Bilder og hytta

PUBLISERT 30.06.2012 / KL, 17:46 I Hverdag

Heii! Fikk ikke postet noen bilder igårkveld, så kommer noen nå ♥ Feiringen var såå koselig. Erica har jo fått seg scooter nå også, var såå gøy å prøve den ut og kjøre litt rundt i gata. Jeg MÅ ha scooter neste år jeg også, herreguud så gøy. 

Søskenbarna Mohn

Idag tidlig så kjørte vi på hytta, imot min vilje haha. Hater å være på hytta. Men vi skal hjem allerede imorgen, så jeg overlever! Har jo tross alt med meg SIIIMS ( 3 for dere som lurer) og neei macen min blir ikke tregere av å spille det. Viser dere den eksterne cd-inngangen senere, ble mange spørsmål om den. 

haha dårlig kvalitet sorryy! Bildet er tatt med mobilen:-) Vi kjørte først inn til Oppdal sentrum for å handle, jeg ville ikke bli med itanke på at jeg hadde sovet i 1 og en halvtime og så helt rass ut. Men vi skulle tydeligvis bare kjappe oss innpå matvarebutikken, så jeg ble med... men neeida, mamma skulle innom hver eneste butikk for å kjøpe ditt og datt, SUPERT. Var koselig å møte ei søøt bloggleser da! 

Noen av dere som skal reise snart da? Jeg drar 4 juli til barcelona :-DDD

128 KOMMENTARER

erica har bursdag!

PUBLISERT 29.06.2012 / KL, 16:26 I Hverdag

Åh, idag har verdens herligste jente bursdag. Erica blir 16 åååår. Gratulerer så mye med dagen, LOVE YOU ♥

Senere idag i 6 tiden drar vi til de for å feire. Blir sikkert masse god mat og kaker. Også blir det fint å se slekta, fordi det er jo ikke såå ofte, eller jo haha. Våknet opp med en gaanske sur mor siden jeg lå å sov til ganske sent utpå dagen idag også! Hun er fortsatt sur..... fordi jeg ikke har vasket trappa enda. Hmm er ikke bare glede i denne familen! Men tok meg hvertfall en god dusj og laget med en litt bedre frokost en til vanlig ♥

Nå må jeg fikse meg litt så drar vi en tur å skal kjøpe gave og så dra rett til familienbursdag. Snakkes!

101 KOMMENTARER

overnatter hos bloggern

PUBLISERT 27.06.2012 / KL, 23:29 I Hverdag

Hei hei blugin ♥ Etter å ha stekt litt pannekaker til middag med Kamilla (lager alltid det når vi skal lage middag selv haha) Denne gangen kjørte vi stil med både blåbærsyltetøy OG bacon. Ahh, beste som finnes. Hvertfall så tok jeg taxi faktisk, hehe elsker taxi, ned til Erica. Liggerover her ikveld, så langt har vi pratet og koset oss, og nå er det klart for ♥ SIMS 3 ♥ ahh for et liv

Et av bildene vi tok for lenge siden :-)

Haha hun var sååå gira på at jeg skal smake sånn frukt og kesam, veldig godt da! Hva gjør dere ikveld?

121 KOMMENTARER

ukens spørsmål #23

PUBLISERT 27.06.2012 / KL, 17:01 I Ukens spørsmål

Hvorfor betaler du skatt?

Fordi jeg tjener over 49 000 i året. Alle som tjener over det må betale skatt

Er du i familie med Erica fra l0ve.blogg.no?

Får spørsmål om meg og Erica så mange ganger hver dag, haha. "er dere søstre???" Nei, jeg og Erica er søskenbarn :-) Bare se gjennom ukens spørsmål under kategorier til høyre så finner du svar på masse! 

Kan du linke til dr denim buksa?

Jepp, link HER  

Hvor kjøper man bandana?

På carlings! Der koster de 50 kr

Blogger du for å få sponset ting?

Nei, jeg blogger fordi det er gøy. Mange av dere reagerer sånn på sponsing! Og liker ikke når jeg skriver om det. MEN hvis jeg ikke hadde skrevet at produktet er sponset, DA hadde dere likt det! Selv, så elsker jeg å lese om produktanmeldelser på andre blogger. Men kan si meg enig at jeg får en liten tanke når jeg ser det er sponset. Jeg kan garantere dere at jeg skriver min 100% ærlige mening i sponsorinnlegg. Også vil jeg dere skal se for dere at dere har en blogg, der du får spørsmål om å få masse gratis sminke mot å skrive om det? Ville dere sagt ja eller nei? Jeg troor svaret er ganske enkelt :-) Jeg syns det er veldig gøy å teste og få sminke jeg (og gi rabattkoder til dere). Men selvfølgelig er det jo kjempe dårlig hvis man bare blogger sponsorinnlegg, men ser ikke noe problem om man blogger om masse annet også! Hoj dette ble mye. 

Nå mailer jeg også masse med coverbrands, blir masse spennede denne sommeren! Håper dere gleder dere like mye som meg. Blir videoblogg, must haves i sommer og litt mer ♥

Hvor får man kjøp cheap monday klær i Trondheim?

På weekday som ligger på hjørnet i krysset nede i byen. Man får også kjøpt det i Oslo bakerst i Monki butikken :-) 

Hvor lang tid bruker du på et blogginnlegg?

Haha jeg er en treg blogger. Bruker huundre år på et blogginnlegg. Erica og vennene mine klager ALLTID på det. 

Har du på undertøy når du tar sol med veninnene eller søsteren din?

Nope, enten naken eller bare i trusa. Og til dere som spørr så er ikke det kleint eller noe sånt :-) Kjenner de såppas. 

Kan du videoblogge mer?

Joda, liker egentlig ikke særlig å videoblogge. Men kan jo prøve! Tar så lang tid å sette opp kamera, fokus og selve snakkingen, overføring til mace, redigeringen og laste den opp på youtube! 

Føler du at du er en flink blogger?

Ja, kan vel i det! Har jo peridoder de jeg blogger lite, og perioder der jeg blogger mye. Bruker endel tid ved å gå ut å ta bilder, har jo jobbet med innlegget her i en halvtime nå for å se gjennom hva dere spørr om! Må jo le litt når det går 2 dager der jeg bare blogget 1 innlegg per dag, og derfor er jeg verdens dårligste blogger som ikke fortjener å være på topplisten! MEN herregud, sånt bryr jeg meg ikke noe om siden det blir litt ... ja. Men er jo SÅÅÅ koselig med alle dere andre. Leser hver eneste kommentar :-) 

Striper du håret?Nei, håret mitt er naturlig! Blir jo faktisk i nærheten av hvitt nå til sommeren

Hvilke blogger leser du som ikke er på topp 20 på blogglisten?

Krisssy.blogg.no & carolinecf.blogg.no, anbefaler begge! Utroolig fine blogger :-) Og veninna mi Mathilde siin, link her 

Kan du legge ut mac bakrunnen din?

Tingen er at dere vil ha den for å ha den til bakrunn selv, MEN hvis jeg legger den ut kommer den til å være i dårlig kvalitet siden jeg ikke kan laste den opp så stor som den egentlig er og når dere lagrer den og skal sette den inn på deres egen pc så blir det VERDENS dårligste kvalitet. Jeg som har laget den har den liksom i høøy kvalitet. Men dere kan enkelt lage en fin bakrun selv! Bare søk opp bilder på weheartit - lagre den - og lag kollasj på picasa :-)

Hvordan kan du spille sims når macbook air ikke har cd inngang?

Haha, mange som ble skikkelig sjokka over det! Dere har tydeligvis ikke hørt om en ekstern cdinngang som jeg lett kobler til macen gjennom USB. Fås kjøp overalt på elektroniske butikker. 

Hvor mange converse har du?

Jeg begynte faktisk med converse i 5. klasse (altså nei, begynte ikke med det bare fordi det ble populært) Husker alle gikk rundt med slike kawasaki mens jeg hadde converse. Akkurat nå har jeg tilsammen 5 par, men bare 2 eller 3 jeg bruker. Men nå er 2 nye på vei i posten til meg! HEHE fått meg sponset converse jeg da vettu. 

Noe mer du lurer på? Les gjerne gjennom tidligere ukens spørsmål under "kategorier" til høyre! Så kanskje jeg allerede har svart på det 

204 KOMMENTARER

innholdsrik dag

PUBLISERT 26.06.2012 / KL, 20:50 I Hverdag

Heii fine lesere. Jeg vet jeg vet, bloggingen har vært litt kjedelig i det siste! Men skal få postet ukens spørsmål, videoblogg og litt outfiter denne uka ♥ Igår kveld tok jeg turen til Sara for å ligge over, koselig som alltid! 

DETTE kaller jeg frokost, haha herregud. Boller, smoothie, popcorn og jordbær med smelta sjokolade. Ahh so good. Har egentlig bare slækkena på sofaen til sara i hele dag, kom nettopp hjem skjønner dere.

finpi to the left. Mange har forresten spurt om den svarte buksa mi. Den er fra nelly i merket dr denim:-) Bikinitrusa fra forige innlegg er kjøpt på h&m ifjor, vet ikke om de har den iår. Haha, og NEI jeg er ikke så brun som på bilde. Så jo faktisk helt svart ut og det var ikke redigert engang. Jaja! Klager ikke jeg.  Men nå skal jeg spille sims, ha en fin kveld :-)

67 KOMMENTARER

simshekta i sola

PUBLISERT 25.06.2012 / KL, 19:56 I Hverdag

Heia!

Ah, frokost i go' sola ♥ Våknet idag og hadde for det meste lyst til å spille sims. Har seriøst blitt SÅ hekta. Spiller det heeele natta (burde egentlig ikke sagt det mamma og pappa leser bloggen, HEH) Har fått med Kamilla (søstersen) på å spille det også, hun er så og si værre enn meg. Haha, men like vel pinte vi oss ut for å sole oss litt. Bare vi som syns det er dødskjedelig å sole seg?Så der lå vi, pratet og latter overalt. Men så plutselig begynte det å regne, haha vi er sånn som syns det er gøy å ligge der likevel. Så ja... der lå vi ute på verandaen i regnet. Til slutt tok vi turen inn, dusja, lagde oss milkshake og satt oss ned med hver sin pc med sims. Har spilt de siste 4 timene haha herregud. Senere ikveld blir det grillkos med family'n og muulignes møte noen gode veninner :-) Hva gjør dere ikveld?

123 KOMMENTARER

lørdagskvelden ++

PUBLISERT 24.06.2012 / KL, 14:44 I Hverdag

Heiiiiiiii :-) Igår så dro jeg til Mathilde, der jeg har ligget over. Igår var sååå koselig. Nora, Natalie og Kathrine kom også. Vi koste oss med prat og med musikk, ble til slutt en fiinfin kveld. 

♥ Natalie og Nora

Herligste Mathilde!

Haha siden shortsen er så siiinsykt kort klippte jeg opp en gammel tynnstrømpebukse, hvis noen lurte! 

 

skjera

Ble vel så sent som klokka halv 5 før vi la oss (ah sommerferie) , MEN vi klarte å stå opp klokka 10! Breakfast time 

Så ble det roadtrip med vi jentene og pappan til Mathilde (vår kjære morten) Satt der i baksetet og sang med full hals, hahaha. Så fikk vi også handlet inn til litt baaaking. 

hahaha på bilde over spilles det inn video på photobooth vettuuu! Standar. Uansett, nå skal vi kose oss med litt sjokoladecookies, så skal jeg møte Mari senere idag. Vi snakkes! 

 

63 KOMMENTARER

junkyard.no

PUBLISERT 23.06.2012 / KL, 16:54 I Samarbeid

Nå er jeg så heldig å ha kommet i samarbeid med http://www.junkyard.no/. Det er en helt trygg nettside hvor de selger utrolig mye fint/kult. Slikt som sko, klær, klokker og mye mer. De selger blandt annet fra merkene converse, svea, dr denim, nike, adidas og levi's. Siden jeg er i samarbeid med de, får jeg tilsendt disse produktene:

Hettegenser HER, t skjorte HER, shorts HER, sko HER

Gleder meg sååå mye til å få de! Spesielt den hettejakka og skoene. Kan si meg selvstorfornøyd. Kommer til å vise dere når jeg får det i posten. På søndag 24. juni starter de også sitt store sommersalg med 30% avlslag på massevis av varer. Anbefaler alle å ta en tur innom å sjekke det ut! 

Besøk nettsiden her

// reklame, 100% ærlige meninger

45 KOMMENTARER

new shoes

PUBLISERT 22.06.2012 / KL, 22:38 I Innkjøp

SEE SÅ FINE ♥ Det er jo på en måte en etterligning av slike Jeffrey Campbell sko. Har aldri tenkt over at de er spesielt fine. Men når jeg så de på butikken var det faktisk kjærlighet ved første blikk. Men hehehe, jeg har jo helt sykt lange bein fra før, så når jeg har på disse ser jo beina mine 2 meter lange ut. Men det går fint! Har hørt at lange bein er fint så. Fås kjøpt hos Bianco, til 500 kroner. Hva synes dere?

117 KOMMENTARER

dagens antrekk + smakebit konfbilder

PUBLISERT 22.06.2012 / KL, 14:29 I Hverdag

shorts og topp fra bikbok, sko fra converse, smykker fra gina tricot

Hei dere! Idag klokken 10 (!!) dro jeg og Julia nedover til Hansbakkfjæra. Der vi skulle ta konfirmasjonsbildene mine. Det gikk utrolig bra! Heldigvis var været på sitt beste også. Jeg ble veeldig fornøyd Har jo ikke sett det ordentlige resultatet enda, siden de får jeg senere. Men heldigvis sende hun med 6 av de 600 vi tok, slik at jeg kunne vise de til dere og legge ut dagens antrekk. Men bildene skal jo redigeres og masse annent, skal vise dere når det er ferdig! Tok selvfølgelig bilder i bunaf også. Julia sin blogg finner dere HER

Shortsen på bildene er et av gårsdagens innkjøp, viser skoene jeg kjøpte i neste innlegg! 

114 KOMMENTARER

ferie!

PUBLISERT 21.06.2012 / KL, 19:47 I HverdagSOMMERFERIEEE! Herregud, dagen jeg har ventet på siden vinter kom plutselig idag. Nemlig siste skoledag i niende klasse! Samtidlig som året har gått sakte har det også gått så utroolig fort. Mange synes det er skikkelig trist at det var siste skoledag. Tenker ikke over det noe særlig jeg, haha. Men guud så herlig tanken er ♥

Begynte ferien med en liten så shoppingtur til byen med Sara. Viser innkjøpet imorgen tror jeg. Har kjøpt verdens fiiineste sko som jeg gleder meg veldig til å vise dere. Vi blogges! og god sommer da folkens :-)

116 KOMMENTARER

gratulerer med dagen, mamma

PUBLISERT 20.06.2012 / KL, 21:26 I Hverdag

Idag har mamma bursdag! Pappa var bortreist så vi andre jentene vekket mamma med sang, te og gaver. Spurte jo igår hva hu ønsket seg. Tilbake fikk jeg til svar "en fjelltur med hele familien:-)" hahah, ÅJA med joa supert, midt - i - blinken. Så da fikk hun høre "..... og vi garanterer en fjelltur med hele familien iløpet av sommeren" Hun ble fornøyd! 

Vi bare hatt en liten feiring med noen venner av oss og mormor. Så blir det sikkert mere senere.

Hvertfall, jeg har verdens beste mamma, super gla i deg! ♥

67 KOMMENTARER

bestilt

PUBLISERT 20.06.2012 / KL, 15:59 I Innkjøp

Alle disse 3 toppene er på vei hjem til meg! Du finner de på nelly. Orker ikke å linke til et og et produkt. Hva synes dere? :-)

56 KOMMENTARER

dagens antrekk

PUBLISERT 19.06.2012 / KL, 23:25 I Dagens antrekk
Genser fra nelly, skjorte fra h&m, bukse fra bikbok, sko fra converse. Hva synes dere?

67 KOMMENTARER

videoblogg fra skoleavslutning

PUBLISERT 19.06.2012 / KL, 21:37 I Videoblogger

Sett på 720p for mye bedre kvalitet

Kvelden ble veldig vellykket. Avslutningen var ikke noe stort, hadde ikke forbred oss noe som helst og tok det på sparket. Bare en kveld for å si et siste ord til lærerne vi ikke kommer til å ha neste år ♥ Selv om vi har 2 skoledager til. Og siden jeg tenkte bilder ble litt kjedelig lagde jeg en liten videoblogg istedet. Dagens antrekk kommer etterpåå! 

44 KOMMENTARER

skoleavslutning

PUBLISERT 19.06.2012 / KL, 15:02 I Hverdag

Heii! Nå er jeg så og si på vei ut døra. Først skal jeg og elev-skolestyret ute å spise, så skal jeg på skoleavsluttning for klassen :-) Har baket verdens BESTE sjokoladefondant kake ( måå legge ut oppskrift til dere) Jeg tar meg kamera. Kos dere idag! Vi snakkes :-)

54 KOMMENTARER

bloggfri

PUBLISERT 18.06.2012 / KL, 18:51 I Hverdag

heia ♥ Hadde verdens kjedeligste skoledag som besto av å se noen på skolen spille fotball. Kom hjem, la meg på sofaen, våknet nå. Jeg tror jeg bare sier bloggfri jeg så snakkes vi imorgen :-) 

67 KOMMENTARER

eye marker

PUBLISERT 17.06.2012 / KL, 22:52 I Samarbeid

I dagens søndagsanmeldelse skal jeg skrive om denne helt sinnsykt brae eyeliner. Denne har en ekstre tynn tupp slik at du enkelt får det perfekt helt ved øyekanten og kan variere hvor tykk du vil resten av streken skal være. Pluss at den har en utrolig rimelig pris! 

Jeg har jo prøvd mange andre, blandt annet den fra barry m. Men denne, åh favoritten! Får den PERFEKTE eyelinerstreken. 

Her kan dere se resultatet. Og denne tegnet jeg lett og kjapt. Anbefaler eyelineren for alle! Kjøp den HER

 

// sponset produkt, ærlige meninger

37 KOMMENTARER

breakfast

PUBLISERT 17.06.2012 / KL, 12:40 I Hverdag

God morgen! Eller klokka er jo halv 1 nå, men satser på at noen der ute er like gla i å sove som meg. Sitter her i senga med en av de bedre frokostene om jeg kan si det sånn. Stekte bare opp litt kylling, kokte pasta og tok litt salat. Ble såå godt! Ble overrasket over at jeg i det hele tatt fikk det til. 

Nå snart tar jeg bussen for å møte Henrikke ♥ Senere idag kommer Erica på besøk. Ha en fin søndag! 

59 KOMMENTARER

sen blogger

PUBLISERT 16.06.2012 / KL, 19:48 I Hverdag

heia heia heeeia!

åhh, skjønner ikke hvorfor jeg blogger så sent hver dag jeg. Orker liksom ikke og plutselig skal jeg ditt og datt. Jaja! Idag fikk jeg og Kamilla fikset oss pass. Haha, herregud DE skravlejentene som skal ta nytt passbilde (man tar bilde VED kassa hvor man gir info) "kordan ska æ ha håret, korr ska æ skje, åh kan vi ta ett nytt?? æsj korr stygt, kan vi prøv en gang te pliis?:-D, vent vent æ må fikse håret, åh gud korr stygt, jaja vi tar det der da, samma" Hun dama som jobbet satt der å flira, haha

Woho gla jente! Ikveld blir det bare grillkos med familien. Var jo ute igår + at jeg har mye å gjøre. Håper dere får en strålende lørdagskveld, så lover bedre bloggings imorgen. ♥ snakkes!

60 KOMMENTARER

min fredag

PUBLISERT 16.06.2012 / KL, 02:42 I Hverdag

Hei dere! Idag rundt 12 tiden tok jeg bussen ned for å møte mamma på politistasjonen. Hadde nemlig stjelt en bil og kræsja med den..... NEIDA:-) Jeg måtte ha nytt pass! Kamilla også, men siden hun kom akkurat når det stengte rakk vi det ikke. Sååå vi tar det imorgen tror jeg :-)

Hahah, jee. Og slapp av, har ikke med noen info man ikke skal legge ut på nett. Haha sjekk det bilde da, DE bryna altså. Og ikke for å nevne hvor våken jeg ser ut. Dette er jammen noen år tilbake. Når vi dro fra politistasjonen tok jeg, mamma og Kamilla en liten bytur, kooselig 

Senere på dagen, var jeg på vei til butikken en tur. Der møtte jeg på noen kompiser som lurte på om jeg ville bli med på grilling! Hadde jo ingen andre planer, så jeg ble med. Senere kom Veronica, Maria og Julie og det ble en veeldig fin kveld med masse lattter, hahah ♥

Marius

Julie, Veronica og Maria

haha, fiint. Mats og meg

Nå er jeg hjemme og sitter med fotbad av alle ting ooog ser på tv. Orker ikke helt å legge meg enda. Men de fleste av dere sover vel nå og ser innlegget imorgen tidlig! Tehe, natta til alle da ♥ Hadde dere en fin fredag?

60 KOMMENTARER

ukens spørsmål #22

PUBLISERT 14.06.2012 / KL, 22:11 I Ukens spørsmål

Innlegget kom veldig sent sorry, har hatt problemer med nettet! 

Hvor brei er senga di?

1.20

Hvilke bøker anbefaler du?

Alle Lauren Conrad bøkene! Leste 2 stykker i sommer når jeg var i Italia. Så om du er litt den samme type jente som meg kommer du til å elske de :-)

Vasker du conversene dine?

Nei, men de begynner å bli mere grå enn hvit nå så må nesten prøve å vaske de litt snart!

Hvor mange tommer har du på macen din?

Macen min er 13 tommer, akkurat passe

Farger du brynene sånn ordentlig?

Nope, jeg tegner på

Hvordan får dere til sånn bilde på gata, hvem tar bilde?

Haha, vi satt bare kameraet på en søppelbøtte og tok på selvutløser vi! 

Hvordan blir man sponset?

Enten sender jeg mail, og forteller om min blogg, hvor mange lesere jeg har, hva de får igjen (altså eget innlegg, direktelink, osv) Eller så får jeg mail fra en nettside som spørr om et samarbeid så svarer jeg ja eller nei. Jo flere lesere du har jo bedre nettsider blir du sponset av! Har du 1000 lesere så kan du jo for eksempel bli sponset av e.l.f (eyeslipsface) og har du 7500 lesere og oppover kan du kanskje bli sponset av coverbrands :-)

Er du fornøyd med navnet ditt?

Hmm, det vet jeg ikke! 

Hvilke filmer anbefaler du?

Bridemaids, crazy stupid love, Easy A, John tucker must die. 

Går du på charlottenlund ungdomsskole?

Jeeeepp

Kan Kamilla søsteren din få seg blogg?

Haha, hun har absolutt ingen planer om å lage seg blogg, sorry ass folkens. 

Jeg så både Nora og Henrikke på JB konserten i Oslo, var ikke du der?

De var der ja :-) Fikk jo høre at noen av dere som gikk bort til nora til og med! Og spurt om hun var veninnen min hahaha. Men nei, dro ikke på jb konserten. Vet ikke helt hvorfor. 

Hvordan smelter man sjokolade?Hahaha, ANER dere hvor ofte jeg får det spørsmålet? Husker i starten når jorbær og smelta sjokoalde var skikkelig populært, ringte/fikk melding 4 ganger dagelig av folk jeg kjente som lurte på hvordan man smelter den. Hvertfall, dette gjør man: Kok/varm opp varm i en kjele, finn en plastskål som du legger sjokolade oppi, så legger du skåla oppi kjelen slik at den flyter oppå vannet (ha kjelen på stekeplata med varme 7 ca) Det kalles da vannbad :-) 

Kan du ha konkurranse snart?

Jepp! 

Kan du vise rommet ditt igjen?

Holder på med noe veeldig spennede som har med forandringer på rommet akkurat nå. Men det kommer til å ta endel tid! Så når det begynner å bli ferdig skal jeg vise dere. 

Hvor langt bort du og Erica fra hverandre?

Ca 10-5 minutter med buss, 7 minutter med bil, 40 minutter å gå

Må du betale skatt med pengene du tjener på bloggen?

Ja, det må jeg. 


Hva lurer dere på til neste gang?

179 KOMMENTARER

dinnerdate med mathilde

PUBLISERT 13.06.2012 / KL, 23:11 I Hverdag

heihei

Idag, i 5 tiden tok jeg bussen ned til byen for å møte heerligste >Mathilde<. Vi så litt i noen butikker før vi tok turen til Solsiden for å spise


Vi spiste på graffi forresten! :-)

Haha, Mathilde er så glad i milkshaken fra graffi at det ikke er muulig, hun drikker den så altfor for ofte. Men joa, den er veeldig god! 

Hahaha, til dere som er så interessert i å se litt mindre fine bilder av meg, gjorde denne grimasen for dere! Men tro meg, kan gjøre MYE værre, hahah det tror jeg vennelista mi på snapchat kan skrive under om. 

Hvertfall så var det SÅ koselig! Tror heele restauranten hørte lattern vår gjennom hele kvelden. Kom hjem for ca 1 time siden. Ukens spørsmål kommer imorgen, vi snakkes ♥

68 KOMMENTARER

wanties

PUBLISERT 13.06.2012 / KL, 12:22 I Inspirasjon

// http://www.chicy.se/

// http://www.net-a-porter.com/


// http://runwaydreamz.com/

// http://www.nastygal.com/

Ah, SE så mye fint! Måå bestille noe fra det første bilde, også en runwaydremaz shorts, Hva synes dere? Noe dere likte? ♥

 

49 KOMMENTARER

stemning

PUBLISERT 12.06.2012 / KL, 20:53 I Hverdag

Heia! Været har jo blitt kaldere i det siste, så nå om dagene ligger jeg godt i senga med dyna rundt meg. Haha, blir alltid så trøtt rett før jeg skal sette meg ned å blogge. Så våknet nettopp opp da kan man si. Men så har jeg jo gjort litt andre ting også da... som å spist dette:

Ogsåå før idag i 4 tiden dro jeg og Kamilla for å ta sol. Haha, to søstre, på 1 sykkel, i fuull fart nedoverbakke, null sminke, i joggedress, FINT :-)

Haha wehå. Vi deler jo solseng, så ligger vi motsatt vei, noe som vil si ..... tær i trynet hahah. JADDA. Ligger der å døør av latterkrampe, gjennom hele tiden og kødder med hverandre. Har jo med sånn ledning også for å koble til iphonen sin musikk. Da blir også volumet dobbelt så høyt! PARDY HARD.

Noe dere kanskje ikke visste om er min helt syykt varierte musikksmak. Er faktisk ganske gla i sånn "mammamusikk" som jeg kaller det! De store hits'a fra 80, 90 tallet. Men ikke er så gamle da. Hvertfall, favoritten nå er "save room" fra John Legend, SÅ GOD Å HØRE PÅ. Jeg ELSKER den. Skikkelig herlig sang haha. HER er link til den på spotify. Er ikke sæærlig mange på min alder som hører på sånt altså, men sånn er det bare!:-)

Har dere hatt en fin dag?

63 KOMMENTARER

bestille, eller ikke bestille?

PUBLISERT 11.06.2012 / KL, 22:55 I Hverdag

Fra nelly 449, link HER

Hmm klarer ikke å bestemme meg! Hva synes dere, skal jeg bestille den? 

187 KOMMENTARER

filmtid

PUBLISERT 11.06.2012 / KL, 19:34 I Hverdag

Hei dere! Haha med en gang mamma og pappa dro på trening så mekket jeg og Kamilla (søstersen) oss litt milkshake og fyrte opp med popcorn. Plasserte oss godt i sofaen med en film. Koselig! 

Toppen er fra bikbok

Haha, sånn går det når søstra har ansvar for å lage milkshaken. Gjett hvilket som er mitt og hennes?Vi ser crazy stupid love, ANBEFALES! 

Blogges senere idag :-) Hva gjør deeeere idag da?

58 KOMMENTARER

20% på smilelab tannbleking

PUBLISERT 10.06.2012 / KL, 22:40 I Samarbeid

Hei dere! Forige søndag skrev jeg i samarbeid med coverbrands.no et innlegg om smilelab, og hadde rabattkode til dere. MEN den funket ikke! Og etter å ha pratet med coverbrands og fikk ikke rabattkoden til å funke såå kom vi fram til å sette åpent 20% på smilelab (altså man trenger ingen rabattkode eller lignene) Jeg har skrevet et innlegg med all info og spørsmål dere muligens har lyst til å spørre, les det HER

Også slenger vi med før og etter bilde i dette innlegget! Her kan dere se resultatet, etter 3 (eller to! husker ikke helt) strips 

Kjøp smilelab tannbleking på 20% HER, dette tilbudet varer kun de neste fire dagene. Altså etter torsdag er det tilbake til vanlig pris. Førpris var 499, nå kan dere kjøpe det for 399 :-)

// reklame

40 KOMMENTARER

nytt

PUBLISERT 10.06.2012 / KL, 15:44 I Innkjøp


100,- fra gina tricot, er litt usikker på om jeg bytter den inn eller ikke :-)

Neglelakker fra essie, 90,- per stykk! 

undertøy fra h&m

genser fra weekday, 400,-

tørrshampoo fra H2, 250,-

Hva synes dere om innkjøpet?


Og tusen takk for VERDENS fineste kommentarer fra forige innlegg, guud så herlige dere er! Ble SÅ glad når jeg så alle de fine tilbakemeldingene, tusen takk, det gjorde alt mye bedre ♥

93 KOMMENTARER

klippet meg

PUBLISERT 09.06.2012 / KL, 21:52 I Hår

Jepp, det har jeg. Og ikke lite heller! Hele 12 cm. Kan ikke si jeg smilte når klippingen var ferdig. Men håret begynte å bli så slitt nederst, skikkelig tynt og tørt. De var jo tross alt 4 år gamle.

Har jo "kommet over det" nå, siden det var noen dager siden. Men synes håret var mye finere før når det var langt. Skjønte liksom ikke hvor viktig det var før lengden var borte! Har alltid fått så mange fine komplimenter om håret mitt, fordi det var så langt og fint å sånn. Men tror ikke det kommer så mange nå lengere for å si det sånn! Men jaja tenker jeg, kan ikke gjør noe med det nå! Har ikke tenkt å begynne med extensions hvertfall. 

Nå er håret mitt så sunt og sterkt som det kan bli så det er jo veldig positivt! :-) Har tenkt å la det vokse langt igjen da. Men denne gangen blir det jo myye sunnere. Har også lyst til å prøve å sjekke ut hvordan man får det ganske fint med sånn mellomlangt hår (krøller, saltvannsspray, osv!) Og det blir spennende. Hva synes dere?

297 KOMMENTARER

gårsdagens antrekk

PUBLISERT 09.06.2012 / KL, 16:52 I Dagens antrekk

bukse fra dr denim // t skjorte fra h&m // tøyvest fra carlings // dongrivest fra cubus // veske fra moteshoppen.no // briller fra rayban //

Hva synes dere?

64 KOMMENTARER

auroramohn.blogg.no, 1 år idag

PUBLISERT 08.06.2012 / KL, 23:19 I Blogg

Som jeg nevnte i forige innlegg, så har bloggen bursdag idag, Tiden går fort! Mange forandringer som har skjedd iløpet av dette bloggeåret. Noen gode stunder, noen dårlige :-) Tenkte derfor å "mimre" litt tilbake av bloggingen så langt.

Denne bloggen ble laget 8. Juni 2011. Men jeg begynte ikke å faktisk blogge før noen uker etter. Før jeg laget denne, hadde jeg en annen blogg som het "aurooraa.blogg.no" som nå er slettet. 1 uke før jeg laget bloggen hadde jeg fått speilreflekskameraet canon eos 550D i bursdag, det gjorde til at jeg begynte å blogge igjen! 

Det første designet/headeren

Hmm.. det kunne vært værre! Hadde det heldigvis veldig enkelt. Husker jeg følte jeg hadde sånn skikkelig bra bilde-dag, som vi kaller det. Tok sikkert sånn 300 bilder og endte opp med disse to. Som egentlig var de eneste som ble fine, haha 

Det første bildet

Hahaha, FORFERDELIG. Ett ord - null bryn. Noe som er ganske trist er at jeg ikke begynte å tegne øyenbrynene før etter et halvt år med bloggingen, som vil si at alle bildene av meg ble meega stygge. Jepp, juuuust great. 

Den første "outfiten" 

DAAMN for en stil! Haha grå THIGHTS og brun veske. Hadde selvfølgelig blitt dilla på slike lange smykker som jeg brukte på hver eenste outfit. 

Sommerferien hadde kommet og jeg blogget om å være med venner, pluss at min kjærlighet for smoothie hadde akkurat begynt! Jeg prøvde også å variere med sånn "topp fem blogger", bilder, outfiter, og masse teite greier egentlig haha. 

Senere i ferien reiste jeg til Italia! 

Blogget ikke så mye derifra, men litt :-) Når jeg kom hjem så gikk det for det meste i hevrdagsinnlegg og innkjøp i en goo stund. 

Videoblogg

En av de første videobloggene! (fra i sommer) Haha, prøvde meg frem med redigeringen.  

Noen bilder tilbake:

Ett av de første faktisk fine oufitene 

Tilbringte mye av sommerferien i Oslo! 

Jeg og Erica. Etter mange år som søskenbarn der vi bare hadde pratet litt på familiebursdagene så bestemte vi oss for å møtes på fritia! En av de gøyeste kveldene på lenge :-) Vi flirte SÅ mye, og som dere kaanskje har merket så møttes vi masse senere. Vi ble til noen så utroolig gode veninner, et vennskap som betyr så mye idag og kommer til å gjøre i lang tid framover! 

Erica hadde bloggen sin ganske høyt oppå topplisten, og linket til bloggen min. Jeg kom på 27.plass og var heeelt i hundre. Senere havnet jeg på plass nr 40 og har bygget meg opp til 7.plass som jeg er på idag. 

Jepp som dere så på forige bilde, kanin! Første kaninen vår, Erling. Han døde 1 måned senere pga en sykdom.

Bilde fra i sommer når jeg var på hytta til Erica. Hahaha flere som kanskje husker den tiden Erica hadde grønt hår?

Denne videobloggen gjør meg FLAU. Haha, herregud at jeg poster den. Lenge siden, og gla i å ta i håret tydeligvis. LEENGE siden sier jeg bare. 

Ser dere noe nytt? Jo, ØYEBBRYYYN. Haahha, endelig 

Husker jeg var sååå fornøyd med denne outfiten, 

Jeg skrev innlegg om "15 ting dere ikke visste om meg" Haha, der finner dere kanskje en overraskelse! Les det HER

Dette bildet er fra November! Dere maste mye om å se bilde uten sminke, her fikk dere! Men i starten av bloggingen så brukte jeg jo ikke sminke, haha.

Jeg var i Avisa! Haha, wuhuuu

Vintern hadde kommet, iiiiiskaldt. Og se så mørkt det var. Bilde var tatt halv 4, PÅ DAGEN

Bilder fra nyttårsballet! Jeg ble kåret til kronprinsesse, som som var flaut og litt gøy samtidlig. Meg og Cecilie på bildet over ♥

I januar kjøpte jeg meg mac! Hadde akkurat begynt å tjene penger på blogg :-)

I februar dro jeg og Erica på studio g fotografering, gøøy!

Haha, i mars hadde en liten tull her på bloggen om at jeg hadde farget håret, men så var det jo bare extensionsa til søstersen

Jeg hadde også fått meg nytt objektiv til canon kameraet! Tok MYE finere bilder og prøvde meg masse fram 

OG I APRIL HADDE KJØTTDEIG FORELSKELSEN MIN BEGYYYYNT 

Også nå da, er det juni og snart sommer! Trur nok jeg kommer til å bloggen en stund til jeg :-)

Fjoo, ANER dere hvor lang tid jeg har brukt på dette innlegget? Så og si heele kvelden. Ble bytur på meg og Kamilla før idag, kjøpte masse så innkjøo kommer imorgen, da kommer også bilde av håret. Vi snakkes! Hva synes dere om innlegget?

 

122 KOMMENTARER

hehehe hei dere

PUBLISERT 08.06.2012 / KL, 13:54 I Hverdag

Heiiii :-) Fikk noen veeldig sure kommentarer i kommentarfeltet igår! Jaja sånn går're når man tydeligvis er verdens dårligste blogger og ikke fortjener toppliste i det heeeletatt - som noen av dere sier. Men så setter jeg pris på alle dere andre som kommenterer fint og respekterer at det av og til blir litt for travelt for å blogge. 

UANSETT, igår så møtte jeg Nora, Trym og Thomas i byen før vi tok bussen til Heimdal for å se noen håndballkamper. Vi skulle blandt annet heie på herligste Mathilde, sjekk ut den superkule bloggen hennes HER. Haha satt der på første rad og heiet på kjentfolk med full hals, senere dro jeg og Nora hjem til Nora med Natalie, har dessverre nesten ingen bilder!

Nora, meg, Mathilde og Jenny ♥♥

OGSÅ HAR BLOGGEN BURSDAG IDAAAG! Nå skal jeg få fikset meg litt, ta sol med søstersen, blogge et innlegg i forbindelse med bloggen sin bursdag, og få noe ut av solskinnsdagen her i Trondheim. Snakkes! 

90 KOMMENTARER

takler ikke matte

PUBLISERT 06.06.2012 / KL, 19:19 I Hverdag

Uhh, mattetentamen imorgen. Gleder meg såå mye til å bli ferdig og slippe bekymringene! Har pugget litt her og der idag, eller ingenting. Haha, kommer til å gå bra sa du? Spiller ingen rolle, det er bare niende. Der er neste år det skal jobbes :-) Men sååå blablabla har ikke så mye å si idag jeg. 

Og JA.... jeg har klippt meg. Blir trist av å se meg selv i speilet, faktisk haha. Kanskje det høres rart ut men. Dere går se imorgen.... har klippet av ca8 cm. 

120 KOMMENTARER

dagens antrekk

PUBLISERT 05.06.2012 / KL, 21:53 I Dagens antrekk

bukse fra dr denim  // topp fra carlings // halsen til henrikke // sko fra converse // Hva synes dere? :-)

119 KOMMENTARER

good night

PUBLISERT 04.06.2012 / KL, 23:53 I Natta

Hei oog god kveld ♥ Måtte bare poste et lite innlegg før jeg legger meg. Tusen takk får sååå mange fine kommentarer om forige videoblogg, dere er herlige! Også til rabattkoden for smilelab, mange sier den ikke funker. Men jeg har nå sendt mail til Siv Hege (fra coverbrands) så får vi se hva svarer blir, don't worry! Sov godt inatt så snakkes vi imorgen, nattaa :-)

44 KOMMENTARER

smilelab tannbleking

PUBLISERT 03.06.2012 / KL, 21:15 I Samarbeid

I samarbeid med coverbrands har jeg nå testet ut smilelab teeth whitning strips

Denne tannblekingen har dere sikkert sett før! Den er profesjonellt utviklet av tannleger tilpasset at vi selv kan gjøre det hjemme. Smilelab er det enkleste du får innen (bra og fungerende) tannbleking. Det forbedrer munnhygienen din og fjerner skadelige bakterier og plakk. Det er heller ingen smak. 

1 pakke inneholder 14 "strips" og en reisebeholder. Jeg må bare si, at jeg er helt UTROLIG fornøyd. Jeg bruker å ta en strips før jeg skal noe spesielt i helgene. Bursdag først og fremst, eller til de hendelsene jeg vil føle meg ekstra fin. Jeg tar en ca annahver uke eller mindre. Hvitfargen varer nemlig utrolig lenge! Så langt har jeg brukt 4. Etter min mening, er et fint og hvitt smil noe av det fineste en person kan ha ♥

På bildet under kan du se en "strips" Den minste for tennene under, og den lengste over. Det er kjempe lett å feste de! De sitter godt og tas lett av. Det kjennes ikke særlig rart å ha det på. Jeg liker ikke å prate så mye imens., siden det kan samles opp endel spytt. Men ellers kan du gjøre hva enn du vil. Noe som er veldig typisk for meg å gjøre er å enten lakke neglene eller blogge imens, haha :-) Man har det på i mellom 30 - 40 minutter.

1 gangen kommer du sannsyneligvis til å få litt småe flekker på tennene som såvidt vises (og forsvinner etter noen timer). 2 gangen du tar det kommer du til å se resultat og 3 gang fullt resultat med helt hvitt (og superfint! ) smil. Så etter kanskje 3 uker er det på tide å ta en ny strips! så går det noen uker igjen. Mange av dere har jo faktisk spurt hvordan jeg har fått så hvite tenner i det siste! Nå har dere svaret. Smilelab er så enkelt, og jeg kunne ikke sagt meg mere fornøyd! 

// sponset produkt 

89 KOMMENTARER

videoblogg

PUBLISERT 03.06.2012 / KL, 17:52 I Videoblogger

SETT PÅ 720p FOR BEDRE KVALITET 

Her viser jeg hvordan jeg setter opp bandana, ikke no' vanskelig! Også bølger med rettetang da. Gjorde det ikke så nøye som dere kaanskje ser. Hva synes dere? :-)

135 KOMMENTARER

overnatting

PUBLISERT 02.06.2012 / KL, 23:45 I Hverdag

Heii lesere! Igår ble det plutselig tidenes stress. Fant ut klokka halv 11 på kvelden at jeg skulle liggover til Henrikke. Og jeg måtte dusje, sminke meg, pakke, blogge, og springe (for livet) til bussholderplassen på 15 MINUTTER. Jeg rakk det til og med!! Har aldri dusjet, springt opp og ned trappa, eller pakket så fort i hele mitt liv.

Var en veeldig herlig kveld ♥ Ble jo da veldig sent også, men sto faktisk opp klokka 1 

Haha og alltid når jeg liggover til Henrikke er jeg den som står opp, går på kjøkkenet, skrur på radion og lager frokost til oss. Denne gangen kjøttdeig-ostesmørdbrød! Haaha jeei ♥ kjøttdeig ♥ Tidligere har det vært pannekaker, toast, smoothie, vaffler osv! Aurora superkokk. 

Og nå til det store spørsmålet. HVOR ble av videobloggen jeg skulle poste??? ;oooo. Dere skjønner, når jeg skulle laste inn filmene på imovie så funket det ikke. Også har jeg ikke hadd tid til å prøve å fikse det. Men det går nå :-) Videobloggen kommer imorgen tidlig, promise! 

Håper dere har hatt en fin dag! 

83 KOMMENTARER

girls1st

PUBLISERT 01.06.2012 / KL, 22:14 I Blogg

Nå har det kommet en nettside, eller rettere sagt forum. Hovedsakelig om alle "første gangene" Slikt som første kyss, mensen, forhold og slikt :-)


På dette forumet kan du stille spørsmål om hva som helst! Alt du lurer og undrer på. Denne nettsiden hadde vært perfekt for meg hvis den hadde eksistert noen år tilbake. Jeg husker jeg hadde sååå mange spørsmål, om alt! (klining, mensen, osv) Men hadde ingen å spørre. Men nå, for alle dere jenter som sitter med de samme spørsmålene som jeg hadde, kan dere spørre her! Anonymt eller ikke. Du får svar raskt fra en ekspert/anonym.  

Og for oss som har gjort alt dette og ikke har noen spørsmål, så kan vi dele en historie! Hvem vet, kanskje jeg kan komme med en, haha :-) Denne nettsiden er det Libresse som har satt igang. Trykk HER for å komme til nettsiden!  Anbefaler alle å ta en titt! Mye gøy å finne/lese der 

// reklame

43 KOMMENTARER

ABOUT

Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 16 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

kontakt / sponsing

aurora.ms@live.no


INSTAGRAM
ANNONSERDESIGN AV

hits