Venninner/ søstre er vell noe av det enkleste! Alt dette pluss, vesker, halser, smykker... osv! No problem:-))I familien er det pappa som lager mest mat! Så forkle er jo da perfekt. Krimbøker, kjøkkenutstyr og hahah.,.. sokker? Jo, dere skjønner. Pappaen min er sånn som bare kjøper sokker på h&m. Men ifjor kjøpe søsteren min noen sokker fra "tiger of sweden" (et ganske dyrt merke, med bra kvalitet!) Og det var noe av de beste han kunne få. Det er absolutt favoritt sokkene. Han setter stor pris på de nå!

 


Nesten hvert år gir jeg mamma julepynt. Hun får aldri nok av det! Kremmerhuset har MASSE fint iår. Så dra en tur dit! Pluss at kremer ikke er noen dum ide. På bilde over er det clarins sine kremer. De er ikke særlig dyre heller.SÖNDRUM Ramme, hvit Bredde: 18 cm Høyde: 23 cm Bilde, bredde: 13 cm Bilde, høyde: 18 cm Passepartout innermål B: 9 cm Passepartout innermål H: 14 cm FJÄLLSTA Ramme, mørk brun Bredde: 57 cm Høyde: 77 cm Bilde, bredde: 50 cm Bilde, høyde: 70 cm Passepartout innermål B: 39 cm Passepartout innermål H: 49 cm RIBBA Ramme, hvit Bredde: 23.5 cm Høyde: 32.5 cm Bilde, bredde: 21 cm Bilde, høyde: 30 cm Passepartout innermål B: 12 cm Passepartout innermål H: 17 cm


Noe av det beste du kan gi (etter min mening) er å gi et bilde av for eksempel deg og veninnen din! I en bilderamme som hun kan sette på rommet sitt. Det er så koselig! Og det går an til både, far, mor, søster, bror.

Hva synes du om tipsene?


jakke fra ONLY // genser fra BIKBOK // hals fra H&M // bukse fra BIKOK // støvler fra HUNTER // hva synes du?

Klokka var faktisk bare halv fire på bildene her. Så sykt mørkt! Konkurranse kommer om litt ♥


Som dere ser har jeg nå fått ny header! Flinke søsteren min har ordnet den. Hun lærer om bilderedigering på skolen. Jeg er utrolig fornøyd! Det ble på en måte noe annerledes enn det vanlige. Hva synes du?


Hei deree! Akkurat nå sitter vi på jordbærpikene å spiser lunsj! Har kjøpt maaasse fint. Og mere blir det, heheh. Uansett, ha en kjempe fin dag videre!:-)


Wehoo, langhelg! Idag var det mattetentamen, og jeg tror det gikk greit! Er nok ikke helt star i matte så det blir spennede å se hahah. Men nå er jeg ferdig med ALLE tentamene. ♥ sååå herlig!

Imorgen blir en travel dag. Først skal jeg nemlig til byen med farmor (julegave shopping!) så drar jeg rett på 2 dansetreninger > etter det drar jeg på noe sånn kirke opplegg med konfen. Og på lørdag skal jeg liggover til sara!

Et bilde av erling jeg nettopp redigerte.

Eheh, jeg vet jeg høres livlig ut i innlegget. Men faktisk.. er jeg helt død. Jeg har null komma niks energi igjen etter den uka her. Våknet for 10 min siden etter en laaang powernap. Uansett! Ha en fin torsdag videre!

Hva synes du om bildet? JA jeg kan vise dere en gang hvordan det er redigert :-)


 

Er lauren conrad boka engelsk? finnes den på norsk?

Ja, det er den! Også tror jeg ikke at den finnes på norsk nei.

Kan du ha julegave tips som ikke er sånn som alle andre sponset fra coverbrands?

Jepp, har planer om deet.

Favoritt show?

Pretty little liars, gossip girl, ugly betty

Hva synes du om lesbiske?

Har absolutt ingenting imot de. Ser på de som helt vanlige mennesker.

Hvor har du kjøpt selvutløseren din kameraet ditt?

Japan photo!

Hvor er den beige halsen din fra?

Vero moda!

Kan du vise huset ditt innvendig?

Det kan jeg.

Hvem tar outift bildene dine?

Selvutløser

Hvor er romeriket?

Nord for Oslo

Hva handler Lauren Conrad boken om?

Jeg tror faktisk den handler om hvordan det var for lauren å begynne i et reality show. Så før vi vite alt bak det som ikke er perfekt. Det er jentedrama, guttedrama, shopping og gøy.

Vil du ha macbook air eller macbook pro i konf?

Proooo!


Hva lurer du på til neste gang?


Hei verdens beste lesere! Nynorsk tentamen idag gikk greit. Kom hjem rundt halv to. I lengden blir det så sinnsykt kjedelig å sitte på en trestol i 4 timer og skrive. Får så sinnsykt vondt i rumpa, hahah. Stekte meg faktisk vafler til frokost! Slik at jeg kunne ha det med.

Åh livet med Iphone er så flott ♥ Måtte bare si det! Sier ikke alt dette for å skryte, men for å vise hvor glad jeg eer! Nå er det mattetentamen som skal pugges igjen. Helt ubeskrivelig hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig med den. Hater matte. Hater, hater, hater. Men hey, look on the bright side! Man blir ....smart?

   Ahh, kom hjem til martine (søsteren min) som hadde laget nydelig vanilje cupcakes. God start på puggingen!

Ser det ikke godt ut?


Forresten! følg meg på instagram, auroramohn♥ L-y-k-k-e-r-u-s! Åh, er helt i hundre nå. Med en gang jeg kommer inn døra sier pappa " det ligg en pakke te æ opp:-)" Også springer jeg for harde livet. Der lå den. Verdens mest perfekte og fineste Iphone. Synd at jeg ikke har helt tid til å sette meg ned og laste inn musikk og ordne og fikse siden vi har matte - og nynorsk tentamen i uka her... men men! ah, jeg er så glad akkurat nåååååååå.

Er den ikke fin? føler meg så heldig. Ja jeg kommer til å skrive mere opp den senere (pris, apps, osv..)


Hei dere! For de som ikke har fått det med seg så farget søsteren min øyenvippene mine for noen dager siden. De var egentlig ganske mørke fra før. Men nå har jeg farget de svart. Jeg synes det ble myyye finere! Nå blir det også sikkert litt "enklere" å gå sminkefri litt her og der. Noe som er herlig. Her er resultatet:

Bildene er ikke redigert

Det var jo ikke planlagt i det hele tatt. Vi bare fant den pakken på bildet over, gjemt i skapet på badet. Og kamilla visste hvordan man gjorde det siden hun lærte det nettopp på skolen (vgs design&håndtverk). Det ble ikke tatt noen bilder mens vi gjorde det. Så hvordan man gjør det kan dere finne ut selv ved å se bak på pakkningen når dere er i en klesbutikk ellerno. Jeg tror man får kjøpt det på cubus! ♥

Hva synes du?


I helga var jeg med i VG HELG. Utrolig gøy! Det var jo selvfølgelig ikke de store greierne da. Men likevell. Fikk mail fra de for tja.. 2 uker siden ca?  ♥  i think 

Hahah, det beste er vell at jeg hadde glemt det helt! Plutselig ser jeg en kommentar "du var i avisa idag" så bare.. åjaa!!! Sendte jo selvfølgelig pappa streng beskjed om å dra å kjøpe det sekundet jeg så den kommentaren. Det var i sammenhenged med voe da. Så er jeg i "sidebaren". Hahha det står "nye voe". Hva tror dere? joda.... 


您好 (hei på kinesisk, hahah) Nå er jeg hjemme å ser film med kamilla og martine (søstrene mine) og erik da, kjæresten til kamilla. Vi ser to på rømmen. Jeg husker jeg så den på kino for lenge siden og den er sykt bra, faktisk!

Hahhaa, NEI vi har ikke tentamen på en søndag til dere smartinger der ute. Jeg skal pugge imorgen men har tentamen på torsdag ♥ Vi snakkes, ha en fin kveld da dere!

Har du sett den filmen før?


Hola ♥ Fredag er det som alltid familiekveld med taco og senkveld. Kom hjem fra en døødsslitsom dansetrening rundt 8. Skal legge meg tidlig idag, så er det klart for bytur imorgeen.

Ha en stråålende helg da dere!

vi snakkes imorgen!
genser fra BIKBOK // hals fra GINA TRICOT // bukse fra BIKBOK // bag fra USA // sko fra CONVERSE // hva synes du?

hahah, glad i å se i kamera!

 


topp fra BIKBOK // bukse fra BIKBOK // cardigan fra GINA TRICOT // sko fra CONVERSE // hva synes du?


 ♥ hei bloggen

Engelsk tentamen var idag! Det gikk kjempe bra faktisk. Etter det dro jeg og Sara til byen en liten tur. Fikk shoppet verdens fineste bukse! Og andre ting da. Men jeg er sååå forelsket i buksa. Og etter det så var det 4 og en halvs dansetrening som sto for tur! Nå blir det pizza med gooood samvittighet. See ya!

Dere får se hvordan buksa ser ut på imorgen! Også har jeg har jo den gråe genseren i rosa også, jeg liker den så godt! Hva synes du om innkjøpet?


 

http://maliez.blogg.no/ & http://susannesj.blogg.no/


Hvorfor skal du ha romeriksbunad når du kommer fra Trondheim?

Mamma kommer fra Oslo! 

Hva jobber foreldrene dine som?

Pappa er legemiddel selger og jobber internasjonalt med å selge medsin. Mamma er intensiv sykepleier. Hun passer på små barn når de nettopp er blitt født for å passe på at de puster og slikt. 

Hvor kan man kjøpe Lauren Conrad boken?

Hahah, poplært spøsmål. Det er en bok folkens, det kjøper man hos bokhandelen! ♥

Hvor skal dere på klassetur i 10ende?

Jo mere vi penger vi klarer å samle inn jo lengere reise! Så vi får se hvor mye det blir. 

Hvor er den gråe genseren din fra?

Jeg tenker du mener denne! Fra bikbok. 

Kan du ha "må gjøre" video?

Nei heheheh

Hvilken linje vil du gå på videregående?

Media linjaa!

Hvorfor nevnte du ikke erica i familien innlegge;o;O;O;O;;O er dere ikke halv søstre da????

Hahah, nei. Erica er søskenbarnet mitt! Ja hun er i familien men i slektsfamilien*

Hvor er converse bagen din fra?

Fikk den fra pappa for maange år siden. Trur den er fra USA

Er lauren conrad boka bra?

Drit bra!! Beste boka jeg har lest, ikke at jeg har lest så mange. Men jeg syntes den var sinnsykt bra og spennende. 

Retter du håret?

N-e-i

Hvor har du hytte på oppdal?

Fagerhaug tror jeg...?

Er du usunn?

ja:DHei hei! Mange av dere spørr mye om hvordan mamma og pappa ser ut, søstrene mine og so on. Derfor skal dere nå få se!

Her er pappa og mamma. Rettere sakt Christer og Hilde. Pappa er 44 og mamma 43. Glad, lykkelig og forelsket! wohoo. 

Så er det Kamilla. Hun blir 17 år på nyttårsaften! Hun er den i midten av oss tre jentene. Og når man sier Kamilla kan man ikke glemme erik! Kjæresten hennes. Han er til oss hver dag i uka nesten og liggerover i helgene. Han er mye mer til oss en hjemmet hans. Men vi har ikke noe problem i at han er her, han er nemlig kjempe grei. De har vært sammen i 1 år. 

Jeg fant ikke noe bilde av martine! Men dere kan jo se her. Hun er 19 år gammel. Og studerer på NTNU

Jeg er utrolig glad i familien min. Selv om det er krangel her og der så fikser vi det fint. Vi har også erling kaninen vår, og ulla hunden vår. Hver fredag har vi familiekveld. Vi har hytte på Oppdal. Og ja...mere er det ikke å si, håper dere ble fornøyd så dere slipper å spørre mer ♥

Hva synes dere? Syntes dere jeg ligner på noen kansje?


Nå er jeg hjemme! Klar for å feire farsdagen. Gratulerer pappaaa! ♥ Du er verdens beste, utrolig glad i deg.

Igår kveld med Iris og Sara var super koselig! Vi lå med mange dyner og puter i "king beden" til sara og så på film, snakket, flirte, og satt på pcen. Ble vell kansje litt sent! ehehehe. Så det at jeg er trøtt er vell på sin rette plass. På morgenen ble det gårsdagens godis og en ny film. Men vi snakkes, god søndag!

fiiine meg

Nåå sitter jeg på badegulvet og chillen. Det er så godt å varmt! Jeg har planer om å rydde litt i arkivet her på bloggen, med kategoriene og slikt.

Hva synes du om bildene?


Halloo ♥ Idag er det løøørdaag! Sola skinner ute og bakken skinner av frost. Jeg og sara sto opp for en liten time siden og slappet av og hørt på julemusikk, det er så koselig. Nå sitter vi her med frokost i fanget og ser på top model.

Nå skal vi gå å ta litt sol, og senere øve litt til norsktentamen som er på mandag. Og ikveld kommer iris og reno! Can't waait. Håper alle for en fin dag!Er været fint der du er?


- hos mange mange mangeee! Hehe, neida bare tuller. Digger den sangen! Ojda, uansett. Denne fredagskvelden skal jeg og sara være på skolen der hvor tiende klasse har sin egen fest. Siden jeg er i skolestyret osv. Blir sikkert gøy! tihi ♥ Vi skal sitte i kiosken ordne med lys og pynt. Etter det skal jeg liggover til sara!

Og når det gjelder resten av helga planene så skal jeg liggover til sara imorgen med reno og iris. Girlsniight! Gleder med kjempe mye. Og søndag er jo som alltid, den ultimate chilledagen. Håper alle får en strålende helg!


Tehe, faila litt siden jeg har det så travelt. Pratet forresten med Erland og iris på skype istedet. Hahaha, de sa jeg måtte nevne de i innlegget ♥ Nå blir de nok fornøøyd!

Har du noe du gleder deg til denne helgen?Er du lett å bli kjent med?

Hmm... ja jeg tror det!:-)

Hva bruker du til å redigere bildene dine så lyse?

Gimp! Erica forklarer hvordan HER

Hvordan er det å lære fransk på skolen?

ehehehe, henger ikke helt med for å si det sånn

Bruker du foundation?

Nei, men har planer om å kjøpe meg. Akkurat nå bruker jeg bare concealer og solpudder fra the balm!

Har du tatt skolebilde, isåfall kan vi få se det?

Ja, det har vi. Vi får det neste uke. Kan sikkert legge det ut så lenge det ikke ble heelt  failet. 

Har noen av veninnene dine blogg?

Hmm... ja Isabelle har blogg! Se bloggen hennes HER

Har du noen favoritt bok?

Når begynte du å blogge på denne bloggen her?

Slutten av juni 2011

Hva synes du om håndball?

Hater det, hahah

Har du stort hus?

tjaa, ja litt tipper jeg

Har du planer om å kjøpe deg mac?

Satser på å få det i konfirmasjonsgave fra mamma og pappa!

Bor du langt unna skolen din?

Ja, et lite stykke. Det tar ca 30 minutter å gå, og 5 minutter å sykle. Bare nedover, heheh. Så er det oppoverbakkene på vei hjem da...............

Hvor var du i sommer?

Italia, Oslo, Hytta, Hjemme

Er du forelsket akkurat nå?

Nei

Bruker du ofte neglelakk?

Har sjeldent tid egentlig... men av og til! ♥

Hvilken bunad skal du ha?

Romeriksbunad i blå

 


Er det noe mer du lurer på til neste gang?


Heia. Spennede overskrifrt idag ja?? Iknow ♥ Rolig torsdag for meg idag! Sara ble med meg hjem, og vi sitter å hører på musikk, sitter på pcen og drømmer oss bort på å se bilder fra Dubai, Maldivene og Caribien! Ahh, begge har SÅ lyst til å dra dit. Tenk hvor chill det hadde vært å dratt dit i den triste vinteren da! Må overtale m & p. 

Nå skal vi lage oss litt mat, og sove. Vi snakkes! Ha en fiiin dag 

Hahah, forresten. Nå på skolen får vi med 22 esker med kjeks og karameller vi skal gå rundt å selge. Til innsamling til klassetur. Det er noe dritt! Men det blir vell verdt det i tiende!

Har dere hatt noen lignene?


Hei igjen! Akkurat nå sitter jeg og søsteren min i sofaen å ser på juulefilm! Ahh, gleder med SÅ MYE til jul! Stemingen, musikken, selve juleaften, alt! Jeg er vell ikke den eneste? ♥

Og når det gjelder nyttårsball kjolen.................... den ble utgått akkurat når vi skulle bestille. Jeg ble sinnsykt sur, men i tanke på at det er hele 2 måneder til ballet, så er jeg ganske sikker på at den kommer inn igjen! So no worries.

Heaheahea, dyreelskæærnTihi, flinka glemte i forige innlegg at det var tirsdag! Hahah, wuupsi

Gleder du deg til jul?


Hallo dere ♥ Nå er jeg til erica, og har det koselig! Tok bussen rett etter skolen. Vi slapper for det meste av og prater og sliiikt. Og synger ut til justin bieber sanger, hahah. Pluss at hun har iphone 4S!!! og gjett hva... jeg bestilte den igååår!!!!! Er helt i hundre fortsatt. Ah, heaven. Gleder meg

Men nå blir jeg hentet om en halvtime, siden erica skal på kontaktsamtale! HAHAH, lykke til!  Men ha en fin tirsdagskveld dere :-)

Hva synes du om bildet?


Kosebukse fra bikbok, i størrelse XS, 199 kroner // Neglelakk på Isadora i farge "milkshake", 59 kroner // Genser fra Bikbok, i størrelsen M, 249 kroner // Øyenbrynspensel fra H&M, I farge dark brown, 29 kroner

Hva synes du om innkjøpet?


Heia! ♥ Etter ballett trening dro jeg og mari til solsiden kjøpesenter en tur! Vi kjøpte oss smoothie og gikk litt rundt. Skulle egentlig bare ha en øyenbrynspensel... men det ble visst litt mer, HEHE. Nå er jeg s-l-i-t-e-n, så skal bare fikse meg litt toast til middag så er det rett i sengami.

Mange som ikke visste noe som helst fra forige innlegg, og mange som kjente seg igjen! Det var ganske gøy da, dere føler vell at dere kjenner meg litt bedre nå! :-)

Innkjøpet kommer om litt over en halv time! stay tuuned.

Har dere hatt en fin mandag?


♥ Jeg er er født med et virus. Det heter RS viruset og har med lungene mine å gjøre. Jeg puster derfor veldig tungt og måtte brukt astma medisin som liten

♥ Jeg konkurrerte i turn da jeg var liten. Jeg gikk på basis her i trondheim. Og konkurrerte rundt i Norge

♥ Jeg kan sovne overalt, i det raretse stillingene. Du hørte meg, bussen, do, bakken, you name it.

♥ Jeg har en uvane med å alltid legge igjen den siste biten av brødskiva.

♥ Jeg bruker aldri maskara på under vippene. Hvis ikke ser jeg ut som et spøkelse

♥ Jeg har hikke sinnsykt ofte. Det er så irriterende!!!!!!! Spesielt under skoleprøver

♥ Jeg har gått på badminton. I 6.klasse. Jeg elsket jo å spille hver sommer så hvorfor ikke?

♥ Jeg blir fort inspirert! Jepp. Av alt jeg ser kan det komme en ny tanke og voila!

♥ Skostørrelsen min er 34 1/5. Hahaha, JEG VET. Hendene mine er små også. Jeg kjøper alltid størrelse 36 da, siden det er det minste på dameavdelingen. Hvis ikke blir det jo rosa glitter sko med sommerfugler på.

♥ Jeg er langbeint. Har arvet det fra pappa. Bena mine er såå lange mens overkroppen er sååå liten. Her ser dere♥ Favoritt maten min er fiskeboller i hvitsaus og sodd. Hahaha, så sinnsykt norsk. Men kremet pasta kommer på 3 plass daa!

♥ Jeg liker bare hvitost når den er smeltet. Jeg liker det på pizza og toast og slikt! Ikke på brødskive nei

♥ I 1.klasse hadde jeg lungebetennelse. Lå på sykehuset i noen uker og var borte fra skolen ca halve skoleåret

♥ Elsker å ha håret oppsatt! Blir sykt lei av og å håret ned. Så liker det best oppsatt!

♥ Fryser utrolig lett. Jeg fryser nesten hele tiden, skikkelig frossenpinne altsåå


tihi, hva synes dere? ble dere litt overrasket over noe?

Nå stikker jeg på dans, snakkes!:-)


ALOHA ♥ Hatt en syyykt bra dag! Vi kom til IKEA først, og gjett hva.......... ismaskinen var ødelagt. Så vi ble skikkelig sur, haha. Senere gikk vi til dolly dimples og koset oss med nydelig pizza!

Etter endel bussturer og gåing kom vi fram til meg. Hvor vi skal ha jentekveeld. De skal altså liggover her (Isabelle, Sara, Iris og marianne) Blir SINNSYKT bra. Håper alle får en strålende kveld. Her er noen bilder:

Meg og Isabelle

Marianne og siren

Meg og SaraHva har dere gjort denne lørdagen?


Halloo! ♥ Er skikkelig godt humør idag! Snart skal jeg og noen jenter dra på IKEA. Tanken var vell å spise is! hahah. Men jeg eelsker å være på IKEA da. Finner alltid så mye fint! Men tror ikke jeg skal shoppe noe nei, bare se (og spise is) Og planene for ikveld vet jeg ikke enda. Ha en fin lørdag alle sammen

De fleste har vell merket at jeg har ny header? Det er jeg som har laget, ganske sånn kjapt. Hva synes dere?

Takk til alle som leser bloggen min og kommenterer, hehe :-)

 


Nå drar jeg til solsiden med mamma, senere drar jeg på dans. Vi blogges når jeg kommer hjem. God helg da deree! ♥

t skjorte fra BIKBOK // skjerf fra BIKBOK // bukse fra BIKBOK // veske fra H&M // sko fra CONVERSE // Tycks?

 


Har du stripet eller farget håret før?

NEI

Hvilken blogg leser du mest?

Erica siin!

Føler du at du kan fortelle ALT til erica?

Jepp, stoler på erica 100%

Synes du selv at du og erica ligner?

Tjaa, litt tipper jeg:-)

Har du noen gang møt en blogg fan som vil ta bilde og få autograf?

Hehe, ja. Det er så koselig!

Har du med de 3 lypsylene dine overalt?

Haha, ja! Er helt avhengig, faktisk

Hva irriterer du deg over akkurat nå?

Alle de forespøslene folk sender til mafia wars 2 på facebook

Er monki i trondheim?

Nei, det er det nok ikke! Har så syyykt lyst til at det skal komme.

Kan du lage sangvideo?

Ja det hadde ikke vært flaut i det hele tatt

Hva er din favoritt serie?

Pretty little liars!

Kan du vise et bilde av deg og erica som små?Er du ryddig?

Ja, egentlig. Jeg er sånn at jeg må ha det ryddig. Men jeg er veldig god i å rote. Så derfor når rommet mitt er rotete, så er jeg nesten aldri der. Hahha. Da sover jeg bare der. Når det er ryddig, så er jeg der hele tiden!

Hvilket språk har du på skolen?

Fransk...

Har du hadd spiseforstyrrelser før?

Nei. Jeg er veldig glad i mat

Hvor mye får du i ukelønn?

75 kroner per uke

Har du sluttet med bloggfri onsdag?

Jepp!:-)


Har du spørsmål til neste gang?

ABOUT ME
Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 18 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

KONTAKT / SPONSING
aurora.ms@live.noBLOGGDESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits