slækken med milla

PUBLISERT 31.05.2012 / KL, 19:42 I Hverdag

HAAALLOO ♥♥ Haha hører på sånn glasang fra glalaks lista nå, så er skikkelig glaa! Hvertfall, idaaag var mest kjedelige skoledagen på lenge. Når jeg kom hjem fikset jeg meg tidenes "crib" med jordbær, fløte og klar for å se pretty little liars på macen! 

Laget ny bakrunn igår, ble det ikke fint? :-)

Hvertfall, akkurat i det jeg skulle sette meg nå kommer Kamilla (søstersen) hjem. Endte det opp med at vi to satt heelt oppslukt av sånn discovery channel - av verdensrommet, galakser, svarte hul, og ja you name. it. Så klarte jeg å powernappe på sofaen i under 1 time (!!) Så våknet jeg og hadde slosskamp med Kamilla hahahah. Vi springer over heele huset, mens vi døør at latter mens vi prøver å bryte med hverandre. 

Hahahah, jeg vet. Hånda!! Satt hele rle timen å tegnet på den (bilde på twitter! AuroraMohnStued) Også før jeg skulle hjem så prøvde jeg så hardt jeg kunne for å skrubbe av. Som dere ser - gikk det ikke så bra! Haha, jaja. 

Nå stikker vi å tar sol, før bestiller pizza og henter den på vei hjem. Snakkes! 

125 KOMMENTARER

ukens spørsmål #21

PUBLISERT 30.05.2012 / KL, 23:05 I Ukens spørsmål

Har du tumblr?

Nope. Men har lagt merke til at andre tumblr profiler har bilder av meg! 

Syns du det er gøy å blogge?

Jaa, gjør vel det :-) Veldig kjedelig til tider. Men når man har kommet så langt kunne jeg aldri tenkt meg å gi opp alt dette. 

Er du og Erica bestevenner?


Jaa, på en måte! Jeg og Erica er også kusiner for alle som hver daag. 

Syns du selv du og Erica ligner?

Hahah, nei. Av og til på noen bilder gjør vi det. Men sånn til vanlig syns jeg ikke vi ligner egentlig. 

Liker du dialekten din?

Neiiiii, trøndersk er styyygt 

Hva var det siste du spiste?

.... jordbær og smelta sjokolade :D 

Kan du legge ut dansevideo?

hahaha, HVOR KLEINT HADDE IKKE DET VÆRT 

Når kom du på topplista?

Jeg hadde begynt å blogge igjen (for mindre etn et år siden) Så linket Erica meg og jeg kom på sånn... tjaa 40, 50ende plass? Så ble det grunnlaget jeg bygget meg oppover på og er nå på 5.plass! Utroolig gøy ♥

Griller du ofte?

Grillkongen!!! Haha neida. Men joo, griller veeldig mye om sommeren! Som sagt eelsker jeg grillmat

Er hårfargen din naturlig?

Jeepp 

Er du directioner?

Jeg liker one direction helt ok. Eneste sangen jeg hører på fra de er "one thing" acoustic

Har du endret deg mye siden ifjor?

Haha jaa! Først og fremt: ØYENBRYN. Herregud, så jo faktisk ikke uut. Ikke at det å ha ikke-synlig bryn er stygt. Men på meg så det iiikke særlig bra ut. Pluss at stilen, sminke, håret mitt har blitt finere syns jeg. 

Ser du på paradise?

Hmm, av og til :-)

hvordan redigerer du bildene dine i gimp?

1. Last ned gimp 2. Trykk på "fil" til høyre og åpne et bilde 3. Trykk på "farger" øverst 4. Trykk på "kurver" og prøv deg frem! 

Hvilket kamera har du?

Canon eos 550D med EF 50mm f 1.4 objektiv 

Har du jobb/planer om å skaffe deg?

Nei, ingen av delene! Bloggen blir en liten jobb. Siden jeg tjener jo også penger, som er grunnen til at folk begynner å jobbe på min alder. 

 

Hva lurer du på til neste gang?

179 KOMMENTARER

rolig onsdag

PUBLISERT 30.05.2012 / KL, 20:51 I Hverdag

Hei hei hallooo ♥ Håper dere alle har hatt en fin dag! For min del så er jo onsdag den mest slitsomme dagen i uka. Etter skolen tok jeg turen innom butikken for å kjøpe litt...... JORDBÆR OG SJOKOLADE ♥♥♥ Haha, har forminsket bloggingen om jordbær og sjokolade fordi det var en periode dere syns det ble liiitt mye. 

Idag hadde jeg ingen planer, så jeg bestemte meg for å spille inn videoblogg til dere! Om bandana og bølger med rettetang :-) Redigerer den ikveld! Så satser vi på at den kommer imorgen. 

Når jeg kom hjem, og sjekket postkassa så lå det en gave til meg faktisk! Fra søøte nettsiden http://www.juvlia.se/. Tusen takk! Anbefaler alle å ta en tur innom nettsiden, såå mye fint ♥

Kommer ukas spørsmål senere ikveld :-) Gleder dere til videoblogg?

52 KOMMENTARER

beste dagen på lenge

PUBLISERT 30.05.2012 / KL, 02:20 I Hverdag

Heii! Må jo faktisk lage et innlegg før jeg legger meg. Idag (igår) som dere vet fyller jeg 15 år. ♥ 29.mai ♥ Med en gang klokka slo tolv strømmet det inn! Både på facebook og meldinger. Hadde et mål om å svare på alle på facebook, meen det gikk ikke dessverre. Blir hvertfall såå glad av alle som skriver på profilen min og gratulerer meg! Varmer så mye. Hele dagen her har jeg bare gått rundt å smilt. Både venner, familie, bekjente og dere har gjort dagen min perfekt!

Våknet med hele familien komme hoppende i senga mi med bursdagssang, gaver og lys! Haha, tradisjon hvert år som det sikkert er for de fleste. Kooselig 

Haha, hvordan kan man ikke elske selvironien til søsteren min Kamilla. Må nesten begynne å legge ut fine bilder av henne slik at dere ser hvor pen hun egentlig er! Hun gjør seg ALLTID til på bilder haha :-)

Gavene jeg fikk var 1 år med spotify premium, beck søndergård skjerf, også får jeg mere senere (butikkene har vært stengt de siste dagene) 

Så var det skole! Utroolig koselig at alle kommer å gir deg klem og ønsker deg gratulerer ♥ Mange som kom med overraskelser med noe godt å spise! haha

brownies fra sara, jordbær fra gisle, pluss masse annet :-) 

Senere på dagen dro jeg og family'n ute å spiste! På søstrene karlsen her i Trondheim. Veldig koselig med god mat, latter og prat. Og etter det fikk jeg innover til midtbyen, der jeg dro på kino med Sara og Isabelle ♥ goo' slutt på dagen

SO GOOD 

Også er det dere da.... VERDENS kosligste lesere. Kommentarene strømmet inn med gratulasjoner og så utrolig mange fine ord. Ble heelt overhvelmet. Leste hver eneste kommentar! Blir så glad at dere ikke aaaner! Helt sykt hvor herlige hver og en av dere er ♥ Mange sendte også mail, med masse fine bilder og videoer. Så TUSEN TUUSEN TAKK til alle sammen!

♥ Har hatt en såå perfekt dag 

81 KOMMENTARER

bursdagsbarn!

PUBLISERT 29.05.2012 / KL, 18:31 I Blogg

Heei dere! Ah idag har jeg bursdaaaag :-) takk for ALLE fine gratulasjoner, såå koselig. Har det super travlelt nå. Skal ut å spise med familien, og kino med noen jenter etterpå. Snakkes når jeg kommer hjem, ha en fin dag videre! 

505 KOMMENTARER

imorgeen

PUBLISERT 28.05.2012 / KL, 23:31 I Natta

Heii! Tenkte å poste et lite så innlegg før jeg tar natta :-) Takk for så mye fine tilbakemeldinger om det nye designet! Fint å høre at dere liker det, jeg er hvertfall storfornøyd! Jeg skriver mere om det senere. Imorgen er det jo skole, jeg er nok ikke så heldig at skolen vår har gått i streik, jaja. 

.. oog imorgen har jeg jo også bursdag! Mange av dere søøte lesere som har husket det, utrolig nok! Jeg gleder meg veldig til å våkne imorgen, og skoledagen blir sikkert også veldig bra! Bursdag må være noe av det koooseligste som finnes der folk viser at de er gla i deg, tihi. Vi snakkes imorgen! Natta leseree nuull sminke, wehå

338 KOMMENTARER

spotify listene mine

PUBLISERT 28.05.2012 / KL, 22:00 I Tips

Hovedspillelista som jeg kaller "hjertehjerte" finner dere HER. Der er alle favorittsangene mine, de aller nyeste sangene og noen gamle favoritter! Dette er den jeg hører mest på.

 

Sovelista mi finner dere HER ♥ Har ikke ooord for hvor gla jeg er i lista her! Har verdens herliste sovesanger. Og selvfølgelig til de litt triste dagene. Men jeg setter den som oftestpå når jeg skal sove. Så har jeg en egen liste med "fine" sanger. 

 

Så er det festlista som dere kan se HER, med party låteer. Setter den ofte på, på fest og bursdager. Det er min kjære veninne Mari sin liste som jeg da subscriber. Lista oppdateres ofte! 

 

Glalista! Eller gla laks lista som jeg kaller det, den finner dere HER. Alle disse sangene får deg i skikkelig godt humøør :-)

 

Så er det fine sanger - lista, HER. Det er ikke særlig mange sanger her. Bare de aller aller fineste jeg vet om ♥

 

HER er på en måte hiphop/rap lista når jeg er gira på å høre på det! Denne lista hører jeg ofte på faktisk :-)Dette er bare noen få av spotify listene mine! Haha, har egentlig veldig mange. Jeg har liksom en liste for alt. Når jeg dusjer, soler meg, mamma musikk, justin bieber favoritter, nicki minaj favoritter, osv. De fleste av sangene fra gårsdagens videoblogg ligger i den første lista (hjertehjerte)

Og til dere som ikke har spotify men likevell vil ha sangene fra videobloggen så er noen av de dere spørr om: Laserlight - jessie J //  IDGAFOS 2.0 - dillion francis // Sunrise - Alexandra Joner // Masquerade - nicki minaj :-) 

