Jakke Zara // genser Monki // bukse Carlings // veske Alexander Wang // solbriller fra Retro //

sko New Balance Junkyard > link 

Woho, en liten vri på outfitbildene! Tenkte det gjorde bildene litt mindre kjedelig. Ser dere de nye skoene mine forresten?Jeg har ønsket meg new balance sko lenge, og nå har junkyard fått de inn, i alle størrelser! Så det er bare å kjappe seg før de blir utsolgt. De små størrelsene går alltid først. Sjekk utvalget HER
- Cardigan fra Zara, tskjorte fra h&m, bukse fra junkyard (LINK HER), sko fra nike (junkyard), briller fra retro, veske fra Alexander Wang - 

Hva syns dere?
Kjole fra bikbok // tee fra cubus // skinnjakke fra zara // veske fra Alexander Wang // sko fra converse // klokke fra marc by marc jacobs 

Her er antrekket fra igår! Det er første gangen jeg har brukt maxikjole, litt uvandt men jeg syns det ble fint, og ikke minst behagelig.

Likte dere antrekket?
Bukse fra bikbok //  Tskjorte fra hm // Skjorte fra monki // Jakke fra zara // Sko fra toms // Veske fra modekungen // Klokke fra klokker.no

Grunnen til at jeg ikke bruker Alexander Wang vesken min er fordi jeg bruker denne som skoleveske. Det er mer praktisk når det kommer til plass av skolebøker og mac. Forresten, takk for så mange fine kommentarer i det siste! Kjempe gøy nå som jeg prøver å blogge mer, fordi da øker bloggmotivasjonen for hver kommentar jeg får. Tuuusen takk til alle sammen ♥ Jeg setter stor pris på det! 

Hva syns dere om antrekket?


Cardigan fra gina tricot // topp fra samsøe samsøe // bukse fra bikbok // sko fra toms // veske fra modekungen.no

Jeg har ikke ord for godt det er å gå med toms og lette sommerlige klær igjen. Tenk at det juni neste måned, siste måneden for skolehalvåret! Helt rart å tenke på. Buksen jeg har på meg en bikbok sin superflex og sitter som et skudd. Har brukt bare svarte bukser i ett år nå, men plutselig fant jeg ut at jeg savner lyse jeans og syns det er veldig fint, spesielt nå for tiden! Hva syns dere om antrekket?


 Bukse - carlings // jakke - junkyard >link< // hettegenser - h&m // skjerf - holzweiler // veske - alexander wang 

hva syns dere?

Håpløs vind og håpløs mor som stilte som fotograf. Det er nok ikke snø som forsiktig daler ned fra himmelen her i Trondheim. Åneidu, her har vi regn/haggelstorm. Dette resulterte selvfølgelig med hår i alle slags retninger. Når det kommer til fotografen så valgte mamma og kutte anklene mine og ha fokus på 1/10 av bildene. Jaja, sånn går det! 


jakke fra Zara // skjerf fra Acne // skjorte fra Ralph Lauren // bukse fra drdenim // sko fra converse // veske fra Alexander Wang // Hva synes dere?

Ææh, lenge siden jeg har tatt outfitbilder! Føltes nesten litt rart men tanken bare slo meg når jeg kom hjem fra skolen idag og jeg tenkte hvorfor ikke. Jeg vet ikke antrekk og slikt er noe dere vil ha mere av? Hva tenker deree 


genser fra urban outfitters // shorts fra bikbok // sko fra toms // veske fra alexander wang // klokke fra marc  by marc jacobs (klokker.no) // hva syns dere?

Wæ, se så hvitt håret mitt har blitt iløpet av sommeren! Her er forresten genseren mange av dere spurte om fra forige-forige innlegg. Når det gjelder spørsmålsrunden så har jeg jobbet litt med den idag så del 1 kommer mest sannsynelig iløpet av morgendagen, oki? Det blir endel "deler"  (del 1, 2, 3, 4.. osv) om dere skjønner, jeg deler opp etter tema på spørsmålene deres :-)


Hei! Håper dere har hatt en fin dag. For min del så er formen veldig mye bedre. Det vil jo ikke si at selve viruset til kyssesyken er borte. Men jeg føler meg nesten helt frisk og har vært kjempeheldig med å reagere så lett på kyssesyken. Jeg smiler! Selv om kroppen føles ganske så frisk så er det viktig at jeg tar ting med ro, derfor har de siste dagene vært veldig rolig da. 

Idag våknet jeg, og spistengod frokost med familien. Hoppet i dusjen, og etterpå ..... sminket meeg! Herregud, har jo ikke brukt sminker på 2 uker nå og har gått rundt å sett ut som et dass rett og slett. Det var såå herlig å føle seg litt fin igjen. Derfor fikk jeg på meg ett antrekk, tørket støvet av kameraet og gikk ut og tok bilder. Back to blog buisnesssssT skjorte HERFRA // shorts fra H&M //  blazer HERFRA // Sko fra NELLY.COM // veske fra ALEXANDER WANG // solbriller fra BIKBOK

Wææ, det er så lenge siden jeg har vært ute å tatt ordentlig bilder, også er det så lenge siden outfit

Hva synes dere om antrekket?


Hei! Igår var en super koselig dag. Knallsol her i Trondheim, så Merete, Thomas og jeg tok oss en bytur! Vi lunsjet på både wokaway og waynes coffee. Haha, tror jeg aldri har vært en tur i byen uten å kjøpe wok på wokaway. Det er så himmelsk godt. Senere på dagen var det bursdag til mormor, og til slutt en tur ned til Merete der vi koste oss. Fikk ikke så mye tid til å blogge igår som dere kanskje ser, håper det går greiit. 

Bukse fra drdenim, hettegenser fra h&m, vest fra barbour, skjerf fra mulberry, sko fra converse, veske fra mulberry

Jeg har jo egentlig hatt en skikkelig pause fra "dagens antrekk" av en eller annen grunn. Men nå har været vært så fint så da passet det å begynne på litt igjen. Hva synes dere om dagens antrekk? Vil dere jeg legge ut antrekk oftere?


Genser fra H&M, bukse fra DRDENIM, jakke fra HERFRA, veske fra MULBERRY, sko fra CONVERSE

For en stund siden fikk jeg denne kåpen fra sheinside.com. Haha, merket jo plutselig at dette er den nye bloggjakka, alle hadde bestillt den. Men men, den er jo så fin. Elsker den! Jeg har størrelse SMALL. Den er så herlig å ha på nå som det er mye varmere ute. Jeg har ønsket meg denne lenge,  love iiit. 

Hva synes dere om antrekket?
genser fra BIKBOK // bukse fra BIKBOK // skjerf fra ACNE // sko fra DR MARTENS // Hva synes dere?

Nå er det lenge siden "dagens antrekk" Har dere savnet det? Isåfall kan jeg kanskje prøve å ha det litt oftere. Er jo ikke så lett når det blir mørkt ute kl halv 3, men vi finner vel en løsning! Det har vært så lenge siden jeg har tatt bilder ute også, guuud så innmari kaldt. 


Jakke fra bikbok, hettevest fra carlings, topp fra bikbok, skjerf fra acne, bukse fra drdenim, sko fra converse

Hva syns viiii?


Sluttet så sent idag. Så rakk ikke å ta bilder ute før det ble mørkt. Så da ble det inne!

Genser fra gina tricot, bukse fra bikbok, skjerf fra monki, smykker fra gina tricot // Hva synes dere?


Topp fra urban outfitters (♥henrikke sin), shorts fra bikbok, sko fra converse, hva synes dere?


Jakke fra zara, hettevest fra carlings, bukse fra drdenim, sko fra converse

Bildene er tatt i sammenhenged med intervjuet idag. Så skulle egentlig ikke være dagens antrekk bilder, men kom på når vi var ferdig at jeg kunne bruke de. Millitærjakken er fra zara som dere ser, mange som spurte! Jeg som klarte å glemme å skrive det. Her viser jeg den ikke på sitt beste da, orket ikke idag. Så senere så kommer sikkert et antrekk som får jakken til å se bedre ut, hehe :-)

Hva synes dere om antrekket?

 


Alt fra bikbok

Vinrød bukseee!!! Har aldri i hele mitt liv brukt sånn fargebukse. Sto forran speilet i morrest og hadde pepptalk med meg selv om at jeg SKULLE ha på den her buksa " come on rora, du syns den ser fin ut, da tar du den på med selvtillit" AND SO I DID :-) Buksa er også litt skinn-ish. Liker denne buksa jeg. Hva synes dere?

Dette var den type bilder man ser det slik det akkurat er foran kameraet forresten. Og ja, bildene er tatt med standarobjektivet så kvaliteten er såå dårlig. Men jeg syns egentlig det gjorde bildene litt stilige! 

god helg alle sammen! Hva skal dere finne på ikveld?


genser fra CUBUS // bukse fra DRDENIM // smykke fra BIKBOK // sko fra CONVERSE // Hva synes dere?


Jakke fra BIKBOK // topp fra GINA TRICOT // shorts fra BIKBOK // sko fra CONVERSE // Hva synes dere?


genser fra CARLINGS // shorts fra BIKBOK // støvler fra HUNTER // Hva synes dere?
shorts fra BIKBOK // topp fra H&M // smykke fra BIKBOK // sko fra CONVERSE // Hva synes dere?

 

Unnskyld unnskyld unnskyld for SÅ dårlig blogging i det siste, jeg er tilbake nå!! ♥


alt fra bikbok // hva synes dere?

Veldig enkelt idag! Skal bare like bort på hjørnet for å spise 


Genser fra gina tricot // shorts fra topshop // sko fra bianco // hva synes dere?

Nå drar vi ut for å spise! Har hatt en veldig fin dag, bilder kommer kaanskje senere ikveld ♥

Genser fra nelly, skjorte fra h&m, bukse fra bikbok, sko fra converse. Hva synes dere?


bukse fra dr denim // t skjorte fra h&m // tøyvest fra carlings // dongrivest fra cubus // veske fra moteshoppen.no // briller fra rayban //

Hva synes dere?


bukse fra dr denim  // topp fra carlings // halsen til henrikke // sko fra converse // Hva synes dere? :-)


Shorts fra bikbok // genser fra bikbok // sko fra converse // veske fra moteshoppen.no // hårbånd fra carlings // Hva synes dere?
topp fra BIKBOK // tubebh fra BIKBOK // shorts fra ZARA // sko fra CONVERSE // Hva synes du? 


veske fra moteshoppen // sko fra converse // bukse fra gina tricot // skinnjakke fra bikbok // genser og hettegenser fra h&m // øredobber fra juvlia.se

Hva synes dere?
Skjorte fra GINA TRICOT // Bukse fra BIKBOK // Hals fra H&M // Veske fra MOTESHOPPEN.NO // Sko fra HUNTER //

♥ Hva synes du? 


Genser fra CARLINGS // Bukse fra BIKBOK // Jakke herfra // Sko fra converse // Hva syns du?

Hahah, jeg syns jeg ser så kort ut :( Jakka er forresten ny, innlegg om den kommer imorgen! 

ABOUT ME
Hei! Jeg heter Aurora, jeg er 18 år og er fra Trondheim. Her kan du lese om hverdagen, outfits, bilder og masse annet. Håper du vil like bloggen min og at den vil falle i smak.

KONTAKT / SPONSING
aurora.ms@live.noBLOGGDESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits