Heeia! Nå har hele familien + Erik (kjæresten til kamilla) ankommet hytta. Planen var å blogge før vi kjørte med plutselig gikk klokka fort. Mamma ropte "NÅ DRAR VI" hvert tiende sekund og jeg ble så stressa så til slutt ble jo svaret "JADA FOR SVARTE Æ MÅ BLOGG OKEI???" Fikk ikke et så veldig positivt svar tilbake etter jeg sa det så da bare droppet jeg det og blogger nå! 

Jeg er jo ikke sæærlig stor fan av hytta. De som har lest bloggen min lenge vet vel det godt. Kom jo go'nyhet midt i trynet da jeg fikk vite at imorgen skal vi på fjelltur i 6 timer imorgen. Kan ikke si noe annet enn at jeg elsker hytta eller hva :-)))))))))


Bildene er tatt før vi kjørte. Bil-outfiten på topp. Ha en fin fredag da dere! Her blir det taco og norske talenter ♥ Har dere noen spesielle planer for helga?


Heii! Beklager, nå kommer enda et slikt film/kino innlegg, jeg vet jeg nylig postet et men det ble bare slik denne gangen. Skal ikke gjentas, så håper det går fint! Har planlagt mange brae innlegg nå framover som kommer fra imorgen av :-)

Alle har vel hørt om tina & bettina som vanligvis har vært på torsdag kveld fra nydalen. Men nå har de egen film! GUD som jeg gleder meg til å se den. Elsker elsker slike filmer. Mest fordi den er norsk og har masse med Oslo og gjøre, wææ gleder meg ubeskrivelig mye til å se den. Den kommer på kino 7. September! 

Her ser dere trailern:

 

De har også en utrolig stilig bloggkonkurranse der du kan vinne kinobilletter,  og en ny samsung galaxy! For å delta i konkurransen er det denne embed-koden som må legges ut:<script type="text/javascript" src="http://weeklybuzz.org/embed/player/317/2245/"></script>. Les mer HER

Lykke til! :-)

// reklame


heeeiaaa

Idag har jeg spist, sovet, spist, snapchattet. Yessda slik går dagene jeg ikke har trening. Haha det blir for dårlig. Er altfor flink til å si " neei tar det imorra" så nå er jo klokka plutselig 10 og jeg rekker ikke å gjøre det jeg hadde tenkt til å gjøre. Må bli litt flinkere med å bestemme meg for å gjøre ting. Men det er sååå godt å sove etter skolen. Jeg er vel ikke den eneste som synes det?

Våknet forresten opp helt mindfucked idag. Var helt sikker på at det var onsdag, som ville si vi skulle til byen og ha gym i skogen etterpå, osv.  Men rett for jeg skulle dra så bare SHIT DET ER JO TIRSDAG. Så da springer Aurora for livet for å rekke skolen. Noe jeg har gjort hver dag. I regnvær. Hmm. 

Flere som har merket at jeg nesten aldri smiler med tennene lenger? Haha aaner ikke hvorfor. Genser og smykke fra h&m, bukse fra drdenim

Jeg tenker forresten å legge ut mac bakrunnene mine til dere. Har laget en ny en nå og den er så fin! Så da kan jeg legge ut den og mine gamle. Hva synes dere om det? :-) 


alt fra bikbok

Hei dere! Må først og fremst si TUSEN TAKK for så utrolig mange fine kommentarer etter blogginnlegget "blogg" som er 2 innlegg ned. Dere er såå herlige ♥ har ikke ord

Idag er det jo mandag, og vi slutter tidlig! Kunne ikke vært bedre. Helt siden jeg kom hjem har jeg vært med Kamilla og laget ostesmørbrød pluss hatt ostekrig der vi kaster ost på hverandre. Ja, slike søstre er vi. Snart stikker jeg på trening. Første dansetreningen i dette semesteret :-) så snakkes vi når jeg kommer hjem! Blir vel ca i 8 tiden tenker jeg. Hvordan går det med dere? 


Som dere garantert har fått med dere så har den nye Step Up filmen kommet på kino! Jeg danser jo selv og elsker alt av so you think you can dance, osv! Jeg sett de andre filmene fra Step up, og de er dødsbra. Men jeg har nok ikke sett den nyeste Step Up revolution 3D enda som jeg skriver om nå. Skal se den til uka! Gjeett om jeg gleder meg :-) 

Jeg har hørt fra alle andre at den er kjempe bra og er så og si helt sikker på at jeg kommer til å mene det samme! De som ikke har sett den enda MÅ dra til uka (eller senere selvfølgelig :-) De som enda ikke har sett trailern eller har sett den så finner dere den under. // reklame

 


Idag har jeg ikke blogget. Og som vanlig kommer det inn mange kommentarer om at jeg er en dårlig blogger, fortjener ikke topplisteplassen, setter ikke pris på leserne, osv. Men noe dere burde vite, er at bloggen er en så liten del av livet mitt. Jeg hadde ikke sett for meg at bloggen skulle komme så langt og oppnå over 21.000 daglige lesere. Jeg har oppnåd mye for å være 15 år og føler meg heldig. Jeg tjener mer enn de fleste på min alder og jeg får så utrolig fine kommentarer av dere hver dag. 

Jeg deler ikke alt på bloggen. Jeg har mye privat jeg ikke vil fortelle dere om. Fordi dette er bare en blogg. Der jeg syns det er gøy å dele bilder og skrive om min hverdag, tips, klær, sminke. Jeg er veldig dårlig til å prate om følelser på denne bloggen. Mest fordi jeg ikke vil. Det er tross alt over 21.000 som skal lese det. 

Jeg lever ikke det perfekte liv. Ikke i det hele tatt. Jeg kan ha skikkelig dårlig dager. Jeg krangler med foreldrene mine, lever under strenge regler, må ha fokus på skolen, må hjelpe veninna mi med noe trøbbel, har gutteproblemer, alt. Jeg kan ha mange MANGE tanker, men jeg deler nesten ingen på bloggen. Så det at jeg ikke blogger en dag, kan ha sine grunner! Men de vil jeg ikke forklare til dere som er noen kjente, fremmende og dømmende mennsker. Mye er privat. Håper mange skjønner dette nå. 

Det er veldig skjelden jeg ikke blogger en dag fordi jeg ikke gidder. Det er sannsyneligvis fordi jeg enten har hatt en stressa dag, dårlig dag, mange tanker og vil bare sette på sovelista på spotify og sove. 

Det har hendt meg 1 gang at jeg fant meg selv i å begynne å skrive "idag har bare vært en utrolig koselig kveld hjemme med familien" Men egentlig, hadde jeg kranglet med foreldrene og hatt en drittkveld. Ikke missfortså, jeg har massevis av fine kvelder med familien min, og vet jeg har en av de bedre familiene. Men jeg lever ikke så lett som det, jeg har dårlige dager - akkurat som alle andre. Jeg har så og si hele tiden gode, herlige dager med latter, veninner og fin familie. Men jeg lever ikke det perfekte liv, og har noen få dårlige dager. Nå må dere ikke tro jeg hadde det fælt i hverdagen altså, haha. Jeg har det helt fint! :-) Men noen dager har litt ekstra tanker og bekymringer, that´s all. 

♥ Tusen takk til alle dere som leser bloggen min. 


Hei dereee! Og god fredag!  Har våknet hver dag til regn her i Trondheim og gått hjem fra skolen med sol. Jeg kom hjem for en liten stund siden. Kjipt at vi slutter så sent på fredager. Før sluttet vi sånn kvart på ellve og det var herlig det.

Såååå mens jeg lå på sofaen med french fries vedsiden av meg og iphonen i hånda kommer pappa inn med 2 kasser jordbær. Jeg elsker jordbær, elsker elsker elsker. Thanks papa. Vi kjøper det hvert år egentlig slik at jeg blandt annet kan fryse de ned og bruke de til smoothie resten av året. Familien min er så kooselig. Er jo bare jeg som drikker smoothie her da men. Det er jo bare et pluss :-)

Bildene er tatt på Kamilla (søstersen) sitt rom. Dagens antrekk: genser fre cubus, bukse fra bikbok, smykke fra h&m. 

Nå er jeg på rommet til Kamilla. Mamma og pappa er borte og vi skrur opp de beste sangene på høyeste volum, er så fantastisk herliiig. Ikveld skal jeg møte min fine Kamilla, en veninne! Ikke søstersen altsåå haha. HA EN FIN FREDAG DA DEREE
Heia! :-) Idag var nok en skoledag. Ser alle på twitter skrive sånn "LEI AV SKOLE ALLEREDE ASS" . Har det helt fint jeg haha. Noe jeg liker skikkelig godt er å gå til skolen, haha aner ikke hvorfor. Blir nok ikke like glad i det når kulda kommer. Også har jeg det helt suupert på skolen. Jeg og Sara er nok de i klassen som kødder og ler mest av alle. Også er det så herlig å møte kompisene igjen. Idag begynte også rett på matteoppgavene. Hadde forventet at første mattetimen skulle være litt enklere men. 

haha sap 

Idag var langdag. Når jeg kom hjem ryddet jeg rommet og gjorde masse annet. Skulle egentlig møte Henrikke men fant ut at det ikke passet likevel. Så vi får ta det en annen dag! Forhåpentligvis før hun reiser til New York på fredag. Kan si meg en aaanelse sjalu. 

Nå skal jeg ta en dusj og prøve å legge meg liitt tidligere enn igår, hhehehe. 

Har dagen deres vært bra?


genser fra CUBUS // bukse fra DRDENIM // smykke fra BIKBOK // sko fra CONVERSE // Hva synes dere?


♥ Sminkemappe fra lulu's, kan bestilles på coverbrands, bh fra h&m, klistremerke-deksel fra bikbok, gensere fra cubus. Husker ikke prisene!

Hva synes dere om innkjøpet?

Jeg har forresten gått gal på fargen burgunderrød, eller vinrød som noen kaller det, den er så fiiiin. Jeg hadde på meg burgunderrød genser idag da, så gikk jeg inn på h&m og fant hele 4 gensere i den fargen som jeg gikk rundt med i hånda. Følte meg litt dum egentlig, haha. Så hvertfall ut som jeg likte den fargen veldig godt! 


Hei alle fine! Idag var jo første skoledag. Noen av dere begynte forige uke hvis jeg har rett? Hvertfall så har jeg egentlig gledet meg skikkelig til skolestart. 10 klasse! Størst på skolen og greier, jajjajja. Vi begynte klokka halv ti. Jeg våknet halv åtte og klarte likevel å få det travelt, ikke at jeg forventet noe annet. På skolen har vi fått ny klasse og lærere. Jeg var veldig heldig og kom i klasse med sarabestis + fikk de beste lærerne. 

Så nå ser jeg for meg et super herlig skoleår der jeg skal få gode karakterer, være med herlige folk, være de mest kreative i klassen ved å ha tidenes fremføringer av prosjekter med sarabestis, og for det meste gå med joggebukse og sminkefri. Har jo ingen å pynte meg for, har kjent dette trinnet i 2 år og resten av skolen er jo bare 98ere + 99ere. Og lærere da. 

Jeg og Sara dro en tur til byen rett etter skolen. Fikk kjøpt inn litt, viser i neste innlegg! Dagens antrekk kommer også senere ikveld. Må stå på litt med bloggingen ettersom den har vært så dårlig i det siste. 

Forresten, til alle dere som spørr om Kamilla og kjæresten hennes, Erik. Han er 2 år eldre, altså 19 mens Kamilla er 17. Han ser veldig voksen ut på akkurat det bilde jeg la ut da. Så jeg kan sikkert vise et annet ett senere! Nå stikker jeg først en tur til mormor og så skal jeg dra å kjøpe inn skolesaker. Håper dere har hatt en fin første skoledag! :-)

Hvordan har dagen deres vært?


Hei hei halloo :-) Kom hjem for noen få timer siden. Såå herlig. Ikveld skal jeg ligge over til sara. Er relativt sliten etter fly og selve ferieturen. Så blir vel en rolig kveld hos henne godt plassert i joggedressen. Vi snakkes senere, da er det tilbake med bedre blogging! ♥

Midaggen som flinke meg lager heeelt på egenhånd. 

Hva skal dere ikveld? Få en fin siste lørdag i ferieen! 


♥ heeia. Ikveld er siste kvelden før vi reiser klokka 8 imorgen tidlig. Om jeg skal være ærlig er jeg helt klar til å reise hjem! Blir dessverre altfor fort lei av varme, syden og late dager ved bassenget, haha. Men har faktisk hatt det så utroolig fint her. På bildet over er meg og Kamilla (søstersen) 

Se så fint! STEMNING. That's the word. Elsker kveldene her, litt synd blir det nok å reise :-( 

Kan ikke tro at når vi kommer hjem imorgen så er det 1 dag til skolestart! Haha, jeg er IKKE KLAAAAR. 

Hva synes du om bildene?


Hei alle sammen! Null blogging igår, beklager - er på ferie og dagene går fort! Idag kjørte vi inn til den nyydelige franske rivieraen. Vi badet, ruslet og spiste lunsj. Kom tilbake til huset for en liten time siden. Etterpå skal jeg dusje og fikse meg litt til vi skal spise middag. Er sååå fint her på kvelden. Må vise dere bilde en gang! 

Her kommer de bildene som egentlig skulle kommet igår fra da vi var en hel dag ved bassenget og slappet av :-)

bikini fra victoria secret 

Una på 6 år. Et av de 3 søskenbarna som også er her. 

Kamilla (søsteren min) og kjæresten hennes Erik. Haha Hedda helt til venstre

Meg og Una (søskenbarn) 

Louisa :-) Et av søskenbarna mine 

Følte jeg bare måtte redigere bildene mine idag så jeg koblet til 3g med macen. Erik sjekket hvor mye 3g jeg har brukt etter 1 og en halvtime med bilde opplasting. Han sa han skulle finne fram popcorn når regninga kom. Har på følelsen at dette blir dyrt! 

Likte dere bildene?


Heii! Har hatt en super dag idag ved bassenget. Solbrent som bare det men hey - man blir jo brun til slutt! (så lenge det varer) Nå blogger jeg fra søsteren min sin pc. Hun har nemlig en slik inngang til å koble til en annen nettboks, osv osv. Haha hun har dell pc, gjett om jeg strever. Får derfor ikke redigert bildene dessverre, men vi overlever :-) 

Som sagt bor vi i et stort hus, villa rettere sagt. Så stua er svæær, spisestue, kjøkken, soverom og 2 bad, pluss en inngang til et litt mindre hus med soverom, bad kjøkken, ++ det er det som er i første etasje. I andre etasje er det 3 soverom, bad og verander. Nå har jeg ikke tatt bilder av alt sammen da men dere får jo se! 

Bilder innenfra huset: 

soverommet mitt

Huset utenfra:
Daaaa har jeg brukt tilsammen 45 minutter på å laste opp alle bildene. JESSDA. 

Rundt tomten er det masse forskjellige "lounger" og spisesteder. Vi har også utekjøkken, bordtennisbord, stor utsikt,  hage vedsiden av bassenget og mer. Koser meg så mye  her! Kunne ikke blitt noe bedr :-). Hva synes dere?


Hei dere. Vi er i Nice og igår prøvde jeg å få nettet til å funke men det gikk ikke. Ble meeget frustert. Men idag har vi kjørt inn til Cannes så tok jeg med macen. På leiting etter en internett- kafé. Så nå står hele familien most innpå mcdonalds og venter på at jeg skal blogge ferdig, hahaha. Teksten under her ble skrevet igår 

Heei! Haha har glemt å si det her på bloggen, men klokka 5 i går natt reiste vi til Nice i Frankrike! Så ja, nå er jeg på en villa litt utenfor Nice jeg da. Har ikke vært noen hverdagsinnlegg fortiden, så fikk ikke sagt det før nå. I Trondheim har det jo regnet så mye i det siste, så vi tok oss en ferietur til vi. Med resten av slekta på mamma sin side. Vi er 12 stk :-)

Vi kom hit klokka 4 idag. Vi har leid en stoor villa i Valbonne og den er faktisk SÅ FIN. Selve området også! Har aldri leid et så fint feriehus før. I neste innlegg viser jeg bildene av huset, kommer senere. Vi skal være her i 8 dager og kommer hjem rett før skolestart. Perfekt tidspunkt å bli brun påå!

Skal prøve så godt jeg kan for å finne en løsning til nettet i huset. Ha en fin dag, vi snakkes! 


Hvor høy er du?

1.65 

Hvordan er du og Erica (l0ve.blogg.no) i slekt?

Vi er søskenbarn

Hvor er ytterjakka di fra?

Er vel denne dere mener! Fikk mange spørsmål i det innlegget. Den er fra helly hansen. 

Hvilke av bloggene på topplista leser du?

l0ve, maddepaddee, annais, krisssy, tuvaw. 

Hvilke kamerainstillinger bruker du?

Bruker ingenting spesielt, har den alltid på ikke blits., that's all!

Hvordan er du mot lesere som vil ta bilde?

Joo er vel hyggelig vil jeg si! Syns baare det er koselig.

Hvilken type dans går du på?

Jazz ballet, klassisk og hiphop

Hvordan tar du sol når det er 18års grense?

Altså, vakter og alt kommer ikke før 2014 så ingenting kan hindre deg innen da. Så innen da er det bare å dra på et solstudio og ta sol. Nuull problem.

Har du tenkt å lage deg weheartit konto?

Jeg vurderer det!

Hva gjør du med håret ditt?

Jeg har aldri stripet eller farget håret (så mange som tror det!!) Jeg retter heller ikke håret. Det er naturlig stritt. Jeg bruker heller ingen hårkur.

Dette er shampoen og balsamen jeg bruker! ♥

Vil du ha jeffrey campbell sko?

Nei egentlig ikke. Mest fordi jeg ikke syns de er SÅ fine også har jeg så lange ben fra før skjønner dere :D

Hva heter søstrene dine?

Kamilla som er 17 og Martine som er 21 

Savner du håret du hadde før du klippte deg?

Ja kan vel si jeg kunne ønske jeg hadde så langt hår som jeg hadde før. Jeg syns selv det var mye finere og følte meg finere. Men håret mitt er jo mye sunnere nå også vokser det jo ut igjen! 

Hva har du brukt konfirmasjonspengene dine på?

De ligger i sparekontoen min. 

Hva spiser du til frokost?Jeg er den må-ha-skikkelig-god-frokost typen. Kan ikke huske sist gang jeg har spist brødskive, knekkebrød eller frokostblanding. Jeg er mere sånn pannekaker, rundstykker, kanelboller og smoothie jeg! 

Banner du mye?

Mamma og pappa ville nok sagt jeg banner litt mye. Men jeg gjør det vel like mye som de fleste på min alder. Ja... litt her og der! 

Skal du ha scooter?

JAAAA jeg er såååå missunnelig på Erica akkurat nå. Gleder meg veldig til neste år! 

Nevn noe som er irriternde med å blogge?

Kanskje det at jeg må forklare alt. For eksempel hvis jeg sier jeg er med 1 veninne og har bilde av 3 glass smoothie så må jeg si at det ble igjen litt smoothie som vi bare tok i et glass, hvis ikke blir det mange spørsmål. Haha rart spørr du meg! Også husker jeg den ene gangen jeg la ut bilde av pappa og kjæresten til onkelen min så skrev jeg under bilde "pappa og Line" Og dere bare sånn "HHÆÆÆ LINE?? HVA SKJEDDE MED MOREN DIN HAR FORELDRENE DINE BLITT SKILT ELLER????!?!?" Og jeg bare .......................

Hvem tar bildene av deg?Jeg bruker stativ med fjernkontroll som er kjøpt på Japan Photo

Hva bruker du til å redigere bildene dine?

Gimp 2.6 for mac

Hvliken skole går du på?

Charlottenlund ungdomsskole. Jeg begynner i 10ende klasse til høsten. 

 Noe mer dere lurer på? Hvis dere trykker på "kategorier" til høye og så på "ukens spørsmål" så finner dere flere spørsmål jeg har svart på. 


Gratulerer med dagen til fineste søskenbarnet mitt Sandra ♥ Håper du har hatt en kjempe fin dag, kos deg videre på treningsleir i Island! 


Jakke fra BIKBOK // topp fra GINA TRICOT // shorts fra BIKBOK // sko fra CONVERSE // Hva synes dere?


Hei! Dette innlegget har vært veldig etterspurt i det siste. Så her kommer det. Håper dere liker det ♥

1. creme d' nude 2. viva glam nicki 3. costa chic 4. gotta dash 5. creme cup 6. snob

Her er de! Orket ikke å vise hvorden de er på leppene da. Har forresten ingen leppestifter fra noen andre sminkemerker enn mac. Har også en til i farge "myth" men den fant jeg ikke.

Når det gjelder hvilken av de som er min favoritt så må det bli min nyeste, costa chic! Men vanligvis ender jeg opp med å sitte å blande med lag oppå lag. Hvis jeg vil ha litt mere rosa tar jeg på snob, vil jeg ha litt med oransjfarge som gjør det naturlig tar jeg på gotta dash, vil jeg ha lysere tar jeg på creme d' nude, haha dere skjønner! Hvilken synes dere var finest?


Som dere kanskje har fått med dere så skal jeg pusse opp rommet mitt! Det er faktisk såå viktig for meg at rommet mitt er fint, haha det bare er sånn. Jeg gleder meg veldig veldig veldig til å bli ferdig. Gleder meg til å vise dere resultat! Har på en måte planene klare, nå er det bare å begynne. Så får vi se hvor lang tid det tar :-) 

Her ser dere litt av hvordan det kommer til å bli: 

Litt av hvert fra IKEA, zara home og h&m home. Det blir sovesofa. Har jo hørt det ikke er særlig behagelig, men skal kjøpe den beste overmadrassen som er myk og god. Så det blir null problem! Ville gjerne ha 2 - seter. Men de selger ikke det, da blir det 3 - seter! Også må jeg bare bestemme meg for å gidde og pakke sammen fra seng til sofa hver dag. 

I den hjørnekroken jeg har på rommet kommer garderoben min til å være. Forhåpentligvis blir det sånn skap som på bildet, uten dører. Problemet er at vi må skjære av litt skrått i hjørnet for at den skal passe til taket som kommer skrått på den ene siden. Har siklet leenge etter sånn garderobe. Inni skapet blir det skoplass, garderobestang hvor jeg kan henge topper og kjoler, og ekske!. Om ikke det blir slik så blir det en kommode med garderobestang over. Begge blir kjempe fint ♥

På rommet blir det også nye hvite gardiner, speil, tepper og puter + dekor. 

Akkurat nå er gulvet mitt brun/oransj-ish som egentlig er den fleste fargen som på gulv. Men jeg liker den svæært lite. I tanke på min kjærlighet for lyse farger. Så det skal byttes ut med lysegrått! Det tror jeg blir dødsfint :-) Sofaen og slikt er hvit og da blir det midt i blinken med bare en liten forskjell med lysegrått gulv.

Og nei, er ikke såppas bortskjemt ved å bare si at jeg vil pusse opp rommet så får jeg det av mamma og pappa. Jeg må betale nesten alt selv og har i 2 uker nå målt og søkt opp ting til rommet! Er kjempe gira og tror det blir såååå fiiiint, jeg gleder meg sånn! Hva synes dere? tror dere det blir fint? 

 


Heia! Imorrest kom Mari på besøk for å spise pizza til frokost med meg. Okda klokka var KANSKJE 4, men det spiller ingen rolle. Så sminket jeg meg og sliikt. Så tok vi noen bilder. Er man blogger så er liksom bilder mellomnavnet hvis dere skjønner haha. It's all about the pictures. 

Anyways, idag skal jeg til Natalie med Nora ♥ Det blir sikkert en veeldig fin kveld. Skal møte Nora i byen først. Så snakkes vi! Må få laget det rom - innlegget inatt ellerno. 

Haha, JEG VEEET jeg snakker fort som alle har kommentert i videobloggen. Får høre det hele tiden! 

Hva er deres planer?


SETT PÅ 720p FOR MYE BEDRE KVALITET (tannhjulet nederst til høyre)

Denne videobloggen ble altså spillt inn igår. Importeringen av videoen funket plutselig idag igjen, noe den ikke gjorde igår. Håper dere liker den! 


Heia! Åå, jeg hadde faktisk heelt glemt å blogge idag. Etter bytur med Erica dro jeg på Ikea og så har jeg vært hjemme og målt litt å sånn til rommet mitt som skal pusses opp. Har litt problemer med sofaen siden Ikea ikke selger ektorp 2 - seter i SOVEsofa lenger Si ifra hvis noen der hjemme har og vil selge deen!!) Så vi får se hva vi gjør, om vi finner en løsning! 3 - seter blir litt stort skjønner dere. Også finner jeg ingen andre sofaer jeg syns er fine enn ektorp! 

Før jeg dro på Ikea spilte jeg inn videoblogg med innkjøp fra dagen :-) Strever litt med at den ene videon ikke vil importeres. Tror det er fordi jeg har for dårlig plass på macen. Skal få fikset det! Da kommer den forhåpentligvis ikveld.

Skjortevest fra vero moda

Vi snakkes! 


Dagens antrekk: shorts fra bikbok, topp fra bikbok (Isabelle sin), armbånd fra ginatricot

Etter nyydelig frokost tok jeg og Erica oss en tur ut og tok noen bilder! Ingen av oss hadde egentlig så bra bildedag idag da, haha. Hva synes dere om bildene?


♥♥ heia

Idag kom jo Erica scootrene bort til meg. HerreGUD så koselig å se henne igjen! Det var såå koselig at dere ikke aner. Begge sto der og klarte ikke å gjøre noe annet enn å smile og flire. Pratet jo i ett fra første sekund. Haha klarer ikke å beskrive hvor koselig det er å se henne igjen! haaha 

Etter masse snakking bestemte vi oss for å få litt orden på rommet mitt. Skal nemlig begynne opppussingen nå snart! Det bliir så fint. Gleder meg skikkelig. Kan legge ut innlegg iløpet av de neste dagene med en liten smakebit på hvordan det kommer til å bli. Men så vi fikk sett gjennom klærne og alle boksene og under senga. Det var endel. Men nå er alt klart for oppussing. 

Ikveld ble/blir bare kosekveld da. Har masse å ta igjen itanke på at det har vært flere uker siden sist. Håper dere får/har hatt en fin kveld!


Heia ♥ Nå er jeg hjemme. Kom hjem for noen timer siden etter en 3 timers tur hjem. Mari kom også på besøk. Haha vi er jo naboer så plutselig kommer hun på døra. Litt koselig daee. Men så vi tok en tur til postkontoret og butikken der jeg hentet en pakke pluss at vi kjøpte inn til smoothie (har forresten begynt med bringerbær også nå) Nå blir det film ellernoe sånt. Vi får se! Dette er mari, lenge siden hun har vært på bloggen nåå. 

Imorgen skal jeg møte Erica, OG GJETT OM JEG GLEDER MEEG. Herregud, flere uker siden sist. Så det blir herlig!

Hva driver dere med akkurat nå da?


Heiii :-) Jeg beklager for dårlig blogging her altså. Men dagene går så fort! Så plutselig skal vi dit og så dit og så lage mat. Da orker ikke jeg å være asosial og sette meg ned på pcen vekk fra de andre. Tar nemlig endel tid å importere bildene + redigere de. Og det å laste opp bilder tar HUNDRE ÅR med 3g nett. Håper dere forstår det! 

Uansett, idag har vært en sååå fin dag. Etter god frokost dro resten av gjengen på joggetur/treningtur. Haha, noe jeg ikke skulle bli med på for å si det sånn. Så jeg var igjen og spilte bordtennis jeg (har blitt skikkelig god!!) Været var jo også på topp, og da ble det båtur ♥♥♥♥♥♥

Vi tok turen til Stokkøya, som er en veldig veldig kjent strand i Trondheim (Norge??) Haha aner egentlig ikke. Her kommer et lite så bildedryss da:

Tha beeeach. Den er veldig fin! Tenk at denne sinnsykt fine stranda ligger på fosen, 4 timer + feriebåt fra Trondheim sentrum der det er maaange flere mennesker. Vi har liksom 2 "fjærer" med masse tang og anna dritt. Så ligger det denne fine stranda på fosen. Haha, heldig med denjjjj

Karoline

Haha skrev jo egentlig "aurora mohn" Meeeeeen så glemte jeg "h" en i Mohn så det ble bare..... fucked up

Vi skulle egentlig spise lunsj på den kjente strandbaren der. Men kjøkkenet var stengt fra 5 til 6 ellerno og da ble så nærme middag at vi bare dro til båten igjen for å hente no fiskegreier vi hadde lagt ut ihåp om å få kveite. Men ingen kveite fikk vi. Men vi var likevell fornøyde med verdens fineste dag utpå sjøen. 

Ååå, noe av det fineste jeg ser! 

Spiste middag for sånn 5 min siden så skrev resten av innlegget ferdig nå. Er forresten ikke så mye å bloggen om her bortsett fra bilder fra dagen. Vi snakkes imorgen! Da reiser vi tilbake til Trondheim :-)

ABOUT ME
Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 18 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

KONTAKT / SPONSING
aurora.ms@live.noBLOGGDESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits