Aurora Mohn Stuedahl
Tips
Mat fra HagenHAPPY TIRSDAG! Er ikke til å lyve at tirsdag ikke er favorittdagen i uka. Men man må jo bare gjøre det beste ut av den. Og siden jeg har skole hele dagen (og det er lite interessant) tenkte jeg å gi mine fellow trøndere et lite mattips! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Mat fra hagen

Et av mine favorittplasser å spise i Trondheim! Her kan du spise frokost, lunsj og middag og drikke deiiilig juice. Det selger kun vegetarmat, f.eks sandwiches, salater, wraps, osv. Selv er jeg ikke vegeterianer og hadde ikke smakt no særlig vegetarmat før, så jeg skal si jeg var en smule skeptisk første gangen. Men! Etter et besøk var jeg frelst. Maten der smaker virkelig såå godt. Jeg anbefaler: Indisk rull, falafelrull, eller hawaiiburger + en grønn juice. Bor du i Trondheim og ikke har smakt noe av det over enda så går du glipp av noe. Jeg har tatt med noen skeptiske venninner nemlig, og der alle har vist seg å eelske maten, tihi. 

Så ja, det var dagens tips! De holder til på Bakklandet, noe som passer perfekt fordi det er rett ved skolen min! Hehe. Spørs om det kommer til å bli endel lunsjer der for å si det sånn. Men seriøst - jeg anbefaler å sjekke ut plassen! 

Noen her som spist der før?

  • 24.01.2017

hits