

Er du positiv?Ja, ville sagt at jeg som oftest er det! Men ikke hele tiden da selvfølgelig. 

Hva bruker du til å redigere videoblogger?

Imovie, på mac

Kan du ha sminkevideo?

Hmm... neeei eller vi får see, kanskje! 

Kan du fortelle oss noe vi ikke vet om deg?

Hahah, ehm jeg kan å løse rubiks kube? :-) haha det må vell være noe 

Favortitt resturant i Trondheim?

Søstrene karlsen!! på solsiden. De oppusser nå men når det er ferdig mååå dere prøve kremet pastaen deres

Hva er greia med deg og kjøttdeig?

Eeeeeelsker det 

Hvor ofte steker du deg kjøttdeig i uka?Ca 3 - 5 ganger i uka

Kan du legge ut hårtips innlegg?

Jepp, det kan jeg! 

Ville du kalt deg en ordentlig trønder?

Neei, egentlig ikke. Jeg sier endel osloske (ja jeg kaller det det) ord. Noe som vennene mine oofte ler av, eller kommenterer. Mamma er nemlig fra oslo! Og pappa snakker vell også oslosk innemellom siden han er i oslo ca 3 ganger hver uke siden han har kontor der. 

Mener du selv at du ikke er fjortis?

Tjaa, jeg er nok et av dagens fjortiser jaa. Uten å tenke over det. 

Har du prøvd snus?

Nei, har ikke tenkt til det heller

Hvilke dyr har du?

En puddel som heter ulla, og to små kaniner som heter bolla og petra

Har du flest gutte eller jentevenner?

Hmm.. tjaa jenter kanskje 

Skal du ha bunad?

Jepp! Romeriks bunad i blå

Hva gjør du med håret ditt? (farger, striper, retter, kurer, osv) 

Ingenting :-) Dusjer bare 

 

Hva lurer dere på til neste gang?


Da tenkte jeg å lage et lite innlegg å vise dere mine favoritt videoer fra youtube. Jeg er ikke typen som bruker mye tid der og ser på mange videoer. Alle disse videoene gjør at jeg finner meg selv sitte å smile, eller få frysninger! Haha, hvertfall alle disse under er verdt å se på! 

1. Sophia grace and rosie rap. Hvem ELSKER ikke sophia grace og rosie. De fleste har vell sett den orginale videoen deres med super bass. Men denne er sååå søt. Får helt frysninger når de begynner på sin egen rap på slutten. 

 

2. christian the lion. får aldri sett denne mange nok ganger, verdens heerligste video  


3. Kristin bell sloth. Hahah, ante ikke at hun var så morsom 

 

4. soldiers suprising . Denne får jeg vell egentlig tårer av 

 

5. super bass acoustic. Herregud, for en heerlig stemme

 

6. ijustine overload. Hahah, denne må jeg nesten forklare dere. Hun Justine er ei som har populær youtube bruker og det er jobben hennes! Siden hun får så mange views. Og hun er hekta på en drikke i merket guayaki. Og da mener jeg skiikkelig hekta. Så hun fikk det sponset, og fikk tilsendt massevis av denne drikken :-) Så ble hun maax glad

 

7. Taylor swift and zack efron duet

 

Hva synes dere?


SETT PÅ 720p FOR MYE BEDRE KVALITET 

sang: sabotage - amy stroup // hva synes dere?


Heiaaa :-) Skal prøve å ungå den " 1 innlegg om dagen med kjedelige bilder fra hytta" bloggingen. Skal prøve på litt variering. Sounds good? ♥ Anyway, idag våknet jeg og var faktisk på mitt trøtteste på leenge. NEKTET derfor å bli med på slalom i tanke på at planen var å være i bakken klokka 10. 

Vi tok en tur inn til sentrum for å handle litt, blandt annet jorbdær og sjokolade til å smelte!!!!! og kremboller..... og kjøttdeig da. Når vi var kommet tilbake hadde også søsteren min kommet oppover med kjæresten sin. Imorgen tror jeg kanskje rom - videoen kommer! :-) Ha en fin påskeferie videre

 


hei hei dere 

Igår lå jeg jo over til Henrikke. Så skulle jeg bli hentet og dra direkte til hytta! Lå i dyp sovn før mamma ringte å sa de var på vei. Da bare rulla jeg ut av senge - joggedressen på - og inn i bila. Supert å finne ut at vi skal stikke innom noen familievenner når jeg så helt forferdelig ut med TIDENES morgetrynet som ikke hadde våknet helt, hahah herregud. 

Vi skal være på hytta helt til søndag. Må vell prøve å gjøre det beste ut av det! Skal leve på jordbær og smelta sjokoalde ♥♥♥♥♥♥ og kjøttdeig da. Nå har vi hvertfall spist god mat og sitter å ser på paradise (hahah hyttelivet!!!)
  Hvor er du i påska? :-)


Hei dere! Herregud, har hatt hele dagen til å blogge men bare utsetter det til senere og senere. MEN det positive er at jeg har brukt hele morgenen min på å rydde rommet og spillt inn "rommet mitt" videoblogg til dere ♥ Begynner med redigeringen når jeg kommer på hytta (på tirsdag) 

Ikveld skal jeg til Henrikke, som jeg ikke har sett på eeevigheter. Blir koselig! Kjenner jeg nyter ferien FULLT UT ved å stå opp sent og bare ikke ha noooe å bekymre seg for. Vi snakkes!Hei deree ♥ Etter sool og vår igår våknet trondheim med halvmeter snø.. SNØ. æsj. Da måtte conversene bli byttet ut med med uggs. såutroligkjipt. 

Uuuansett, idag dro jeg og Kamilla til Nora! Tok tidenes gåtur i snøværet til bunnpris for å kjøpe frukt og sjokolade til å smelte (h-e-k-t-a) Det var utroolig godt, og ikke minst koselig! Mye prat og latter, hahah. Kom hjem til små søskenbarna som skulle liggover. Nanny Auri kjører på ved å sette de til å se film, mens jeg bare kan gjøre det jeg vil hahah. Nå skal jeg rydde rommet, som jeg har sagt de siste 4 dagene :-)

Meg og Millaa

Og siden det var veldig viktig for Nora å bli med på bloggen må jeg jo legge ved et ekstra bilde av søtta, som postet endel bilder på instagrammen min hahah. Bruder bjørn♥♥♥

HERREGUD HAR BRUKT HELE KVELDEN MIN PÅ Å LASTE OPP DISSE  BILDENE. Kødder ikke. Hele kvelden. Blogg.no altsååå. Vell vell, gikk til slutt! Derfor kom innlegget her litt sent, vi snakkes imorgen!

Har du hatt en fin dag?

 

ABOUT ME
Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 18 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

KONTAKT / SPONSING
aurora.ms@live.noBLOGGDESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits