Aurora Mohn Stuedahl
Hverdag
En liten påminnelseAlle har dårlige dager og dårlig uker og dårlige måneder og ting går ikke alltid slik som vi hadde sett for oss, og vi begynner å føle at det kommer til å være sånn nå og for evig og alltid men slik er det ikke. Hold ut så skal du se at super duper er rett rundt hjørnet. 

Ha en god en ♥

 • 25.10.2016Finito!Og DER var toilldag over for denne gang!

Toilldag (jeg kommer enda ikke over hvor sykt trønderskt det navnet er. Dritrart å skrive med bokmål!!) er kanskje den mest slitsomme men samtidig artigste dagen vi har. Det var så innmari gøy at så mange mennesker kom innom butikken. Forhåpentligvis fant de seg noen kupp! Vi satt i hvert fall igjen som en sliten men veldig, veldig fornøyd gjeng etter stengetid. En tradisjon vi har er å dra ut å spise etterpå for å feire den vellykkede dagen. Kvelden resulterte i godt selskap, haugevis av pizza og deilig drikke på bordet. Takk til Retro for en fantastisk kveld. Jeg er så heldig som får jobbe med en så fin gjeng <3

 • 23.10.2016ToilldagshelgHei og hopp fra ei sliten ei! Fortsatt like blid da, som man kan se. De siste dagene har vært ganske hektisk men veldig veldig koslig. På torsdag var vi en gjeng fra jobb som spiste og dro på bowling. Bowling er jo faktisk SÅ gøy og god stemning (SELV om jeg dritdårlig jo!!). Må gjentas. Idag derimot startet det på fullt kjør med forberedelser til Toilldag her i Trondheim (for oss som jobber med det hele helga blir det toilldagshelg). De fleste fra byen vet vel hva det er for no. Men for de som ikke vet så er det en dag der alle butikker i midtbyen kjører crazye tilbud sånn to ganger i året, som fikk et innmari trønderskt navn på seg, haha.. Masse folk og masse kaos. I hele kveld har vi stelt istand slik at alt er klart til å bli en bra dag imorgen. Håper så mange som mulig fra Trondheim kommer innom!!!

Nå skal jeg ta natta for imorgen skal jeg nemlig opp tiiidlig. Nattaklem fra meg!

 • 22.10.2016HøstnyttProcessed with VSCO with g3 preset

Sko fra Acne, kåpe fra Dagmar. 

Processed with VSCO with g3 preset

 - Disse to tingene ble med meg hjem forige uke! - 

Ullkåpe er må-ha denne sesongen og kommer til å bli brukt med massevis av deiiilige skjerf, votter og luer. Jeg valgte en helt enkel i sort som går til det meste. Den er innmari kul på, og den er også sykt meg mtp at jeg ikke er så veldig feminin i stilen men liker det litt røffere (noe jeg mener jeg nevnte i innlegget om dunjakka mi også.. haha) Skoene har jeg siklet lenge etter. De er så kule! Noen av dere så kanskje at jeg brukte de i innlegget her. Nå om dagen begynner det å bli liitt kaldt med sneakers, sad but true. Det blir heldigvis ikke så tungt når jeg kan ta på disse istedet ↑ Wihu! 

Ha en fin onsdagskveld XX 

 • 19.10.2016HårpleieLet's talk hair! 

 

// Produktene er sponset, men innlegget er frivllig og ærlig! 

Vasking: Her bruker jeg Gorgeous sin shampoo og balsam. Jeg har prøvd ganske så mange shampooer og balsamer i løpet av årene og testet ut det meste fra Bed Head, Tigi, og billigmerker. Noen merker jeg forskjell på, og andre ikke. Selv liker jeg å bruke de litt dyre merkene, og føler de er bedre for håret mitt. Gorgeous sine er de jeg har brukt mest og er mest fornøyd med. Spesielt balsamen er HELT fantastisk. Jeg har også prøvd blåshampooen fra Gorgeous, anbefales!! 

Pleie: Her sender frisøren min med meg et produkt som heter Zerran No. 3. Zerran er en gjennoppbyggende behandling som brukes i f.eks bleking. Akkurat Zerran No. 3 er det siste steget som skal brukes hjemme. Dette vil si at frisøren min har brukt de første stegene i Zerran underveis av blekingen av håret mitt, og siste steg av behandling gjør jeg selv hjemme. Bleking dreper jo så og si håret, derfor er denne behandlingen veldig smart. HUSK! Innebærer somsagt at frisøren din har brukt det under fargingen. 

Styling: Jeg er født med kanskje det flateste håret på jord. Jeg har naturlig stritt hår og har alltid drømt om bølger og volum (man vil ha det man ikke har, right?) Med saltvannsspray gir det meg ikke akkurat bølger men mer volum! Jeg har blitt helt avhengig av det, så saltvannspray er noe jeg bruker hver dag for å få det litt mer wavy. Tips til alle som har flatt hår og vil gjøre noe med det! Jeg bruker Gorgeous sin som funker superdupert. 

Produktene finner dere på H2 sine frisørsalonger her i Trondheim!

Resultat: 


Fullt klar over den blonde etterveksten som ligger å lurer oppi der altså. Og kan jeg bare igjen si - HEIA sminkefri og fokus på det som er sunt og pleiende og store smil!!! EMBRACE YASELF LADIES ♥

Back in the day husker jeg at jeg var helt hjernevasket på at langt hår var det eneste som betydde noe. Haha.. Det kunne være så slitt det bare ville i tuppene og hestehalen min fikk se så rotte ut som den bare ville. Men langt hår skulle jeg ha. Heldigvis har jeg kommet til litt fornuft, og syns det er ufattelig deilig med sunt hår - selv om det er noen cm kortere. 

 

Hvordan liker dere å ha håret? 

 

 • 18.10.2016En chilikaffe eller to 

Vekkerklokka ringer kl 9, jeg slumrer til klokka blir halv 10 uten unntak. Motivasjonen min til å reise meg opp fra den himmelmyke senga mi er chilikaffen som må lages nede på kjøkkenet. Den drikker jeg hver morgen. Tanken på hvor god den er gjør at jeg har noe å glede meg til når jeg står opp. Jeg burde vel egentlig stått opp enda tidligere, men jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at det ikke blir gjort mye til effektivt dersom denne jenta er for trøtt. Jeg trives derfor ganske godt med den rutinen jeg er i nå. Etter frokost starter skolearbeidet.

Nå er klokka blitt 13:20 og jeg har en liten pause med kaffekopp nr. 2 vedsiden av meg. Hele denne dagen her er satt av til skolearbeid, men jeg skal nok se å få til et blogginnlegg til. Ha en fin dag!

 • 18.10.2016This weekend's funGod mandag! Da var en ny uke begynt. Likevell klarer jeg ikke helt å gi slipp på helga. På fredag var det obligatorisk fredagstaco. Og på lørdag fikk jeg spørsmål om jeg skulle bli med ut, der svaret ganske enkelt var: 

 

Jeg har hatt endel rolige helger nå, noe som forsåvidt har vært kjempedigg. Men nå var det lenge siden jeg har fått dansa, og da var det bare one way to go! Nemlig ut døra med 2 vinflasker, litt pottis og weekendmode ON! 

Brettspill, venner, rock&roll, vin, dansing, elton john, disco, latter, chips og dip. 

Vi dro videre til en burdag, hvor det ble enda mer dansing og enda mer vin. Planen var å  hjem, siden jeg tenkte festen ikke var sååå langt unna meg. I veska hadde jeg pakket langsokker, sneakers, headset og dunjakke. Google maps mente det tok 40 min og jeg tok utfordringen. Etter 1 time og 20 min var jeg hjemme. (yep I failed). 

Så kom søndag: og jeg lå i sengen pretty much hele dagen. 

Det var helga mi. 

En ting jeg er nyssgjerrig på! På fest føler jeg at folk er sånn enten eller. Missforstå meg rett, men slik som jeg ser det er man enten en danser, ellerså er du en "sitter", altså en som ikke er så glad i det og som vanligvis blir sittende på fest (noe som er helt ok selvfølgelig). Selv er jeg definitvt en danser, hvor jeg og vennene mine elsker å enten danse til sanger vi kan eller slå oss løs på litt 90's boogie. Flere som føler det sånn? Isåfall - hvilken er du?

Nå skal jeg ut døra på et møte med fine Anna og flere for å prate om noe spennede greier. Vi snakkes <3 

 • 17.10.2016Vinterjakke; check!God morgen! Flere som syns det har blitt helt siiinnsykt kaldt ute? Det har det i hvert fall blitt her i Trondheim, syns jeg da. Men så er jo jeg en som fryser veldig lett også. Det eneste som er bra med denne kulda er at jeg allerede igår kunne begynne å bruke den nye dunjakka mi. Og den er så fiin! Jeg og Victoria var på lunsj sammen før jobb, og siden så mange har spurt hvilken jakke jeg skal ha iår så tok vi noen bilder med det samme for å vise dere.

Ekke' no tvil om at denne frøkna kommer til å være god og varm i vinter for å si det sånn! 

Jakke fra Peak Performance, genser fra Topshop, bukse fra Rag & Bone, sko fra Acne. 

Helt ærlig trodde jeg ikke at jeg komme til å finne meg en jakke iår, med tanke på at jeg er lei av alt som har med logo og pels å gjøre. Også ville jeg ikke gå med samme jakke som resten av byen. Heldigvis dukket denne opp, og ble med meg hjem forige uke. Det er så innmari godt å bare ha vinterjakka "i boks". Og denne er helt meg! Jeg får helt fnatt av å være veldig feminin, så denne var midt i blinken. Stor, god og varm, samtidig som den er kuuul og går til alt. Akkurat det jeg ville ha. 

Nå skal jeg lage meg en Chili kaffe for å så ta bussen til jobb. For hvem tror dere nemlig klarte å tryne på scooter igår? Ohyes, tror vi er på fjerde gang nå. Mamma og pappa lar meg ikke kjøre mer, haha... Ikke visste jeg at det allerde er blitt glatt på veien. Så det var ei bukse ødelagt og et kne plastret.... ooog en scooter satt inn i garasjen. 

Ha en fin dag! 

 • 12.10.2016smiler bort kleinhetenTakk for alle tilbakemeldingene deres på forige innlegg. Det er så gøy å lese de, og jeg blir så utrolig GLAD! De fleste er også svart på nå. Så hvis du lurte på noe finner du nok svaret ditt der. 

På lørdag var jeg på jobb, som sikkert noen av dere så på instagrammen min (auroramohn). Å jobbe på lørdager er alltid gøy, siden det er så masse folk også har vi så mye fint i butikken nå. På starten av dagen gikk jeg og Caroline utenfor for å vise fram et antrekk på Retro sin snapchat-bruker. Alltid like gøy å få slengt på seg et antrekk og pose litt som i de gode gamle (blogg)dager. Viktig å få trent seg opp litt etter bloggpausen!

Det står i hvert fall ikke på humøret her i gården! 

Haha, tro det eller ei men jeg syns det er så rart å være foran kamera igjen. Både her og når jeg skulle spille videoblogg. Det som er pussig er at jeg ikke blir sjenert men heller så klein at jeg bare smiler og ler det bort. Også er man jo i godt humør på lørdager da, det var jo tross alt blitt helg! OG det var sol. Disse var forresten ikke de vi postet (thank god). Men jeg tenkte jeg kunne vise de til dere, istedenfor å blogge om min mandag fyllt med skolearbeid. Not so fun. 

 

Ciao! 

 • 10.10.2016En oppfordring til alle jenter 

Naturlig skjønnhet

Er det noe som jeg fått sansen for så er det naturlig skjønnhet. Det kan være å gå uten sminke, eller å sminke seg lett og naturlig. Jeg gikk fra å bruke en haug av sminke hver eneste dag, med vippeextensions og hele greia der, til å nå gå 4-5 dager i uka uten sminke. Jeg følte meg akkurat ikke spesielt fin i starten. Det var mer det at jeg synes det var deilig å kunne ta seg i ansiktet å kjenne en ren hud, og ikke minst å slippe å fjerne sminke før du legger deg (!!)

 

I dette innlegget er alle bilder av meg sminkefrie og uredigert. 

 

Å være bra nok

Nå har jeg blitt så vant til det. Jeg føler meg komfortabel men samtidig fin. Ikke finest, men fin. Og mer enn bra nok. Fordi det er meg, og det er sånn jeg ser ut. Å konkurrere med andre er forferdelig slitsomt. I perioder med dårlig selvtillit ødela det meg rett og slett. Fordi det er nemlig noe jeg har strevd med, og i den perioden brukte jeg så mye sminke at det rett og slett skjulte hvordan jeg egentlig så ut. Men jeg følte meg ikke fin da heller. Det endret de små tingene som gjorde mitt ansikt til meg. Hvorfor prøve å gjøre ansiktet til noe annet enn utgangspunktet. Hvorfor ikke fremheve det du allerede har? Å begynne å føle seg bra nok som den du er, ikke bare på utseende men også som person, er ufattelig godt, og noe jeg unner ALLE! 

 

Tenk litt på den. 

 

Sminkevideo

Mange spurte om sminkevideo etter videobloggen min. Og selvfølgelig ja, jeg kan jo forsåvidt lage det. Men på videoen har jeg kun concealer under øyene, og litt øyenskygge på øyenlokkene for å ikke se like trøtt ut som det jeg var. Det er slik jeg liker å sminker meg når jeg først gjør det. Bare freshe opp litt smått her og der. Jeg bruker mer sminke i helgene, men da bruker jeg bare det jeg har i skuffen. Så jeg har dessverre ikke så mange produkter jeg oppriktig ville "anbefalt" dere. Og egentlig vil jeg ikke ha så mye fokus på sminke på denne bloggen, jeg. 

 

 

Dette gjør jeg 

For at jeg skal føle meg fresh uten sminke så er det flere ting som hjelper på. Hvordan utseende mitt blir uten sminke kommer ikke nødvendigvis 100% naturlig, men er 100% sminkefri! Jeg renser ofte huden min så den er fri for kviser og urenheter, tar selvbruning og farger brynene med hjemmefarging fra h&m. Da føler jeg meg bra. Og slik kan jeg gå på jobb, hjemme, på shopping eller når jeg møter venner. Zero problemo. Det er så mange jenter som prater om at de ser så "stygge ut" uten sminke, og da lurer jeg på om hvilket skjønnhetsideal de har i hodet. Det er faktisk sånn du ser ut, og du er fin. 

 

 

Å være trygg på seg selv 

Gjerne gå med sminke og føl deg ekstra fin en gang i blant. Det gjør jeg selv. Mitt budskap her er at alle er fine på sin egen måte, og der er SÅ viktig å føle seg bra i sin egen hud. Jeg var ikke helt komfortabel med å gå uten sminke i starten, men man blir mer vant til det, og når man kommer dit føles det så godt å være tryggere på seg selv og sitt utseende, uten den sminkemaska. Jeg lover! 

 

 

La oss ikke glemme

Den vakreste skjønnheten kommer innenfra. Vær deg selv, smil, vær ærlig, vis godhet, og ikke bry deg for mye om hva andre syns. Med det, kommer du langt. 

...........................................................................................................................

Dette er ikke et innlegg for å rakke ned på andre. Mange har sminke som hobby, mange strever med ekstreme urenheter, og noen ser ikke problemet i å stashe seg opp for at tross alt - hva er problemet med å føle seg ekstra fin? Ingenting! Men jeg ønsker bare å sette mer fokus på det er å være trygg på seg selv innimellom dette, samtidig oppfordre til at naturlig skjønnhet også er fint, og minne om hvor viktig det er med selvtillit når det gjelder sitt eget utseende. ​Jeg tror også at jo mer vi prater om dette tema, jo mer når det ut hos unge jenter! 

Jeg er kjempe interessert i å høre om deres tanker og synspunkt er på dette tema - gjerne legg igjen en kommentar! 

 

 • 07.10.2016omw to workBukse fra Holzweiler, jakke og genser fra Zara, sko fra Common projects, veske fra Balenciaga.

Hei! Jeg ville bare ønske dere en fin dag før jeg stikker på jobb. Så langt har jeg brukt dagen min på å tatt noen bilder til et innlegg til dere angående sminke. Det kommer imorgen. Også må jeg bare igjen takke dere for så utrolig koslige kommentarer de siste dagene. Jeg hadde ikke sett for meg en så god respons, og jeg leser hver eneste kommentar. Har ikke fått svart på de siste, men det gjør jeg når jeg kommer hjem! (Update: de er svart på nå!)

Ha en en super dag!!!

 • 06.10.2016Siden sist...har jeg tatt friår. Eller, friår og friår. Jeg skal ta to eksamener til jul, i tillegg til å jobbe i klessbutikk 3-4 ganger i uken og skrive blogg. Dette året har jeg virkelig ventet på, og gud så godt det er! Bare å gjøre alt det man ikke hadde tid til siste året på VGS. Jeg føler hverdagen er en luksus, bare det å ikke gå på skole og slippe alt det stresset. Selv om jeg har mye å gjøre er det ti tusen ganger diggere å gjøre det på min måte og styre hverdagen selv. 

Processed with VSCO with m3 preset


...har jeg blitt singel. I løpet av de 3 siste årene har jeg vært gjennom 2 kjæresteforhold, med veldig kort mellomrom, som vil si jeg ikke har vært ordentlig singel siden jeg var 15 år gammel. Så nå var det på tide å finne ut hvordan jeg kan ha det bra alene også. 

 

...har jeg byttet rom. Dagen var kommet! Endelig flytta den siste søstra ut. Haha, det høres forferdelig ut, men BOY som jeg ønska meg det walk in closet'et. Skuffelsen traff hardt da jeg innså at rommet hadde skråtak. Men det gikk fint, jeg flytta bare senga og laget nytt soverom istedet. Så nå har snuppa fått seg eget bad med inngang fra soverommet- og bare det er heaven. 

 

...har jeg fikset håret mitt. Jeg ble faktisk drittlei av det lange blonde håret mitt. Så da klipte jeg av 10 cm og farget det en tone mørkere. Jeg hadde ikke lenger like mye sansen for barbie-looken, noe det fort ble med tanke på at jeg liker å være brun, hehe. Ingen andre enn flinkeste Gunhild på H2 var det som ordnet meg ♥

Processed with VSCO with f2 preset
 

...har jeg endret meg. La oss bare si at jeg ikke har hatt den enkleste vintern... eller våren. Jeg tror vi sparer både den korte og lange versjonen til senere. Men når man går gjennom en nedtur kommer man opp igjen med mye nytt. Og plutselig så jeg litt finere og mer lærerikt på det. Jeg endret litt synet mitt på ting. Uten å merke det, sitter du der å har dypere samtaler med venner, setter pris på de på et annet nivå, og aldri har jeg har hatt et mer åpent forhold med familien min. Videre på veien kommer andre verdier, fornuft, respekt og ja.. å modne. Det føles godt. Og ikke er jeg helt på toppen enda, men veien dit føles bedre og bedre. Tror jeg trengte/trenger denne perioden i livet mitt.    

Jupp, mer nytt var det ikke! Jeg innså jo at jeg ikke hadde blogget ordentlig på sånn 1 år, så dette er ikke akkurat "nytt" men kanskje nytt for dere. Skulle ønske jeg hadde kulere ting å komme med egentlig, haha. Men livet mitt er nok ikke mer spennende, og jeg er pretty much the same old. Men nå henger dere i hvert fall litt mer med! Om dere har noen flere spørsmål så kommer jeg selvfølgelig til å jobbe med å få svart på de jevnlig.  

Tusen takk for alle kommentarer i forige innlegg, dere er så snille!!!!!!

 

 • 04.10.2016Videoblogg 

Her tenkte jeg det kunne vært greit å bare ha en liten sånn kjapp og enkel brief om hele denne oppstarten, slik at dere vet litt hvordan jeg tenker. Jeg er egentlig ikke så glad i å lage videoblogger, mest fordi tanken på at noen får se så mye om hvordan jeg er som person, hvordan jeg prater, og slikt kan føles litt skummelt om dere skjønner. Men nå har jo sikkert mange av dere sett meg på video før da! I tillegg var dette beste alternativ til det jeg hadde å fortelle, så får overtenkingen bare ha det så godt, for så lenge!  

 

Setter kjempestor pris på feedback! 

 

(Jeg har forresten bestemt meg for å bli flink på å svare dere i kommentarfeltet!) 

 

 • 03.10.2016Velkommen!


Dette har jeg gledet meg til! 

It's happening - jeg er tilbake på bloggfronten! Og denne gangen på ordentlig (haha..) Tipper de fleste av dere ikke tror det før dere har sett det? For hvor mange ganger har ikke jeg sagt jeg skal skjerpe meg og begynne å blogge igjen? Må bare le av meg selv. I hvert fall, denne gangen er det annerledes. Motivasjonen er på topp og jeg kjenner dette er noe jeg er superklar for å begynne med igjen, så håper vi på at det blir like bra som jeg har sett for meg. Det kommer flere innlegg iløpet av dagen, så stay tuned!  

Tusen takk til Sara Helen for designhjelp - You're the best! 

 

 • 03.10.2016


hits