Jeg har jo en ganske populær blogg, noe som vil si jeg har mulighet til å hjelpe andre bloggere for å komme litt lengere med bloggen sin. Det er ikke så ofte jeg linker eller anbefaler blogger. Men nå har jeg sett litt her og der og kommet fram til 3 blogger som jeg liker ganske godt, og synes fortjener litt flere lesere:-) Disse bloggene ligger jo på topplista allerede (tror jeg) men litt lengere ned. 

1. carolinecf.blogg.noDenne bloggen har jeg lest LENGE. Caroline er jo utroolig pen og tar de fineste bildene du kan tenke deg! Jeg har jo snakket med henne endel før og hun er like herlig som hun virker på bloggen. Når det gjelder selve bloggen så er designet fint og enkelt, hun legger ut masse inspirasjonsbilder, og mye innen klær og sminke. Absolutt en blogg som burde hatt flere lesere, jeg er sikker på at mange av dere finner bloggen hennes interessant. Jeg leser den hvertfall hver dag. Besøk bloggen HER eller trykk på bildene over! 


 

2. mlp.blogg.no

Denne bloggen skrives av Martine, ei supersøt jente som er 14 år! Jeg så bloggen hennes et eller annet sted for en stund siden. Hun legger ut fine lyyse bilder og masse innkjøp! Jeg leser ikke bloggen hennes hver dag, men synes det er en kjempefin blogg som fortjener litt oppmerksomhet. Ta en titt på bloggen hennes HER eller trykk på bildet over


 

3. andrienne.blogg.noJeg så denne bloggen først idag faktisk og followet den med en gang på bloglovin! Ei utrolig herlig jente som heter Adrienne og er 16 år. Hun har helt sinnsykt fin stil. Hun tar utrolig fine og "tøffe" bilder om dere skjønner. Akkurat nå blogger hun fra Spania = eenda finere bilder! Dere finner mye spennede der, anbefaler dere å klikke dere inn på denne bloggen. Besøk bloggen hennes HER eller trykk på bildet:-) 


 

Haha dette kommer vel litt uventet fra bloggene som er blitt anbefalt. Men er jo fint å linke noen en gang iblandt! Hva synes dere om bloggene? Har du noen blogger å anbefale?
Her ser dere min daglige hudsminke. Jeg har jo noen flere foundationer og concealere + enda et solpudder som jeg varier med. Men produktene på bildene over blir brukt mest. Elsker alle disse produktene og  anbefaler de til alle! 

Clarins krem kjøpt på flyplass, chanel foundation fra sminkebutikk (parfymelle, kicks, osv..) concealer herifra, smashbox primer kjøpt på kicks, highlighter herifra, tykk ansiktskrem fra apoteket, solpudder fra sephora (kan også fås kjøp på makestyle)

Highlighteren her fikk jeg tilsendt fra coverbrands for en liten stund siden. På bildet til høyre tok jeg litt på armen for å vise dere konsistensen og shimmeret når det treffer lyset, men den skal altså ligge på kinnbena:-) Den her er flytende, jeg har også en highlighter i pudder, begge typene er like bra, men akkurat nå for tiden bruker jeg og er kjempe fornøyd med den flytende hver dag. Den passer perfekt nå som vintern kommer slik at sminken holder seg på myye bedre ♥

En highlighter er jo shimmer som man legger på kinnbena! Resultatet blir kjempe fint og naturlig, spesielt med denne fra bodyography. De fleste bruker jo et matt solpudder, og da anbefaler jeg alle å bruke en highlighter for å få litt mere glød nå som mørke vinteren kommer:-) Dere kan kjøpe den HER

Her ser dere resultatet! Viser det ikke så altfor godt men dere ser jo resultatet i andre bilder på bloggen :-)

Noe mer dere vil jeg skal skrive om innen sminke? haha jeg veet dere vil ha sminkevideo, skal tenke på det! 

// highlighteren er sponset


Hei! Håper alle har hatt en fin mandag. Idag når jeg skulle gå (eller springe da, siden jeg får det så travelt) til skolen så var det -9 grader ute. KALDT ALTSÅ. Jeg pakka meg inn med hettegenser, skjerf, lue og votter, og selvfølgelig de styggeste skoene på jord ♥ uggs ♥

Hver dag når jeg går hjem fra skolen med kompisen min så drar vi innom rema 1000 for å se om noe frister. Jeg er sånn som lager meg varm-mat etter skolen. Haha, itjj no brødskiv her i gården. Har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har laget kjøttdeig og potetmos. Eller så går det i gårsdagens middagsrester, toro, kylling, osv! Det blir jo selvfølgelig middag med familien senere på kvelden. Mamma klager alltid på at jeg spiser 2 middager. Haha, hvorfor forteller jeg alt dette..? Flere som har likedan vane?


Jeg må først  takke for så mange fine kommentarer i det siste, dere er så koselige! LOVE YOU ALL

Jeg hadde tenkt å blogge før idag, men tiden går så fort når man ikke gjør en dritt og bare sitter på macen i senga og ser gjennom så og si alle youtube videoene til Jenna Marbles, haha (ææh lang setning!) Ikveld tok jeg turen din Kamilla, eller milla som jeg sier. Vi møtes ikke såå ofte, men når vi først gjør det så er det så koselig som du får det ♥ Vi dro innom butikken der vi kjøpte inn masse godis, så satte vi oss godt til rette i sofaen og snakket konsant, helt til jeg måtte ta bussen hjeeem daaa. 

Haha ikke det fineste bilde av oss men det funker! Er ikke så ofte jeg legger planer på søndager egentlig. Men ikveld ble jo den perfekte avsluttning på helga. 

Renseprodukter kommer i uka som kommer. Fant ut at innlegget kommer til å bli så langt. Så jeg må lage det en gang jeg har bedre tid:-) 

Noen som har hatt en fin kveld?SETT PÅ 720p (tannhjulet ned til høyre) Sangene: Both of us  - b.o.b og sweet nothing - calvin harris

Jeg tenkte en liten videoblogg kunne være litt mer spennede en ett vanlig innlegg med sånn 20 bilder som dere må bla nedover :-) Som dere ser er de fleste smykkene mine fra h&m. Der får de inn nye hele tiden til en rimelig pris. Noen av de blir veeldig fort ødelagt da, dessverre. Har sikkert 5 som ble ødelagt av seg selv. Jeg mangler ca 3 smykker som jeg ikke viste fram i videobloggen, som forskjellige veninner har låner atm. 

Likte dere videobloggen?


Igår fikk jeg ikke blogga, men det ble en veldig fin dag! På kvelden fikk vi besøk av noen venner av familien noe som var dødskoselig med mange historier og mye latter. Når jeg gikk opp for å legge meg så skulle jeg bare sjekke noe på macen og klarte selvfølgelig å sovne med macen oppå meg. Ikke særlig deilig å våkna klokka 6 om morran med sminke og ikke pussa tenner (værste jeg vet, uhh den smaken i munnen) og ikke skjønne noe som helst. Så jeg fikk ordna meg og lagt med til å sove igjen rundt klokka 7, haha er det muulig

Etter å ha spist frokost med familien så sitter jeg er i senga og tenkte å få svart på litt mail og lage blogginnlegg! Snart skal jeg på postkontoret å hente en pakke. Vet ikke hva jeg skal gjøre ikveld da, så vi får se. Ha en fin lørdag alle sammen! 

Videoblogg kommer senere idaag


Helloo ♥ Dagen starten jo "perfekt" ved å forsove seg og så springe til skolen i full fart i SNØSTORM. Første jeg ser ut vinduet mitt er masse snø. Herregud så julefølelse! Men så tenker jeg, haha whaat det er jo oktober. Virker som vinteren iår kommer til å vare lenge. Husker ifjor når jeg trodde jeg skulle dø av norge som hadde vinter og regn i flere måneder. I år MÅ jeg reise bort, i påskeferien eller noe. Will see! Hahaha så ikke slik ut idag altså. På skolen kom jeg nyvåkna 15 min siden med sovesveis og morrastrynet som ikke kan beskrives. Bleik as hell og 0 bryn. Følte det skinnte av skjønnhet da innpakka meg kom inn døra direkte fra snøstormen jeg hadde sprunget i.

Ble en så altfor dårlig skoledag idag. Nynorsk framføring, sølte ut vannflaska over hele meg under timen, snublet nesten ned amfi-trappen, og mye mer. Gikk hjem rasende pga drittdagen. Meeeen så kom englene og reddet meg når jeg hadde fått pakke i posten fra makestyle ♥♥ Såå mye fint som jeg ikke kan vente med å vise til dere. 

Nu er det bare en dag igjen til helga, gleder vi oss elleeer?


Da tenker jeg å vise dere hva jeg  bruker på leppene. Renseprodukter kommer senere i uka! Promiiise

PLEIE

Skrubb. Jeg bruker leppeskrubb ca 1 gang i uka. Jeg taakler ikke tørre lepper. Den jeg har er fra LUSH og er utrolig god! Smaker godt gjør den også. Min er i merket LUSH som har en egen butikk her i Trondheim i en gate til høyre nedover nordre gate. Det du gjør er å ta litt av skrubben og påføre det på leppene, skrubb med fingrene helt til du merker mesteparten av den døde huden er borte, så skylder du av med vann. Jeg vet ikke om LUSH ligger andre steder i Norge. Men altså, skrubb er skrubb og en fra et annet merke funker sikker like bra. 

Lip balm. Den jeg har er fra Rosebud, og fås kjøpt på vita, cubus, og lignene! Jeg bruker den for å få et mykt underlag før jeg tar på leppestift, og etter for den sags skyld. Slik at leppene ser myke ut. Jeg hater lip gloss, men denne passer meg perfekt. Den er ikke særlig "god", om dere skjønner. Tar du på deg masse før du legger deg våkner du ikke opp med heelt myke og gode lepper, etter min mening. Så noe jeg burde invistert i er jo kanskje en sånn lypsyl - lypsyl som funker skikkelig bra og effektivt. Men denne fra Rosebud har jeg brukt lenge nå og funker bra til det jeg bruker den til. 

 LEPPESTIFT

Dette er 3 av mine 10 leppestifter.  Nr 1 er fra makeup store, og de andre to fra mac. Disse er de jeg bruker mest. Nesten hver dag. Og JA, alle er forskjellig. Jeg liker jo å blande leppestifter, slik at jeg oppnår det perfekte resultat som jeg vil ha! Litt mer rosa, litt mer rød, litt lysere, eller litt mer naturlig. Før brukte jeg ikke særlig til leppestift. Men nå bruker jeg det hele tiden. Unntatt de skoledagene jeg er sminkefri!

For de som ikke har lyst til å bruke så mange penger på leppestifter og vil helst ha èn, så ville jeg valgt å kjøpe "costa chic" Det er den i midten på bildene over. Den synes jeg er finest da, og kan brukes til en hver anledening :-)

 PÅFØRING

Jeg liker faktisk best å påføre leppestift med en kost! Er ikke så praktisk. Men jeg synes det blir myye finere og nøyere, og litt mer naturlig! (av en eller annen grunn) Med denne kan jeg jo variere mengder jeg tar på, og komme fra til munnvikene for eksempel uten å bomme. Den jeg har er litt dyr etter min mening, for en så liten kost. Jeg kjøpte den på Mac i Trondheim og den koster ca 300 kr. Du finner jo kanskje billigere i andre merker. Det tror jeg var alt! Haha forventet ikke å skrive så mye men da slipper det å komme spørsmål :-) Ha en fin kveld! Hva synes dere om innlegget? Vil dere ha mere av denne type innlegg?

INGEN AV PRODUKTENE ER SPONSET


♥ hei alle sammen

Idag sluttet vi sent på skolen. Så det eneste jeg rakk når jeg kom hjem var å lage mat og dusje før jeg dro på trafikalt! Jeg kom hjem for en liten stund siden og nåååå vil jeg vel egentlig bare sove. Men måtte jo selvfølgelig ta turen innom bloggen. Når det gjelder blogging så lurer jeg på hva dere vil ha først! Innlegg om renseprodukter eller hva jeg bruker på leppene? you guys descide :-)

Sov godt inatt, så snakkes vi imorgæn 


Det har kommet veldig mange spørsmål angående klesskapet mitt nå for tiden. Så da tenke jeg å svare på det! 

Det er en PAX garderobe, fra IKEA. Du lager den på en måte selv. Siden det er du som setter inn hyller, garderobestang, skuffer, skohylle, akkurat slik du vil. Når jeg skulle begynne med å innrede skapet hadde jeg virkelig ikke peiling. Siden det var veldig vanskelig å se for seg hvordan det blir. Men jeg tok det litt på sparket, noe som faktisk endte med et godt resultat og tilsammen 3 turer til IKEA. Kanskje noen av dere som tenker å kjøpe dere PAX garderobe kan få litt tips med slik jeg gjorde det. 

Alt er kjøpt på IKEA når det gjelder kleshengere og skuffer (og alt det andre ofc) Jeg har dybde på 58 cm. Det finnes også 36 cm. Men da kan du ikke ha f.eks de skuffene jeg har, og du må ha garderobestang som er sånn framover, haha om dere skjønner. Det er også 3 forskjellige høyder. Jeg har den laveste, 201 cm. Du kan ha skapene i alle slags farger. Du kan ha skapdører/skyvedører også. Men jeg liker å vise klærne så jeg valgte å ikke ha dører :-) Når det gjelder pris så husker jeg dessverre ikke det, siden det var så mye forskjellig! 

Hva synes dere om garderoben min?


Da folkens, da har jeg brukt så og si hele dagen min på å lage innlegg til bloggen. De kommer iløpet av uka! Håper dere gleder dere :-) Ble ikke noen ukens spørsmål på video forresten. Jeg våknet vel rundt 1 og fikk tatt bilder til alle innleggene fram til klokka 4. Ble nemlig mye flytting, rydding og leting innemellom. Nå får jeg vel så å finne ut hva jeg skal gjøre med designet. Så får jeg skrive noen innlegg og lagre i utkast. 

Såå det sa vel egentlig det meste om min søndag! 

Genser fra pull&bear 

Hva har dere gjort idag?


Hei alle sammen! For det første, når jeg sa blogghelg så mente jeg ikke sånn 4 innlegg per dag. Jeg ser det har kommet inn kommentarer som ikke var såå koselige akkurat, fra de som har missforstått. Jeg mente jeg har fått satt av masse tid til å jobbe med bloggen denne helga! Som f.eks design, spille inn videoblogg, lagre innlegg i utkast, svare på mail, osv! Slik at jeg kan poste i uka som kommer, oki?

Over til noe annet! Idag var planene å møte min kjæære Mathilde. Så først rundt klokka 2 dro jeg og mari til Solsiden for å se dansejentene sin opptred i et slikt moteshow. Der vi også møtte mange andre jenter som vi sto å så sammens med.

Etter det dro jeg, Mathilde, Mari, Thea, Martine og Anna på Graffi for å spise. Selvfølgelig var det utrolig kos og vi dro derifra stappmette og fornøyde haha :-) 

♥ Martine, Anna, Thea, Mathilde, meg

Idag tok jeg med kameraet faktisk! Er ikke så ofte det :-) Men siden jeg sitter på med mari (på lettmotorsykkel) til og fra byen så gikk det fint. Bloggen til Mathilde finner dere HER

Hatt en fin lørdag så langt?


♥ hei og goooo' heeeeelg

Sara lå over igår natt, vi fikk blitt ferdig med et slikt prosjekt som vi stressa oss veien ned til skolen for å levere. Når jeg kom hjem så går jeg rett opp på sofaen i stua. Haha, og GJETT HVA. Jeg sovner der fra klokken halv 4 til 7. Hvordan er det muulig egentlig. Planen var jo bare å ta en liten så blund. Jeg våkner opp til tomt hus, ute var det mørkt, og jeg hadde på meg ytterklær og var mindfucked as hell. En litt rar start på helgen! 

Jeg skulle jo i forige helg jobbe skikkelig med bloggen og ta det rolig. Meeen det ble ikke noe av. Men i denne helga dere! Planen er å få lage mange blogginnlegg som jeg kan poste litt her og der slik at det blir mere varisajon og tips. Jeg skal prøve å få gjort unna så mye som mulig + forhåpentligvis design! Krysser fingrene for at jeg klarer det :-) 

Imorgen skal jeg en liten tur til byen med Mathilde! Planen var vel å lunche. Let's dance (danseskolen min) har en liten forestilling på solsidenkjøpesenter imorgen kl 13 & 15. Anbefaler alle å ta turen! Jeg skal sannsyneligvis også dit for å se på. 

Ha en fin helg! Har dere noen spesielle planer for helga?


Alt fra bikbok 

Likte dere antrekket?
(sminkefri og ikke heelt nyvaska hår for å si det sånn) Klær fra bikbok

♥ heia. Nå har jeg spist middag, nemlig kylling, med tanke på at det er det eneste mamma orker å lage når pappa er bortreist. Før idag var jeg til Sara. Prøvde selvfølgelig å gjøre litt skolearbeid men vi ender alltid opp med å sove og høre på kardemommebysanger, hahaha de er så koooselig å høre på sanger fra barndommen. 

Nå sitter jeg i senga og skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke har byttet til jobbebukse enda. Har også sittet å tenkt på smoothie de siste 20 minuttene så jeg får vel ta turen til kjøkkenet. Ha en fin kveld da dere! Flere som gleder seg til helg? 


Jakke fra bikbok, hettevest fra carlings, topp fra bikbok, skjerf fra acne, bukse fra drdenim, sko fra converse

Hva syns viiii?
CANADA, i farge wine, fra Acne 

Etter å ha ønsket meg det i flere over 2 måneder nå så er det endelig mitt, verdens fineste skjerf . Hva synes dere?


Nåå tenkte jeg bare å slenge inn et lite innlegg før jeg nok en gang prøver å få litt søvn. Jeg sitter i senga, hele rommet er mørkt bortsett fra macen som lyser opp her jeg sitter å skriver. Ikveld er som alle andre søndager egentlig, når jeg ikke får sove. Jeg bli sittende her, og tenke på alt som er å tenke på. Jeg må fokusere mere på skolen, bli flinkere med bloggen, bli sunnere, slutte å utsette ting, legge med tidligere, osv. Nå er det egentlig mandag da, siden klokken er 00:56. Og fleste parten ser vel dette innlegget imorgen også tenker jeg meg. 

natta dere, sov godt inatt 


Heh, heihei dere! Har vel gått, tjaa 1 dag siden sist. Igår ble nemlig en litt mere travel dag enn det jeg hadde tenkt, så det er grunnen til gårsdagens bloggfri ♥ Sto som vanlig altfor sent opp og resten av dagen gikk til å fikse meg. På kvelden dro jeg til en tur uut. Det ble jo en veldig fin kveld med mange brae kjentfolk! Har vel egentlig bare 3 brukbare bilder, såå here we go 

meg og Isabelle 

Kristin, meg og William. Også meg igjen til høyre da, venter på å bli henta. 

Snille pappa lot det stå igjen middagsrester som jeg satt å spiste når jeg kom hjem. Altså meg helt alene i mørket på kjøkkenet på natta med en tallerken med kylling&pasta og ungarskvinnen på tvskjermen. Weei :-) Hva gjorde dere igår?

Hadde nettopp middagsgjester så innlegget kom senere en planlagt


♥ god kveeld

Idag våknet jeg og Henrikke så sent som klokka 2. Så ble det ostesmørbrød som vanlig til frokost. Jeg kom hjem i 5 tiden og fikk rydda huset til resten av familyn kom hjem og skulle begynne å lage taco. Såå ikveld ble/blir en skikkelig god gammeldags familiekveld med taco og norske talenter, koselig! 

Mamma og pappa

Flere som spiser taco hver fredag?


Heeeia :-)

Idag er det ... torsdag? haha så vidt jeg klarer å holde orden på dagene nå i ferien. Våknet opp ganske sent idag og brukte laang tid på å fikse meg. Rart å se meg selv fullsminka igjen haha. Fikk nemlig tatt litt bilder til ny header, skal sjekke imorgen om de ble bra! Nå må jeg nemlig begynne å tenke på å ta buss til henrikke der jeg skal liggeover ikveld. 

Genser fra VILA, smykke fra H&M 

Ha en fin kveld! 


Prøvde meg litt fram med redigeringsprogram ikveld, hva synes deree? 

sov godt inatt alle sammen


Hei og god morgeen ♥ Idag våknet vi til regn, noe som gjorde det enda mere herlig å ligge lenge i senga og daffe. Så sto vi opp og fant ut at ingen var hjemme. Haha, det er faktisk så uvanelig når vi er sånn 6 stk i familien med Erik. Så jeg tripper rundt i etasjene og bare "mammaaa??...... milla??? .. ANYONE?. Følte meg litt som han fra alene hjemme filmen egentlig, haha. Men hvem liker ikke å være hjemme alene da. 

Dagens planer er å slappe av, ta sol, og slappe av enda mer. Yess, slik er det jeg liker å tilbringe ferien. 

Noe av det beste MÅ jo være godteri om morgenen. Uansett, ha en fin dag alle sammen! Så bL0gges vi 

Skal endre designet mitt snart tenker jeg, si ifra om det er noen der ute som er flinke og kunne tenke seg og hjelpe meg! Isåfall ta kontakt på aurora.ms@live.no


Heiaa! Idag våknet jeg mindfucked fordi jeg sovna av igår. Ble gårsdagens pizzarester til frokost. Så satt jeg leenge i senga og fikk ryddet opp i litt sponsor mail. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det men jeg har faktisk ikke hatt noen sponsor-innlegg i det siste. Så begynner nok med det snart igjen, håper det går fiint da. 

Etter en liten stund tok jeg bussen til det nye kjøpesenteret i Trondheim, nemlig sirkus. Der møtte jeg Sara, Marte og Inez. Fikk kjøpt noen topper og slikt, kanskje jeg viser dere senere!

Inez og Marte. Haha burgyyy. En burgershappe som er tjaa, 3 ganger dyrere enn burgerking. 

Når jeg kom meg hjem kom Henrikke på besøøk. Hun skal liggeover her ikveld. Blir bare en rolig kosekveld ♥

Innlegget her kom veldig sent. Fordi vi måtte rekke butikken. Men ha en fin kveld da dere! Eller mange av dere skal jo på skolen så kvelden er vel over? Haha jaja. Vi snakkes! 


Dere MÅ sette på 720p for mye bedre kvalitet (tannhjulet til høyre)

Haha åhh såå vanskelig å holde det kameraet helt stille! Tapeten skal forresten byttes ut etter jul, så skal det også kjøpes større seng. 

Hva synes dere? ♥


♥ heeia! Idag klokken 10 (IKNOW ) kom to damer fra bladet topp, på besøk! De skulle ta bildet av rommet mitt til en repotasje. Så dere finner meg i utgaven som kommer i desember. Løp og kjøp! (i den tid). Hvertfall var det veldig koselig. Idag har jeg fått spillt inn to videoblogger. Har egentlig bare gjort det og spist brownies. 

Ha en fin mandag videre! 

Hva synes dere om bildene? topp fra carlings


Hei dere :-) Idag kjørte vi hjem fra hytta. Med en gang vi kom hjem gikk det rett til jobbing med rommet, så nå er det ferdig! Kunne ikke vært mere fornøyd. Imorgen vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, om dere ikke vet det har jeg ♥♥♥ høstferie ♥♥♥

Anyway! Her er to små bilder som viser et lite innblikk av rommet. Haha kommer vel ikke som et sjokk at det er lyse farger og klæær. 

Må beklage for at det ikke kommer bilder av ei fin nysminket aurora, men så er det slik at jeg trives best i joggeklær og sminkefri på dager jeg ikke skal noe. Det er det nok flere der ute som liker, tehe. 

Skal filme (faktisk), ukens spørsmål imorgen :-) Vi snakkes! 

Har du hatt en fin kveld?


Bildene over er tatt for en stund siden

Hei bloggen ♥ Akkurat nå er jeg på hytta. Kjørte oppover igår så det ble litt travelt siden jeg også måtte levere inn skoleoppgave og slikt. Så nå sitter jeg på rommet mitt, har det kjedelig og venter på middag. Vil hjem. Missliker å være på hytta. Ja dette ble ikke positivt , mest fordi jeg ikke er sånn super happy og da gidder jeg ikke å late som jeg er det på bloggen. Er faktisk enda surere enn det virker som. Men jeg reiser hjem på søndag så bilder/video av rommet kommer iløpet av dagene etter det. 

Håper dere får en fin kveld videre da hvertfall! Så snakkes vi. Skal dere noe spesielt ikveld?


Hei! Tenkte bare å swoope innom bloggen før jeg drar på traffikalt! Snille snille mari som kjører meg dit. Idag er en sånn skikkelig trist torsdag. Men imorgen er siste dag før ferie! Skal bare på skolen å få søkt hospitering på vgs. Wææ tiden går fort. Jul er det snart også, herregud så rart å tenke på. 

Håper jeg rekker en liiten så tur innom byen etter skolen imorgen. Før vi drar på hytta! Vi reiser hjem igjen tidlig på mandag, pga noe litt spennede som jeg forteller dere om senere :-) Ha en fin dag! Flere her som skal kjøre opp til scooter/moped til neste år? (hahah dere som tror jeg "røpte" "hemmeligheten" så nei, det er ikke riktig)


Hei og god dag alle sammen! Idag er det onsdag, føles ut som det var igår jeg skrev på forige onsdag "jeg hater onsdag" Still feel the same.

Det har blitt litt bedre nå som jeg kan sitte å blogge på det fine rommet mitt. Haha trives så godt å bare være i rommet nå som det er nytt. Jeg og mamma fikk satt opp pax garderoben igår, men vi er ikke ferdige. Nå mangler innredning av skuffer og ikke minst klæær! 

Snart skal jeg på trening. Så nå sitter jeg og blogger med smoothie og petra vedsiden av meg faktisk. Har ikke hatt med petra på bilder i det siste. Litt dumt, hun er jo så søøøt ♥

Om dere har noen spørsmål så bare spørr i kommentarfeltet på forige ukens spørsmål :-) Ha en fin dag!


Sluttet så sent idag. Så rakk ikke å ta bilder ute før det ble mørkt. Så da ble det inne!

Genser fra gina tricot, bukse fra bikbok, skjerf fra monki, smykker fra gina tricot // Hva synes dere?

ABOUT ME
Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 18 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

KONTAKT / SPONSING
aurora.ms@live.noBLOGGDESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits