Heiii ♥ Idag er det søndag, jeg elsker søndag. Helt til klokka blir 10 på kvelden og jeg begynner å tenke på all den dritten jeg egentlig må gjøre til imorgen og alt det jeg skulle gjort idag men så er jeg trøtt og vil bare sove men så sørger jeg mere over at det er skole imorgen så trøster jeg meg med chris brown musikk og sitter å blar på twitter og tenker livet suger igjen siden det er skole imorgen og jeg skulle jo fikse neglene mine idag også er jeg dårlig blogger siden jeg blogger først nå men så kan jeg ikke gjøre noe med saken faen. SKJER'A

Meg -  gla og fornøyd før idag før klokka ble 10 på kvelden:

Uansett, tilbake til normal blogging. Kan ikke tro rommet mitt kommer til å være ferdig neste uke. Vi bestiller nytt gulv imorgen. Så og si alt er kjøpt inn til rommet untatt pax garderoben siden IKEA hadde ikke flere igjen igår. Men på torsdag får de det inn! Blir sååå fint :-) Kommer til å ha et bitte lite walking closet i hjørnet på rommet mitt, gjett om jeg gleder meg!

Hva skal dere imorgen? Er det noen som har høstferie nå egentlig?

Sweet dreams alle sammen! 


Helloo ♥ Igår kveld lå jeg over til Henrikke, koselig as always. Kom hjem ganske tidlig og dro en tur til mariii. Har egentlig ikke gjort en dritt siden jeg kom hjem. Spist godteri, klippet smykker (haha ja faktisk) Noen av dere vet jo jeg er gla i slike korte smykker. Og kan ofte finne på og gjøre om på smykket ved hjelp av litt klipping så blir jeg tipp top fornøyyd, hehe. 

Er stygg og sminkefri nå. Haha må vel hoppe i dusjen snart. Ba mari ta noen bilder av meg med hun hadde det visst veldig travelt så alle ble egentlig uklare. Vi overlever I guess. Nå stikker jeg på ikea, vi snakkes!

Hva skal du ikveld?


Heeeiaa ♥ Hatt en fin dag så langt? Min dag har hvertfall vært helg ok egentlig. Har ikke gjort så mye! Skal snart nedover til skolen på trafikalt grunnkurs. Også etter det blir det leksejobbing. Som dere kanskje skjønte ble/blir ikke dette et så spennede innlegg. Men tenkte jeg måtte slenge inn noe før jeg dro! 

T skjorte fra cubus

Gotta run! Ha en fin kveld alle sammen :-)


Hvilket årstall er du født?

1997 :-)

Vasker du huden din før du legger deg?

Enten renser jeg huden, eller så tar jeg selvbruning. Kan lage innlegg om renseproduktene hvis noen er interisserte i det! Legg igjen en kommentar. 

Hvordan har du fått så mange venner fra andre siden av byen?

♥ meg og nathalie

Hmm, veldig vanskelig å forklare! Men det er vel sånn at man finner fort ut hvem som er utadvendte og slikt. Kanskje har man fellesvenner, blir kjent med nye på fest, eller venners venner, også fortsetter det. 

Trener du ofte?

Haha nei. Har kuttet ned dansetrening endel. Mest pga latskap. Spiser også ca 5 pakker mentos per dag. Pluss en osteloff, og sjokomelk. 

Er det monki i Trondheim?

Jepp

Ser du på deg selv som fjortis?Bildet over er fra tiden jeg brukte liiitt mye solpudder som dere kanskje ser, haha. Men har aldri sett spesielt typisk fjortis ut med en haug av maskara og hvite lepper. Nå 
er jeg vel det som kalles "dagens fjortis" Men ville ikke sett på meg som spesielt ille. Her i Trondheim blir man liksom regnet som fjortis hvis man har converse og skinnjakke. Og etter min mening ser jeg naturlig og vanlig ut. 

Kan du lage sminkevideo?

Har planer om å lage det i helga! 

Hvilken musikk liker du?

Liker det meste jeg. Bon iver, jessie j, frank ocean, chris brown, sovesanger, festsanger, og mye mye mer. Eneste jeg ikke liker såå godt er rock og country. 

Leser du alle kommentarene dine?

Ja det gjør jeg. 

Har du macbook pro eller air?

Air. Nå kommer sikkert mange spørsmål om hvorfor jeg valgte det og blablabla. Jeg valgte air fordi den var nyere, lettere og det var den jeg hadde mest lyst på :-)

Når begynte du med sminke?

Hmm, i 7ende klasse var det vel maskara og concealer jeg brukte. 

Har du godt forhold til familien min?

Jepp, føler meg veldig heldig faktisk. Merker at jeg har et bedre forhold en de fleste familier. 

Hvilken linje vil du gå på vgs?

Meeeeediiiiaaa 

Hvor er den vinrøde skinnbuksa di fra?bikbok! Den er mari sin da (fornøyd mari?)Tror ikke den selges lengere. Men de har en vinrød bukse i vanlig stoff er jeg ganske sikker på.

Kan du si noe om deg vi kanskje ikke visste?

Jeg elsker mentos, jeg vil ha brune øyne, jeg elsker bearnise saus, jeg snakker mer og mer østlening for hver dag fordi mamma snakker det og når pappa er bortreist så mye som han er nå fortiden blir det myye østlening snakk, jeg liker ikke verken skinke eller ost, er ikke særlig stor fan av pepsi eller cola, jeg har hatt katt, jeg kan løse rubikks kube, jeg synes skate/surfe stilen er såå fin. 

Har du vurdert å begynne på cheer?

Har ikke så særlig lyst til det nei, ehe. 

 

Hva lurer du på til neste gang? Sjekk gjennom tidligere ukens spørsmål før du spørr! 

 


Hei dere! Sovnet av igår og våknet 5 idag så mindfucked som du får det! Sa vel egentlig at dette blir en dårlig dag. Onsdager er den dagen jeg hater mest nemlig :)) som også = den dagen i uka jeg ser styggest ut. Det begynte med 2 timer fransk, også 2 timer utegym der vi jogget/gikk tur, WEEI

Nå er egentlig alt jeg vil er å sove, og at dagen her skal bli over. Men neida jeg må på trening og når jeg kommer hjem må jeg pugge til naturfagsprøve som er imorgen. Men jeg skal prøve å få laget ukens spørsmål innlegg! Greit? ♥

TOO PRETTY 

norges fleecegenseren er HERFRA, verdens herligste genser! Love iiit. Men nå drar jeg på trening jeg, vi snakkes ikveld. Hvilken sport går du på?


Jeg er faktisk såå trøtt nå. Vel, det er jo mandag. Sier seg selv. Skal prøøve å ikke nevne hvor fint vær det var idag, men wops I just did. Hehe, så før trening ble det en liten tur innom byen. Kjøpte en strikkagenser og ny joggebukse (finnes det noe bedre) Trening sluttet veldig sent, så kom hjem trøtt, sliten og sulten. Søstersen og jeg rullet veien til kjøkkenet for å lage nachos med tanke på at ingenting fristet mer. En gooo' kveldsmat! 

Så her sitter jeg, i senga mi, halvåpne øyne, rosa joggedress og hører på musikk. Trenger virkelig søvn nå, og det gjør vel de fleste der ute!  Gonattaaa ♥♥

hatt en fin dag?


Topp fra urban outfitters (♥henrikke sin), shorts fra bikbok, sko fra converse, hva synes dere?


Åh, idag må være den herligste søndagen på lenge. Jeg og Mathilde våkner med utsikten over hele trondheim som er dekket av sol. Så begge hoppet i hver sin dusj og fikset oss. Søndagsfrokost var på topp med smoothie og rundstykker. Vi orket ikke å stresse så da har vi vært ute å tatt noen bilder og slikt (outfit kommer senere idag!) 

Er faktisk en skikkelig uvanelig søndag idag. Jeg har på sminke, har ikke på joggebukse, og har planer! Vanligvis er det soving til 4, joggbukse og potetgull. Haha fint å få litt ut av søndager av og til! 

Nååå er planene og stikke en tur til byen og sette oss på en av restaurantene langs brygga. Har så sommerfølelse idag, ahh kunne ikke blitt bedre ♥♥

Forsatt veldig kaldt ute da, hehe. Men nå drar vi! HA EN FIN SØNDAG VIDERE 

Hvordan er været hos dere da?


Heii ♥ Ja jeg blogger dårlig. I really wanna skjerp mæ I promise :-(( Anyways, MATHILDE LIGGER OVEER. Så har vi hatt noen flere jenter på besøk og kvelden har vært meget fin så langt. Tenkte jeg måtte slenge inn et innlegg. Nå blir det vel litt mere jentekos så snakkes vi imorgen. Da blir det frokostbilde av søndagsfrokosten som jeg er super flink på jippi.Isted bestillte vi pizza og nå kommer et etter et familiemedlem snublende inn døra. Så vi får vel flytte oss fra stua til rommet. See you guys inn the morniiing. 

Hva har dere gjort ikveld?

Heiiiii dere :-) Nå er jo hos mari. Kom hit for en stund siden etter taco at my place. Skal ligge over her ikveld, faktisk. Haha, vi ligger aalltid over til meg. Men overraskende nok sa mari ja til å ligg over hos hun. YESS. Så vi skal vell snart poppe vår tredje pose popcorn, heh. 

Peneste meg, mari nektet å bli med på bildet. Ha en fin fredag!

 


Hææiaa ♥ Idag var det idrettsdag på skolen, WOHOO favorite day of the year!!! Jeg drassa meg veien ned til skolen med nullsminke, morrastrynet og gårsdagens hestehale (og joggedressen da:). Hvis det hadde vært en pris for minst entusiastiske og mest missfornøyde elev idag så hadde nok jeg vunnet den. 

Så skulle vi på slutten av dagen ha stafett da. Klassen min har aldri vært så sjokka som idag når de fant ut av jeg skulle springe, og ikke nok med det, jeg skulle springe elite/topp laget. Wow sier jeg bare. Detta er noe nytt som ingen har sett fra meg før. Så jeg skulle løpe sist da, noe som vil si alt press på meg. Så der kommer en sur, sliten, tungpustet, missfornøyd aurora i mål og har aldri vært så sliten på lenge mens hele skolen ser på. Kunne ikke elske dagen her mere 

Så kom jeg hjem, dusjet, laget smoothie, og fikk besøk av en kompis. Vi fikk pugget litt til matteprøven som er imorgen. Såå jeg bør vel egentlig fortsette puggingen nå. Tok en litt lang pause etter han dro. Ha en fin kveld videre da dere! Og la oss trøste oss med tanken på at det er fredag imorgen ♥♥♥

Hatt en bra dag?

Hadde forresten siinnsykt lyst til å dra på chris brown konsert men fikk planlagt litt sent og fikk da ikke tid til å få noen av foreldrene våre til å bestille billetter klokken 9. Så si ifra om du har noen ekstra, gjerne golden circle billetter som kan kjøpes av. Skulle helst ha hatt 3 stk, men om du har 2 eller 1 går det fint. Send mail til aurora.ms@live.no om noen der ute er så snille og har noen ekstra og selge! Hadde blitt ubeskrivelig glaad:-) tihii 


Hei alle sammen! 

Nå har adidas kommet med en konkurranse som er veldig spennede etter min mening. De leter etter norges mest orginale talent, og er på jakt etter alle som driver med noe de brenner for. Det kan være skating, dansing, tegning, synging, surfing, turning, løping, hva som helst! Nå og dagene framover har har akkurat DU muligheten for å få drømmen din oppfyllt, fordi adidas gir deg muligheten for å realisere drømmen din gjennom en stor pengepremie. 

Så om du, eller noen du kjenner har et talent og holder på med noe de liker så bør dere melde dere på ved å trykke på bildet under. TRYKK HER så får du vite enda mer om hva konkurransen går ut på og hvordan du sender ditt bidrag :-)

LYKKE TIL!

// annonse


Jakke fra zara, hettevest fra carlings, bukse fra drdenim, sko fra converse

Bildene er tatt i sammenhenged med intervjuet idag. Så skulle egentlig ikke være dagens antrekk bilder, men kom på når vi var ferdig at jeg kunne bruke de. Millitærjakken er fra zara som dere ser, mange som spurte! Jeg som klarte å glemme å skrive det. Her viser jeg den ikke på sitt beste da, orket ikke idag. Så senere så kommer sikkert et antrekk som får jakken til å se bedre ut, hehe :-)

Hva synes dere om antrekket?

 


Heia  :-)  Nå sitter jeg på rommet med 3 andre jenteer. Jenny har intervjuet meg til noe skolegreier fra vgs. Mari og Marielle ble også med. Så vi jentene har da spist taco og bare snakket osv i tanke på at intervjuet tok 5 minutter, haha. Klokken åtte skal jeg på trafikalt grunnkurs, og møte mari etter det sikkert, I dånt really knåw 

Jenny

Mari og Mariellein bl0gger action

Kommer dagens antrekk! Stay tuuned. Hva skal dere idag?


Haha roo ned er ikke skalla på ene siden. Har bare veldig veldig lyst hår akkurat der, bare zoom inn for den saks skyld. De små hårene blir alltid ekstra lyse vættøø, pluss at det var skyvet til siden. 

Hei dere! Beklager for null blogging igår, sara lå over og kvelden gikk bare til skolejobbing. Idag så hadde vi nynorsk skriveøkt noe som gikk, TJAA helt ok. Kan ikke si at nynorsk er mitt sterkeste fag for å si det sånn. Etter skolen ble sara med meg hjem for å jobbe mere med disse skooooleleksene. Vi laget oss mat for litt siden og jeg stikker nå snart på trening. Så blogges vi kanskje senere ikveld ♥ 

Ha en fin mandag videre!  

Jobber btw med nytt design for tiden! 


Hei heei :-) Dagen i dag startet med sløving i senga til klokka 12. Så tok jeg turen ned til byen der jeg etterhvert møtte Sara og Iris. Det ble jo en liten så wokaway date! Gotta love iiit. Senere gikk vi litt rundt her og der noe som var koselig.

Jeg har faktisk ikke shoppet på en stund, og ble såå gla av litt shopping idag, tehe. Her er det jeg kjøpte:

Fra zara, 250,-

Haha 3 nye til "samlingen min" Er så glad i slike kort-smykker. Begynner å få opp til 20 stk nå. De to til venstre er fra h&m, husker ikke pris. Det til høyre er fra gina tricot og kostet 299,-

Millitærjakke! Haha det har jo egentlig blitt sykt dissa på twitter. Men whoooo cares, synes det er dødskult jeg :D Kan ikke bruke den så langt framover da men, siden kulda har kommet. Men men! 

Hva synes dere?


Alt fra bikbok

Vinrød bukseee!!! Har aldri i hele mitt liv brukt sånn fargebukse. Sto forran speilet i morrest og hadde pepptalk med meg selv om at jeg SKULLE ha på den her buksa " come on rora, du syns den ser fin ut, da tar du den på med selvtillit" AND SO I DID :-) Buksa er også litt skinn-ish. Liker denne buksa jeg. Hva synes dere?

Dette var den type bilder man ser det slik det akkurat er foran kameraet forresten. Og ja, bildene er tatt med standarobjektivet så kvaliteten er såå dårlig. Men jeg syns egentlig det gjorde bildene litt stilige! 

god helg alle sammen! Hva skal dere finne på ikveld?


Hei dere! Som sagt så fikk jeg tilsendt noen nye sko fra footway.no. Det er en helt trygg skonettside med stort utvalg av sko + rask levering :-) Her er skoene jeg fikk:

Nyydelige sko fra friis company. De er marineblå. Likte disse best! Vanlig i størrelsen. Link HER

To par høyhelte skopar i nude og (verdens fineste) blåfarge! Liten i størrelsen. Fant ikke link til de nude, link til blå HER

Likte begge disse utroolig godt. Link til converse HER, link til keds HER

Hva synes dere?

// sponset

 


♥ hallo i luken

Jeg er egentlig veldig glad i tirsdager. Ble litt stress imorres når jeg fant ut at man måtte levere inn påmelding til traffikalt grunnkurs igår. Men jeg kom med likevel! Skoledagen idag gikk såå sakte. Læreren vår er syk og alle sitter stille og later som de jobber sånn at vikaren går ut av klasserommet. Jeg og sara satt med frank ocean på ørene og jeg fargela ukeplanen min på 6 sider rød. 

Genser fra cubus, sengetrekk fra ikea. Skittent hår og sminkefri jeg veeet 

På vei hjem fra skolen PØS regnet det (ja herregud aurora hva er det med deg og snakke om været hver jævla dag) Jeg hadde på meg topp og skinnjakke, noe som var iiiiskaldt. Etter lange skoleveien hjem kom jeg fram til huset sulten, sur, sliten, klissbløt, kald, dårlig humør, og da var det jo midt i blinken at jeg hadde glemt nøkkelen min og ingen i familien svarte på telefonen. Daaa ble det nødløsning nr 1, nemlig å klatre inn vinduet i 3 etasje, great. 

Var jo da ubeskrivelig herlig å komme inn i varmen og steke opp litt kjøttdeig, lage smoothie, sette seg under dyna og se litt serier :-) Hva har dere gjort idag?


Heiiiii dere ♥ Nå ligger jeg egentlig å halvsover. Er SÅ sliten etter å ha vært på trening idag. Vet bloggingen fortiden er sen og kjedelig. Skal prøve på å lage småklipp videoblogg og kanskje noen endringer i designet, okei?

Så er det mandag idag da. Ingen liker mandag. Men jeg klarte faktisk å stå opp i rett tid for å lage litt smoothie. Endte selvfølelig opp med å springer hele veien til skolen likevel.

Håper alle får en god natt søvn ikveld. Vi snakkes imorgen! :-)


SØNDAG, ah jeg elsker søndag. Igår kveld når jeg lå over til Henrikke kom noen kompiser på besøk, ble en veldig fin kveld! Neste morgen, altså idag så lå vi leenge i senga og snakket. Var såå koselig å møte Henrikke igjen. Så ble det toast til frokost, som vi så og si alltid lager oss. I 4 tiden ble jeg hentet for å dra på middag til mormor :-)

Nå sitter jeg på rommet med kino-popcorn som søstersen tok med etter hun hadde vært på kino. Annlegget mitt koblet til med sanger fra "fiine sangeer". Er ubeskrivelig herlig. Rommet mitt er mega rotete som alltid. Husker dere at jeg skulle pusse opp rommet og ha sovesofa? Vel, etter litt tips så blir det 1.60 seng istedet. Gleder meg tl å vise dere! Har ikke kommet såå langt enda da men. Mye som må fikses først!

Topp fra nelly.com, leppestift fra mac - farge costa chic

Fikk tilsendt noen nye sko nå nettopp, gleder meg til å vise dere! 

Hatt en fin dag?


Heiii! Jeg har det dødstravelt men må bare blogge før jeg drar til Henrikke for å liggeover. Har egentlig ikke noe å si. Bortsett fra at jeg har gjesteblogget på bloggen til mathilde, sjekk det ut her.  Så vi snakkes imorgen! HA EN FIN LØRDAGSKVELD ♥


HEEELG :-) Idag var egentlig en veldig bra skoledag. Kom hjem fra skolen og tok fredagsvasken før det gikk til en lang powernap. Blir en roolig fredag med mari idag. Vi snakkes mere imorgen! 

Samtalen mellom meg og mari: mari ska du nå spess ikveld? "nei vet ikke æ" vil du kom hit eller "ja kanskje" pappa har laga indisk mat også har vi masse anna " kjæm."

Er sånn samtalene stort sett går. Hun er nabobesteveninna mi og bor 3 hus unna hverandre. Så flere ganger i uka er det sånn " e du hjem aur" ja? "æ kjæm, må finn nokka å ha på mæ imorra" eller "mari har du sjokolade?" ja? "e der om 2 min" FOOD FRIENDLY FRIENDSHIPHva gjør dere ikveld?


Har du noen gang gått på håndball eller fotball?

Nei. Men jeg har gått på turn, stuping, friidrett og daans, weei

Har du fikset ferdig rommet ditt snart?

Tingen er at nå har jeg fått solgt/gitt bort kommoden min, go'stolen og bordet og slikt. Siden det skal jo bli nye møbler. Men først må gulvet og veggene fikses! Og det trenger jeg pappa til men han har veeldig mye å gjøre på jobben i det siste, og er masse i Oslo,  så det ble litt utsatt, noe som er kjedelig meeen forstålig! 

Hvordan fikser du håret ditt om morgenen?

Jeg dusjer om morgenen, så har jeg det vanligvis så travelt at jeg ikke rekker/gidder å tørke det så da går jeg til skolen med halvbløtt hår så tørker det etterhvert :-) 

Hva synes du om blogg eller bloggen din generelt?

Hmm, jeg synes faktisk blogging er overfladisk. Da mener jeg de bloggene som er lignene min da, der vi for det meste blogger om sminke, hverdag og innkjøp av klær som vi har kjøpt for pengene fra blogglønna. Jeg vil jo ikke at den skal være overfladisk men det blir vel litt det i tanke på at jeg ikke liker å skrive om følelser, og ikke har sånn spesielt mange føleser å dele! Men prøver selvfølgelig at bloggen skal være litt "ekte" hvis dere skjønner. Ved å ikke alltid legge ut sånn kjempe fine bilder av meg som er nysminka og prøver å skrive morsomt åsånn :-) 

Hvor setter du sammen alle inspirasjonsbildene dine som du lager til bakrunn?

Picasa3 > opptrett > kollasj

Har noen av vennene dine blogg?

Verdens herligste mathilde har blogg! Haha lenge siden vi har møttes nå. Anbefaler alle å besøke bloggen hennes HEEEEEEER. Fant fram det fineste bilde, haha elsker selvironien hennes. 

Bruker du lang tid til å fikse deg før skolen?

Helt ærlig, så bruker jeg 10 minutter. Jeg våkner ti over halv 8, tar på meg klær, pusser tenna, deo + parfyme, og springer ut døra ti på 8.  Kommer på skolen med null sminke og hestehalen som jeg våknet i. Men kanskje 1 gang av de 5 skoledagene så har jeg på sminke da, hvis jeg skal til byen rett etter skolen ellernoe.  

Hvem er du med på skolen?

Er med besteveninna mi Sara, og kompisene mine. Er ikke så særlig med resten av jentene på trinnet. Trives med å ha veninner andre steder i byen :-)

Kan du snart komme med videoblogg?

Jeepp! 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

 


ahh trondheim ♥♥♥ Skulle tro vi bodde i Bergen. Inatt var det regnstorm, og jeg som har rom på toppen i øverste etasje fikk vel akkurat ikke sånn særlig bra søvn inatt. Tingen er at jeg elsker regn når jeg er inne, men når det regner og jeg må gå til skolen og gå rundt i byen på vei til trening, tjaa det er jeg ikke så fan av. 

Så nå sitter jeg på rommet og plager resten av familien ved å høre på annlegget på høyeste volum. Er såå herlig. Har sånn chris brown periode nå der jeg så og si bare hører på sanger fra han. Snart stikker jeg på trening, vi snakkes ikveld! 

Bildene er tatt forige fredag. Haha ser ikke slik ut på skolen for å si det sånn. Gleder meg til helga da jeg kan sminke jeg. Kan jo selvfølgelig sminke meg på skolen men whats tha le point. Ha en fin onsdag videre! Jeg hater onsdager haha

Siden jeg ikke blogget igår må jeg skrive det nå. ♥ Hvil i fred sigrid. Helt forferdelig det som har skjedd, varme tanker sendes til familie. 


Jeg har en kylling&pasta salat som jeg lager ca 4 ganger i uka. Og hver gang jeg legger ut bilde så synes dere det ser så godt ut! Også spørr dere om oppskrift da. Det er jo faktisk verdens enkleste salat. Jeg er veldig kresen på mat skjønner dere, hehe that's why. Jeg bruker akkurat 10 minutter alt i alt med skjæring, steking og koking. Det tar faktisk raskere tid enn å kaste en frossenpizza i ovnen. 

Sliiiiiik lager jeg den: 

Jeg liker jo bitene små da, og godt stekt HEEH. Ser jo nesten ut som laks eller bacon 

Haha enkel ikke sant? Trenger vel egentlig ikke å legge ut oppskrift engang, men mange som ville ha det. Den er jo veldig kjedelig så dere kan putte oppi mere grønnsaker og kanskje sauser hvis dere liker det :-) Tror egentlig jeg aldri har lagt ut mattips på bloggen før, hva tenker dere egentlig om det? haha. Ser den god ut? Skjønner ikke hvåffår jæ fikk 3 i mat&helse ass

 

 ♥ Idag har forresten Henrikke bursdag! Loveu bestie 


Fikk tilsendt disse for en stund siden. Converse med den perfekte fargen nå til høsten! Dere har kanskje lagt merke til de i tidligere dagens antrekk? Jeg har også gråe fra før og er 90% sikker på at jeg kommer bare til å bruke de gråe og vinrøde hele denne høsten.Her ser dere de på. Jeg har størrelse 36, haha hviiis noen lurte 

Er storfornøyd hvertfall! Fås kjøpt HER 


Haha gira til 1000 til venstre der

Heiaa :-) Nå ligger vi helt dø på sofaen og har nettopp spist litt. Fjellturen idag.... vel, hva kan jeg si. Slitsomt er jo noe. Kom på toppen helt anpusten og la meg rett ned på en stein. Så fant vi oss et fint lite sted for å sette oss ned og steke opp pannekaker. Haha skal ikke ha med brødskive nei. Husker før, når vi faktisk brukte å dra på fjelltur, pancakes everytiiime ♥

no makeup

Pappa og Kamilla 

Meg, pappa, Kamilla & Erik, kjæresten til Kamilla

YESSDA HER LIGGER VI. Alle sovnet vel i en liten halvtime++. Haha meg på toppen der

Jeg kan låve dere jeg var først ned hvertfall. Alt i alt var fjellturen veldig fin da. Mye latter og tull. Mamma hadde bursdag i slutten av juli der hun ønsket seg fjelltur med hele familien nå til høsten. Så idag fikk hun det hun hadde ønsket seg. Hva synes dere om bildene?

Forresten, kan noen hjelpe meg med hvordan man legger ut bakrunner? Jeg har den i 5120x3544 piksler og vil gjerne legge det ut slik at dere får det samme. I tanke på at den er til en pc-skjerm. Legg igjen en kommentar om noen vet! :-)


 

Gratulerer med dagen til verdens beste farmor som har bursdag idag. Gla i deg! Tihi  

ABOUT ME
Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 18 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

KONTAKT / SPONSING
aurora.ms@live.noBLOGGDESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits