Aurora Mohn Stuedahl
Hverdag
Hei, Tiril!Dette innlegget er dedikert til ei jente som heter Tiril som skrev en kommentar til meg i dette innlegget, om du vil lese den selv så er det den lengste kommentaren i kommentarfeltet på innlegget jeg linket til. 

Processed with VSCO with b1 preset
 

Hvor skal jeg begynne med å svare på en så fin og ekte kommentar som din.

Jeg blir tom for ord men jeg kjenner kroppen min strømmer av en så stor takknemlighet. Takknemlighet på snillhet, på sympati og på noe så fint til en man aldri har møtt eller kjenner, men som man likevell har gitt en tanke til. En tanke som du orket å skrive ned og dele til meg. Jeg har ikke klikket meg inn på bloggen på lenge. Det var venninna mi Silje som sendte meg bilde av den, og sa at denne måtte jeg lese. Denne måtte jeg ta til meg. 

Jeg skal prøve å svar på den. Det er nemlig sånn med meg, jeg har så mange følelser men er elendig til å sette ord på de. Derfor føler jeg ofte at jeg gir litt lite av meg selv på bloggen. Jeg føler jeg ikke får vist hvem jeg er. Men så kommer det sånne fine kommentarer som din da. Og da innser jeg at jeg blir forstått likevell. Så svaret er ja, jeg kommer til å fortsette å blogge, nettopp på grunn av dette. Den varmen og sympatien er det så stor mangel på mellom mennesker den dag idag. Jeg blir derfor så glad når den er å finne her. 

Du sier du har opplevd litt av det samme som meg, slikt som tiden etter VGS, med venner, nedturer, og det å lære å se på ting med et annet blikk. Og det syns jeg egentlig er ganske fint. Også er det godt å vite jeg ikke er alene. Du er kanskje litt som meg der også - at man liksom trenger en nedtur/utfordring for å innse disse tingene? Å sette pris på det enkle og gode syns jeg var en fin beskrivelse. 

Tusen takk for at du liker den nye skrivemåten min og måten jeg velger å uttrykke meg på. "Yess" tenker jeg inni meg når jeg leste det. Antrekksbilder skal jeg også prøve å fikse. Akkurat det å skrive dypere innlegg lar jeg komme litt av seg selv. Føler jeg for å skrive om noe dypere som jeg vil dele, så gjør jeg det. Det er godt å høre at det isåfall kommer til å bli satt pris på. Og ja - jeg har det bra. Både oppturer og nedturer, men alt i alt bra! Jeg er heldig som lever det livet jeg gjør og jeg har egentlig ingenting å klage på. Jeg har det hvertfall sååå mye bedre enn før og det går kun oppover. Og det er godt å høre at det vises! Takk som spørr. 

Du virker som en superfin person. Og jeg er innmari glad for at du la igjen den kommentaren. Så glad at jeg bare måtte skrive et innlegg som svar istedenfor å skrive den i kommentarfeltet. Håper det går fint. Igjen takk! 

 

  • 07.12.2016


hits