Aurora Mohn Stuedahl
Skjønnhet
HårpleieLet's talk hair! 

 

// Produktene er sponset, men innlegget er frivllig og ærlig! 

Vasking: Her bruker jeg Gorgeous sin shampoo og balsam. Jeg har prøvd ganske så mange shampooer og balsamer i løpet av årene og testet ut det meste fra Bed Head, Tigi, og billigmerker. Noen merker jeg forskjell på, og andre ikke. Selv liker jeg å bruke de litt dyre merkene, og føler de er bedre for håret mitt. Gorgeous sine er de jeg har brukt mest og er mest fornøyd med. Spesielt balsamen er HELT fantastisk. Jeg har også prøvd blåshampooen fra Gorgeous, anbefales!! 

Pleie: Her sender frisøren min med meg et produkt som heter Zerran No. 3. Zerran er en gjennoppbyggende behandling som brukes i f.eks bleking. Akkurat Zerran No. 3 er det siste steget som skal brukes hjemme. Dette vil si at frisøren min har brukt de første stegene i Zerran underveis av blekingen av håret mitt, og siste steg av behandling gjør jeg selv hjemme. Bleking dreper jo så og si håret, derfor er denne behandlingen veldig smart. HUSK! Innebærer somsagt at frisøren din har brukt det under fargingen. 

Styling: Jeg er født med kanskje det flateste håret på jord. Jeg har naturlig stritt hår og har alltid drømt om bølger og volum (man vil ha det man ikke har, right?) Med saltvannsspray gir det meg ikke akkurat bølger men mer volum! Jeg har blitt helt avhengig av det, så saltvannspray er noe jeg bruker hver dag for å få det litt mer wavy. Tips til alle som har flatt hår og vil gjøre noe med det! Jeg bruker Gorgeous sin som funker superdupert. 

Produktene finner dere på H2 sine frisørsalonger her i Trondheim!

Resultat: 


Fullt klar over den blonde etterveksten som ligger å lurer oppi der altså. Og kan jeg bare igjen si - HEIA sminkefri og fokus på det som er sunt og pleiende og store smil!!! EMBRACE YASELF LADIES ♥

Back in the day husker jeg at jeg var helt hjernevasket på at langt hår var det eneste som betydde noe. Haha.. Det kunne være så slitt det bare ville i tuppene og hestehalen min fikk se så rotte ut som den bare ville. Men langt hår skulle jeg ha. Heldigvis har jeg kommet til litt fornuft, og syns det er ufattelig deilig med sunt hår - selv om det er noen cm kortere. 

 

Hvordan liker dere å ha håret? 

 

  • 18.10.2016En oppfordring til alle jenter 

Naturlig skjønnhet

Er det noe som jeg fått sansen for så er det naturlig skjønnhet. Det kan være å gå uten sminke, eller å sminke seg lett og naturlig. Jeg gikk fra å bruke en haug av sminke hver eneste dag, med vippeextensions og hele greia der, til å nå gå 4-5 dager i uka uten sminke. Jeg følte meg akkurat ikke spesielt fin i starten. Det var mer det at jeg synes det var deilig å kunne ta seg i ansiktet å kjenne en ren hud, og ikke minst å slippe å fjerne sminke før du legger deg (!!)

 

I dette innlegget er alle bilder av meg sminkefrie og uredigert. 

 

Å være bra nok

Nå har jeg blitt så vant til det. Jeg føler meg komfortabel men samtidig fin. Ikke finest, men fin. Og mer enn bra nok. Fordi det er meg, og det er sånn jeg ser ut. Å konkurrere med andre er forferdelig slitsomt. I perioder med dårlig selvtillit ødela det meg rett og slett. Fordi det er nemlig noe jeg har strevd med, og i den perioden brukte jeg så mye sminke at det rett og slett skjulte hvordan jeg egentlig så ut. Men jeg følte meg ikke fin da heller. Det endret de små tingene som gjorde mitt ansikt til meg. Hvorfor prøve å gjøre ansiktet til noe annet enn utgangspunktet. Hvorfor ikke fremheve det du allerede har? Å begynne å føle seg bra nok som den du er, ikke bare på utseende men også som person, er ufattelig godt, og noe jeg unner ALLE! 

 

Tenk litt på den. 

 

Sminkevideo

Mange spurte om sminkevideo etter videobloggen min. Og selvfølgelig ja, jeg kan jo forsåvidt lage det. Men på videoen har jeg kun concealer under øyene, og litt øyenskygge på øyenlokkene for å ikke se like trøtt ut som det jeg var. Det er slik jeg liker å sminker meg når jeg først gjør det. Bare freshe opp litt smått her og der. Jeg bruker mer sminke i helgene, men da bruker jeg bare det jeg har i skuffen. Så jeg har dessverre ikke så mange produkter jeg oppriktig ville "anbefalt" dere. Og egentlig vil jeg ikke ha så mye fokus på sminke på denne bloggen, jeg. 

 

 

Dette gjør jeg 

For at jeg skal føle meg fresh uten sminke så er det flere ting som hjelper på. Hvordan utseende mitt blir uten sminke kommer ikke nødvendigvis 100% naturlig, men er 100% sminkefri! Jeg renser ofte huden min så den er fri for kviser og urenheter, tar selvbruning og farger brynene med hjemmefarging fra h&m. Da føler jeg meg bra. Og slik kan jeg gå på jobb, hjemme, på shopping eller når jeg møter venner. Zero problemo. Det er så mange jenter som prater om at de ser så "stygge ut" uten sminke, og da lurer jeg på om hvilket skjønnhetsideal de har i hodet. Det er faktisk sånn du ser ut, og du er fin. 

 

 

Å være trygg på seg selv 

Gjerne gå med sminke og føl deg ekstra fin en gang i blant. Det gjør jeg selv. Mitt budskap her er at alle er fine på sin egen måte, og der er SÅ viktig å føle seg bra i sin egen hud. Jeg var ikke helt komfortabel med å gå uten sminke i starten, men man blir mer vant til det, og når man kommer dit føles det så godt å være tryggere på seg selv og sitt utseende, uten den sminkemaska. Jeg lover! 

 

 

La oss ikke glemme

Den vakreste skjønnheten kommer innenfra. Vær deg selv, smil, vær ærlig, vis godhet, og ikke bry deg for mye om hva andre syns. Med det, kommer du langt. 

...........................................................................................................................

Dette er ikke et innlegg for å rakke ned på andre. Mange har sminke som hobby, mange strever med ekstreme urenheter, og noen ser ikke problemet i å stashe seg opp for at tross alt - hva er problemet med å føle seg ekstra fin? Ingenting! Men jeg ønsker bare å sette mer fokus på det er å være trygg på seg selv innimellom dette, samtidig oppfordre til at naturlig skjønnhet også er fint, og minne om hvor viktig det er med selvtillit når det gjelder sitt eget utseende. ​Jeg tror også at jo mer vi prater om dette tema, jo mer når det ut hos unge jenter! 

Jeg er kjempe interessert i å høre om deres tanker og synspunkt er på dette tema - gjerne legg igjen en kommentar! 

 

  • 07.10.2016

hits