71 KOMMENTARER

ny smashbox primer

PUBLISERT 27.05.2012 / KL, 22:02 I Samarbeid

Photo finish foundation primer 

Jeg har jo skrevet om en primer før (som jeg var storfornøyd med) , og for litt siden fikk jeg tilsendt en annen en fra coverbrands! Og denne, er til og med bedre:-)

En primer er en perfekt base før man tar på hudsminken. Huden fuktes og minsker porene. Den jevner ut huden utrolig fint og gjør at all slags hudsminke sitter mye bedre og lengere. Den gjør det også enklere å få selve sminken jevn. Har det kanskje hendt dere at dere drar på skolen fin og nysminket, men før du skal hjem ser du helt ikke heeelt ut som du gjorde på starten! Fordi blandt annet sminken har gått av litt. Haha, dette skjedde meg ofte før hvertfall! Men etter jeg har begynt med primer er det null problem. For meg er en primer et "must" i sminkepungen og jeg bruker det hveer dag før jeg påfører sminke. Elsker den! Denne er oljefri og passer til alle hudtyper. Absolutt alle burda ha en primer. Når man først begynner med det så slutter man ikke! Huden ser så mye fiinere ut, og sminken sitter såå mye lengere. Kjøp den HER

// sponset produkt

102 KOMMENTARER

videoblogg

PUBLISERT 27.05.2012 / KL, 14:40 I Videoblogger

SETT PÅ 720p FOR BEDRE KVALITET

Igår bestemte jeg meg for å sette sammen en liten videoblogg til dere! Med litt små klipp fra photobooth arkivet her på macen. Håper dere liker den! Det har jo vært så lite variasjon på bloggen i det siste, så en liten videoblogg tenke jeg kunne falle i smak. Og ja, jeg er rar og veeldig gla i å danse. Haha, finner alltid på så mye tull når jeg er alene. Hva synes dere?

Mange som spørr om sangene, alle er på spotifylistene mine som det kommer innlegg om imorgen! :-)

163 KOMMENTARER

snakkes i sola

PUBLISERT 26.05.2012 / KL, 15:29 I Hverdag

Heiheii ♥ Skal nyte sommerværet her i Trondheim fullt ut idag. Tar en liten pause fra solinga på verandaen akkurat nå. Så skal lage litt goo mat og tilbake til solingen! Ikveld stikker jeg en tur til fjæra med mange andre. Blir sikkert en veldig bra kveld.

Bølgene er laget med rettetang, gjorde det ganske kjapt og ikke særlig nøye som dere ser! Mange spørr også om jeg kan lage videoblogg om hvordan å sette opp hårbåndet. Jeg skal tenke på det! Det er jo faktisk ikke vanskelig i det heeele tatt:-) Snakkes

67 KOMMENTARER

gårsdagens antrekk

PUBLISERT 25.05.2012 / KL, 21:17 I Dagens antrekk

Shorts fra bikbok // genser fra bikbok // sko fra converse // veske fra moteshoppen.no // hårbånd fra carlings // Hva synes dere?

73 KOMMENTARER

bilder fra grillinga

PUBLISERT 24.05.2012 / KL, 23:09 I Blogg

Henrikke, Camilla, Nora og meg

Natalie & Nora

Camilla och meii

hahah mange folk sa duu ♥♥ Ikveld dro jeg og jentene på bildene over til marinen! En lignene "park" her i Trondheim som er veldig populær. Vi kjøpte oss engangsgrill også hadde jeg med tidenes hamburger ++ ost, salat og alt. Jeg ELSKER jo grillmat. Trenger vel ikke å nevne det fine været heller? ahah dere har sikkert fått det med dere nå. Hvertfall var det en utrolig bra kveld! Poster outfiten imorgen tidlig :-) 

Hva synes dere om bildene?

48 KOMMENTARER

solings

PUBLISERT 24.05.2012 / KL, 16:55 I Hverdag

Heiiiiii ♥ ah, FOR et vær! Seriøst, det er 100% sommervær. Sol og driiit varmt. Har ligget på verandaen i hele dag. Fikk skille faktisk. Men gud så varmt det var, endte opp med å hente vifta og plassere den rett forran trynet. Nå skal jeg hoppe i dusjen, sminke meg, og ta bussen ned til byen for å grille med noen jenter. Tar med kamera :-) Vi snakkes!

Bikini fra bikbok

 Man får kjøpt lauren conrad bøkene (eelsker de!) på de fleste bokhandler. Mine er fra Norli. Ha en stråålende dag videre!

73 KOMMENTARER

bursdagsfeiring til Isabelle

PUBLISERT 23.05.2012 / KL, 23:47 I Hverdag

Heei! Hehe, litt sen blogging idag. Men kom hjem for ca en halvtime siden. Idag så sluttet vi veeldig sent på skolen og kom hjem halv 5. Så lå jeg ute i en liten halvtime bare før jeg måtte hoppe i dusjen. Skulle nemlig ned til byen for å spise med noen fine jenter! Fordiii.... ISABELLE HAR BURSDAG IDAAG ♥ Woho, 15 år. Grattis med dagen jentami, loveu! 

Pizzaen til Stine. Jeg spiste nemlig nyydelig ytrefilet med bearnesaus, grønnsaker og chips. SO GOOD. Frati nede i byen alle sammen! 

Stine & Marianne

Bursdagspia! 

Senere vandret vi litt i byen. Er jo såå fint med kveldsola her i trondheim. Også er det jo kjempe varmt. 

♥♥

Avsluttet på Solsiden brygge med jordbær og jentepraatHva har du gjort idag?

30 KOMMENTARER

solskinnsdag i byen

PUBLISERT 22.05.2012 / KL, 21:45 I Hverdag

Heia! ah, sola får virkelig humøret opp om dagene. Kjenner jeg er skikkelig glad hele tiden og gira på aalt nå som det er sol. Etter skolen tok jeg bussen til byen for å møte herligste Erica. Haha, begge to i tipp topp humør! Vi fikk sett endel i butikkene, pratet masse og shoppet (kjøpte verdens fineste genser, viser dere senere) ♥

Har fått Erica til å like vårruller, så vi kjøpte opp 3 hver. Jeg kjøper de på "orient". En liten kinabutikk bak byhaven kjøpesenter. 

fiine Thomas Angels gate 

Sååå tok vi bussen hjem til meg. Begge var helt sinnsykt slitne i føttene, og da fristet ingenting mer enn å ligge ute i kveldsola med hver sin milkshake. Da gjorde vi det vi :-) Koselig!

Har dere hatt en fin dag?

59 KOMMENTARER

USA 2004

PUBLISERT 21.05.2012 / KL, 23:30 I Bilder

Åå, jeg har så lyst til å dra tilbake til USA! Bildene over liker jeg skikkelig godt. Det er meg og Kamilla. Jeg var i USA når jeg var liten, i 2004. Da var vi i New York og Florida Jeg husker ikke mye, men litt! Hvertfall, så har vi tenkt å reise dit igjen i sommerferien neste år. GJETT om jeg gleder meg. Da blir det shopping daa. I år så skal vi en tur til Frankrike og muligens Spania. Noe som blir bra det også :-) 

Har du vært der? Eller har du lyst til å dra dit en gang?

105 KOMMENTARER

sommertiid

PUBLISERT 21.05.2012 / KL, 20:08 I Hverdag

Hei fine lesere! Denne uka er det meldt "sommeruka"  i Trondheim! Varmegrader opp til 20 og sola steker. Ubeskrivelig herlig ♥ Da tror jeg alle kjører på med grilling og solslikking. Etter skolen idag dro jeg og Sara hjemover hos meg. Vi lagde oss milkshake og skjærte opp jordbær. Og satt i sola selvfølgelig. Koselig! 

Har ikke laget milkshake på LENGE, så godt! 


♥♥

Også dro vi ute å var med kaninene, vi har nemlig laget et slags bur ute i hagen der de er ofte. Isteden for å bare sitte i buret sitt her inne!

Er det fint vær hos dere?

102 KOMMENTARER

betty lou manizer & large mineral brush

PUBLISERT 20.05.2012 / KL, 16:54 I Samarbeid

Disse produktene fikk jeg fra coverbrands for en stund siden. Og jeg må bare si jeg elsker elsker EELSKER bronzing pudderet! Og børsten er perfekt for å få et såå fint resultat. 

Betty Lou Manizer er et bronzing pudder som gir det den fineste gløden du kan tenke deg. Jeg tar det på kinnbena. Ah, definitivt mitt favorittpudder av alle slags type pudder. Og det blir hvertfall fint nå til sommeren! Jeg bruker av og til solpudder under og noen ganger ikke. I sommer kommer jeg sikkert til å bruke bare dette, og ikke noen foundation eller noe. Jeg liker nemlig ikke noe særlig å bruke hudsminke om sommeren. Men denne kommer jeg til å bruke.  Ble avhengid av dette pudderet fra dag 1, kommer til å kjøpe nytt med en gang det blir tomt! 

Denne børsten bruker jeg for å legge pudderet. Passer perfekt! ALLE børstene fra everyday minerals er såååå myke ♥ Alle mine børster er fra everyday minerlas unntatt 1, fordi jeg liker det merket best. Så om du har en halv - bra kost frafør som du kan bruke hvis du kjøper dette pudderet så anbefaler jeg deg å kjøpe med denne istedet. Haha, skjønner dere hvor fornøøyd jeg er med disse produktene?

Kjøp pudderet HER

Kjøp kosten HER

Og det beste av alt, dere får rabattkode på begge eller ett av produktene!  SKRIV INN KODEN "sh4te" I RABATTFELTET VED DIN BESTILLING OG FÅ 25%! 


47 KOMMENTARER

vinn 5 neglelakker!

PUBLISERT 19.05.2012 / KL, 22:02 I Samarbeid

I samarbeid med eyeslipsface kjører vi igang konkurranse der 3 av dere lesere kan vinne 5 neglelakker hver :-) Det dere må gjør er å like facebook siden til elf, link HER og legge igjen epost adressen din, lykke til! 

1678 KOMMENTARER

søndagsfølelse

PUBLISERT 19.05.2012 / KL, 19:25 I Hverdag

Hei! Våknet aaltfor sent idag. Igår var jeg jo hjemme alene, hahah begynte klokka 11 (på kvelden) å steke meg kjøttdeig med jordbær & sjokolade til dessert. Så satt jeg på kjøkkenet oppslukt av filmen som gikk på tv 3.  Endte med å legge med halv 4. Våknet til sol neste idag og har ikke gjort noe særlig. Skulle egentlig en tur på solsiden, men det ble ikke noe av. Har egentlig helt SYKT søndagsfølelse siden vi har hatt fri de siste dagene, men så er det bare lørdag! Såå herlig å tenke på

Vi snakkes! Skal få postet 2 blogginnlegg idaaaaag ♥

51 KOMMENTARER

igår

PUBLISERT 18.05.2012 / KL, 19:23 I Hverdag

Heihei! Alt bra med dere? Har ikke blogget de siste to dagene, men det går vel fint. 16.mai dro jeg og mange andre til fjæra der de fleste på min alder samles, det var helt ok koselig. Neste dag våknet jeg og da var det jo 17 mai! Hurraaa ♥ Møtte henrikke og Kamilla i byen for å se borgertoget. Fikk egentlig ikke sett så mye av det. Endte opp på mcdonals faktisk! haha, "tradisjonelt" Men i tanke på det piiiiss regnet så var det ikke særlig å stå ute

Når jeg kom hjem fra byen fikk vi noen av naboene på besøk for god mat! Var koselig deet. Så ble jeg kjørt til Erica der jeg lå over ♥ hahah helt syyykt hva vi blir sittende å prate om iløpet av kvelden, koselig! 

Nå er jeg hjemme, og her må jeg være i hele kveld fordiii jeg nekta å bli med på hytta, og hvis jeg ikke skulle bli med så måtte jeg være hjemme. Men huset er jo fylt med søstrene mine og Erik. Jeg finner meg vel noe godt og blir sittende å se film på macen tihi. Hadde dere en fin 17 mai?

 

 

76 KOMMENTARER

øyenbryn

PUBLISERT 16.05.2012 / KL, 20:14 I Samarbeid

Hei! Nå har coverbrands en kampanje der hvor det er 25% på alt fra glo minerals!  I den forbindelsen, har jeg fått tilsendt produkter for øyenbryn, som dere nå skal få lese/se om. 

Å ha fine bryn er utrolig viktig. Har du øyenbryn som ikke er særlig fine kan det ødelegge mye av utseende. Markerte bryn er så fint, men ikke for markerte heller. Der er viktig at det ser naturlig ut. Disse produktene fra glo minerlas hjelper deg for å få perfekte bryn som passer for deg!

Jeg fikk Glo Minerals brow collection i farge "taupe". Det inneholder børste, pensel, napper, farge, voks, highlighter og former! Men akkurat formene (slikt man legger oppå for å få fram formen til øyenbrynet) fikk ikke jeg såå stor bruk for, de passet ikke helt fordi de var veldig store. Hvertfall så er jeg stoorfornøyd med kitet! Her ser du fargene, voksen og highlighteren! Fargen ser veldig lys ut på bildet men er egentlig litt mørkere. Passer perfekt til meg som er blond. Man får også kjøpt det i mørkere farge for brunetter. Jeg bruker penselen til å føre på farge, det blir et utrolig fint og naturlig resultat :-) Man begynner med å påføre 1, så 2, 3, og tilslutt 4! 

Noe jeg også fikk var nemlig Glo minerals precision brow pencil. Men dessverre fant jeg ikke bilde jeg hadde tatt av den (disse bildene ble tatt 2 uker siden) Den har jeg i farge "brunette" får å få litt mørkere farge. Ble kjempe fint! 

På bildet over kan dere se hvordan det ble! Jeg er KJEMPE fornøyd, ble det ikke fint? Brynet ser mye mer fyldigere ut. Jeg synes highlighteren som er lagt på under den bakerste delen av brynet gjør prikken over i'en. Øyenbryns - voksen som hører med gjør at fargen sitter hele dagen, uansett hvilket produkt du bruker. Såå fornøyd!

Altså for å få dette resultatet har jeg brukt disse to produktene:

- Glo minerals brow collection, kjøp HER

- Glo minerals precision brow pencil, kjøp HER

Begge er på 25% akkurat nå! Hva synes dere?

 

// sponset produkter. 

64 KOMMENTARER

Ukens spørsmål #20

PUBLISERT 15.05.2012 / KL, 22:59 I Ukens spørsmål

Hvor høy er du?

1.64 tror jeg :-)

Bruker du noen leppestift eller farge på leppen for tiden?

Nei egentlig ikke, haha. Orker ikke styret ved å hele tiden ta på nytt osv. 

Kan du lage sminkevideo?

Hmm.. kanskje! Vi får see 

Retter du håret?


Nope! Får spørsmålet der ofte, men jeg har naturlig stritt hår og trenger derfor aldri å rette det. 

Har du kjæreste?

Hehe, neiii

Hvem har lengst hår av deg og Erica?

Hmm vi har vel ca like langt, men Erica sitt er mye tykkere!

Hvilket program bruker du til å redigere bildene dine?

Gimp, kan lastes ned gratis fra google. På både mac og pc ♥

Kan du legge ut spotify listene dine?

Jepp, kommer innlegg denne ukaaaaa

Hvilken shampoo & balsam bruker du?Hvor mange penger bruker du i måneden?

ca 2000 - 2500

Hvor i Trondheim bor du?

Jeg bor i Jakobsli omerådet 

Hvor er klesstativet ditt fra?

Det er kjøpt på IKEA, ikke særlig dyrt heller

Hvilken sjokolade smelter du når du lager jordbær og smeltet sjokoalde?

Vanlig melkeplate! Fra freia 

 

Hva lurer du på til neste gang?

164 KOMMENTARER

joggetur!

PUBLISERT 15.05.2012 / KL, 16:12 I Hverdag

Heei! Engelsk tentamen idag gikk helt greit. Møtte opp med mini kjøleskap, en stor lunsj, og pute, haha tar seg godt til rette sa du? :-) Hvertfall, dødsfint vær ute nå, så jeg har bestemt meg for å trene litt i finværeet, vi snakkes senere idag! Da kommer ukens spørsmål ♥

Hvordan er dagen deres?

52 KOMMENTARER

Vi jenter...

PUBLISERT 14.05.2012 / KL, 23:25 I Inspirasjon

 

Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.
Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret.
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi når å sove.

Haha, kjenner du deg igjen? Noen av dere har kanskje sett denne før. Jeg syns den er så bra! Alt dette er heelt typisk meg hvertfall :-) Enn med dere?

150 KOMMENTARER

endringer på rommet

PUBLISERT 14.05.2012 / KL, 20:18 I Hverdag

Heiaa! 

Idag på skolen var det idrettsdag.... men jeg skulle ikke springe eller noe. Så daaa ble jeg den som satt å så på og passet på alle genserne og sekkene. Idag er det egentlig fint vær, men helt SYKT mye vind. Blåste bort hvor enn jeg gikk.

Og nå har jeg også bestemt meg for å endre litt på rommet mitt igjen :-) Skal blandt annet bytte ut kleskommoden, stolen og bytte gulvet! Blir SÅ fint 

Her kan dere se det nye stereoannlegget. Herregud, dere aaaaner ikke hvor SINNSYKT bra, fin og høy lyd den spiller. Har ikke oord. Det er så herlig å ha skikkelig bra lyd uansett om det er høyt eller lavt. Spiller jo favorittsangen på høøyt volum og det er SÅÅÅ HERLIG, man blir i helt syykt gla humør. Perfekt når man rydder rommet f.eks ♥ I midten står forsterkeren. Til sammen koster det rundt 10 000, men tror vi fikk kjøpt det for 7 000

Her kan dere se gulvet som skal bli byttet ut. Hater hater haater, oransj fargen som er nå. Passer ikke inn med resten av rommet, så nå blir det super fint med hvit/lys grått gulv istedet. 

Tror dere at det blir fint?

72 KOMMENTARER

time balm concealer

PUBLISERT 13.05.2012 / KL, 22:36 I Samarbeid

Idag skal jeg anmelde denne concealeren. Kan vell med en gang si det er den beste jeg har prøvd! Den funker såå utrolig bra og dekker omeråder du vil dekke (øyne, nese) perfekt! Concealer begynte jeg med for leenge siden, og har derfor prøvd ganske mange. The balm har jo heller ingen spesielt dyr pris, så denne får du kjøpt rimelig! 

Børsten jeg bruker er fra everyday minerals og er SÅ god. Den gir et bra resultat ved å legge jevnlig. Alle børstene fra det merket er ubeskrivelig myke.  Så og si alle børstene mine er derifra :-) 

Kjøp concealeren HER, og børsten HER

 

 // sponset produkt

Mange reagerer på at jeg alltid bare har gode ting å si om det jeg får fra coverbrands. Og ja - jeg er som oftest fornøyd med produktene fra coverbrands! Det jeg skriver er sant. Jeg skriver alltid min 100% ærlige mening, og er det noe jeg missliker med produktet så skriver jeg det. Just so you knoow! :-) 

50 KOMMENTARER

elsker søndag!

PUBLISERT 13.05.2012 / KL, 17:30 I Helg

Hei dere fiine :-) De som har lest bloggen min siden jeg begynte vet vell at jeg ELSKER søndag? ♥ ahh søndager. Våknet rundt 10, så tenkte jeg å slappe av litt mere i senga men endte opp ved å søvne igjen til klokka 1, haha jaja! Ordnet meg gooo' frokost og har tidenes slaskedag (herliig) Altså sminkefri, usunn og null stress i joggedress, det liker vi! 

Kan ikke tro klokka allerede er halv 6! Tiden flyyr. Håper alle får en stråålende søndag videre, så snakkes vi senere idag ( lover! ) 

Elsker eller hater dere søndag dere daa?

 

77 KOMMENTARER

gårsdagens fredag

PUBLISERT 12.05.2012 / KL, 20:17 I Helg

Heei! Igår klarte jeg utrolig nok å glemme å blogge... haha sorry!

Hvertfall, på fredag så lå jeg over til Henrikke ♥ Vi møtte noen folk oog hadde en finfin kveld! Hahah, på slutten endte jeg opp med å sitte å prate i telefonen leenge, og før jeg visste ordet av det hadde Henrikke lagt seg, liitt skyldfølelse haha, men så det ble en ikke så altfor sen kveld. Idag våknet vi, fikset oss, og tok første buss til byen. Der møtte vi Nora og kompisen Trym for å spise litt frokost på mæccern 


 

Ikveld er det ikke så mye som skjer egentlig.... så vi snakkes! Skal se å muligens få fikset ny header :-)

Hva skal dere ikveld?

67 KOMMENTARER

innkjøp

PUBLISERT 10.05.2012 / KL, 23:22 I Innkjøp

fra bikok

fra Zara 

fra bikokfra gina tricot

Hva synes dere om innkjøpene?

84 KOMMENTARER

sporty jenteer

PUBLISERT 10.05.2012 / KL, 19:14 I Hverdag

HEIAA

Idag var det tinestaffeten, alle skulle egentlig sykle den lange veien til malvik på 1 time, men siden jeg HATER å sykle, og er så heldig som har ei veninne som føler det samme..... så tok vi toget vi! Hahah. 7 minutter, og kostet bare 18 kroner, don't see the problem :-) Når vi kom dit var det helt ok, supert vær og masse kjentfolk!

Ooog etter å ha tatt toget tilbake, tok vi en liten powernap på 1 time hehe, utslitte jenter! Ikke at vi engang var med å sprang på stafetten hahah. Så tok vi turen innom den nye kiwi butikken som har blitt ferdig! Gratis mat? ♥ JATAKK Vi snakkes ikveld! Takk til aaaalle som leser bloggen min :-)

57 KOMMENTARER

dagens antrekk

PUBLISERT 09.05.2012 / KL, 20:24 I Hverdag

t skjorte fra bikbok // shorts fra gina tricot! ♥ Hva synes dere?

Sommer her i Trondheim! Etter skolen tok jeg nok en gang turen til byen med Henrikke bestis i sooolaaaa. Innkjøpene fra de siste dagene kommer imorgen

73 KOMMENTARER

bytur

PUBLISERT 08.05.2012 / KL, 22:23 I Hverdag

heei

Solskinnsdag i Trondheim! Måtte bare si det. Finnes ingenting bedre en fint vær :-)Hvertfall, etter skolen tok jeg turen til byen og møtte Nora. Hahah, meeget koselig! Skjedde nemlig litt av hvert.... vi ble sjekka opp, filmet på mæccern og var tilskuere av en kriminalsak, DET er ikke noe som skjer hver dag det! Hahah vi fikk oss en god latter for å si det sånn. Nå er det tid for jordbær og sjokolade! Vi snakkes imorgen - da kommer innkjøpene. Takk for alle nye lesere på bloggen, dere er heerlige :-) 

Har dere hatt en fin kveld?

93 KOMMENTARER

deler ut smykkehenger!

PUBLISERT 07.05.2012 / KL, 21:34 I SamarbeidLegg igjen epost addressen din i kommentarfeltet  om du vil vinne en "smykkehenger" fra http://www.juvlia.se. Husk og skriv om du vil ha svart eller hvit ♥

3717 KOMMENTARER

lancôme sminkefjerner

PUBLISERT 06.05.2012 / KL, 22:27 I Samarbeid

Dette er en helt fantastisk bra sminkefjerner. Noe jeg ikke liker er følelsen av å ikke har fått av all sminken. Fordi hvis ikke kan du våkne opp med kviser. Men denne her får av alt. Den er hovedsakelig for øyeomerådet og er derfor veldig god mot huden (svir ikke). Jeg bruker den i hele ansiktet, og det funker supert! De fleste bruker slike våtservietter. Men det er faktisk slik at å bruke sminkefjerner på flaske med pads er bedre mot huden.

Jeg har brukt denne sminkefjerneren helt siden jeg i det hele tatt begynte med sminke. Fordi min mamma brukte denne. Og siden har det blitt en vane! Jeg har prøvd våtservietter, men liker det ikke særlig. Jeg anbefaler denne til alle! Ja den har litt stiv pris, men verdt det! Kjøp den hos coverbrands HER

// sponset produkt 

51 KOMMENTARER

nabo besøk

PUBLISERT 06.05.2012 / KL, 17:05 I Blogg

Hei hei hallooo :-) igjen - takk for så mange fine gratulasjoner!! Og nei foreldrene mine er ikke skilte. Mange som lurte etter å ha sett bildet av Line og pappa. Men Line er kjæresten til onkelen min :-) Bunaden min heter romeriksbunad, og makronene er laget selv, ooog pappa er ikke kokk. Det var svar på noen spørsmål! 

Idag våknet jeg klokka halv ett. HERLIG. Jeg er den typen som alltid har på vekking i helgene for å få mye ut av dagen. Men idag var det såå godt å sove lenge. Naboene skulle komme på sånn " dagen etter konfirmasjons besøk for å spise kakerestene" klokka 3. Så jeg lagde bløtkake samtidlig som det ble spist vårruller til frokost, hehehe, 
51 KOMMENTARER

bilder fra konfirmasjonen min!

PUBLISERT 05.05.2012 / KL, 23:09 I Hverdag

HEEI DERE! Herregud, FOR en dag! Begynte med å dra i kirka noe som gikk veldig bra og raskt. Før det gikk det videre hjem, der feiringen skulle være. Alt var kjempe fint, også ble det overraskende ingen stressing! Vi er ikke store slekta men koselig var det :-) God mat, fine folk, fine taler, og en meget vellykket kveld. Tok helt sykt mange bilder av mat, så dere får kose dere med å bla nedover her! 

love you! 

Borddekningen på langbordet i stue ble også kjempe fint! Ble selvfølgelig lyserosaa

Og så til maten.... ahh maten. Alle favoritt rettene samlet på ett sted... men så liten magesekk! SÅÅ MYE GODT. Indisk, vårruller, indrefilet, ytrefilet, poteter, kjøttboller, pasta, salat, kylling, sushi, foccacia. Pappa har jo faktisk laget alt selv - unntatt vårullene. Kommer ikke over hvor godt det var. 

♥ mamma


Onkel torkel og kjæresten Line 


haha søøte una (søskenbarn) 


Line og pappa

Onkel thomas & tante marit 

Og så kom desserten... har ikke ord JA  - det er glitter dere ser! Spiselig glitter, haha. Følte det ble prikken over i'en, er dere ikke enige? Fås kjøpt på traktøren :-)

Fikk maaasse penger + stereo annlegg! Dere får se imorgen. Kunne ikke ønsket meg en bedre dag, virkelig ♥ Tusen takk for maange fine gratulasjoner fra dere! Såå koselig. 

Nå skal jeg nyte en siste skål med jordbær og fløte, vi snakkes imorgen. Hva synes dere om bildene?

 

 

148 KOMMENTARER

forbredelser

PUBLISERT 04.05.2012 / KL, 20:41 I Blogg

Heei dere fine! Idag har vært en altfor travel dag. Imorgen er jo selve konfirmasjonsdagen! Mange ting som må ordnes. Etter skolen dro jeg til byen og handlet inn småtteri (kakepynt, bånd, osv) og så rett på kontaktsamtale, noe som gikk overraskende bra :-) Resten har gått til å ordne istand her hjemme, skal nemlig være hjemme å feire etter kirka. Så tok jeg en kjapp tur innom bluebox, og nå snart må jeg vell tilbake med fiksingen. Rekker jo ikke å gjøre noe imorgen, skal jo være i kirka allerden klokken 10! 

Ååå, kjenner jeg gleder meg sånn! ? Flere bilder får dere se imorgen, vi snakkes! Skal noen av dere konfirmeres/ dra på konfirmasjon i

141 KOMMENTARER

e.l.f neglelakker

PUBLISERT 03.05.2012 / KL, 18:17 I Samarbeid

Heei! For en stund siden fikk jeg tilsendt noen neglelakker fra http://eyeslipsface.no/. Hele 13 stk i SÅ mange fine farger. Siden jeg alltid er avhengig av å ha på neglelakk passet det meg perfekt. 

Her har jeg valgt ut 6 av de jeg likte best. 1 - light red, 2 - fair pink, 3 - golden goddness, 4 - mint green, 5 - twinkle, 6 - flourscent pink. De finnes hele 44 forskjellige farger, se alle HER. Bare jeg som eelsker de med glitter? Såå fine. 

Alle neglelakkende er i god kvalitet, og trenger til og med bare 1 strøk! Selv om kanskje 2 blir liiitt finere :-) E.l.f er jo kjent for sine meget gode priser på sminken sin, og 1 neglelakk koster kun 13 kroner! Det er billig det. Neste uke kommer jeg til å dele ut 5 stk hver til noen heldige vinnere, gled dere! ♥ Hva synes dere?

 

// sponset produkter, alltid 100% ærlige meninger

65 KOMMENTARER

"hvor er klærene fra?"

PUBLISERT 02.05.2012 / KL, 20:17 I Innkjøp

Hei! Siden jeg har glemt å skrive under bildet hvor klærene mine er fra i det siste, har det jo strømmet inn kommentarer / spørsmål. Så her kommer et innlegg der dere får vite deet :-) 

Ola - vest fra cubus! Det var en jakke men så klippet jeg av armene. Den kostet 299

Genser fra nelly.com!

Shorts fra gina tricot

Topp fra bikbok 

Dette er ikke et plagg da, men dere har spurt mye om den. Dessverre er den kjøpt i USA. Pappa kjøpte den til meg når jeg var liten. Fikk dere svar? ♥

39 KOMMENTARER

dagens antrekk

PUBLISERT 01.05.2012 / KL, 21:50 I Dagens antrekktopp fra BIKBOK // tubebh fra BIKBOK // shorts fra ZARA // sko fra CONVERSE // Hva synes du? 

105 KOMMENTARER

endelig mai

PUBLISERT 01.05.2012 / KL, 15:12 I Hverdag

Heiheei ♥ Igår kveld var veldig festelig, jeg og Erica tok turen ned til fjæra og møtte maaasse kjentfolk, koselig! 

Isted spiste vi nyydelig frokost, og nå holder vi på å fikse oss! Tenkte oss en tur ute å ta bilder og slikt. Må jo nyte fiine sola som er i Trondheim nå. Senere ikveld kommer innlegg om alle klærne dere har spurt hvor er fra, oog produktanmeldelse :-)

Blogges! 

39 KOMMENTARER

ABOUT

Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 16 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

kontakt / sponsing

aurora.ms@live.no


INSTAGRAM
ANNONSERDESIGN AV

hits